Dotaz na konkrétní kytici

Nevíte, ze kterých květin je tato kytice a jaká by asi byla její cena? Je vhodná na červencovou svatbu? Ať vím, jestli vybírat dále nebo nemusím. :) Děkuji. :)
Odpovědět
Profilova fotka
@petiks Já tam vidím růže a nevěstin závoj :-) A to zelený nevím co je :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Doporučuju poslat fotku kytky rovnou v příloze e-mailu do nějakého květinářství, s tím, že máš zájem o cenovou kalkulaci a připsat datum svatby. Já jsem to tak udělala a aspoň jsem měla hned jasno.
Odpovědět
@petiks Dobrý den, v kytici jsou růže, eustoma, gypsa - nevěstin závoj a zeleň, plus stuha. Kytice vypadá vypichovaná do držáku. Materiál dostupný bez problémů celoročně. Při počtu cca 20 růží, 5 celých snítek gypsy a 5 celý celých eustom cca 1000,- Kč (záleží však na druhu, délce a barvě růží a samozřejmě konkrétním květinářství :-) ).
Odpovědět
@delafleur @janagm @hellene1 Děkuji moc za informace. Do svého vybraného květinářství jsem už psala, ale čekám na odpověď, tak jsem si říkala, že třeba tady někdo uspokojí moji zvědavost rychleji. :) Tak ještě uvidím, co odpoví oni, moc se mi ta kytice líbí.
Odpovědět
@petiks Dobrý den, pokud ještě nemáte vybráno - kromě eustomy, růží a gypsophilly je v ní ještě tzv. wax flower. Je pravděpodobně zhotovena vypichováním do aranžovací hmoty. Kytička by se měla pohybovat mezi 1000,- až 1200,- Kč, dle počtu použitých květin. Pokud byste měla zájem o nezávaznou nabídku, rádi se Vám budeme osobně věnovat. V případě zájmu nás kontaktujte na našem profilu nebo na www. Hezký den Mgr. Zdeňka Charbuská Flowers&More
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?