Dobré květinářství v okolí Hodonína, poradíte?

Profilova fotka
poradíte mi nějaké dobré a cenově rozumné květinářství v okolí Hodonín, Kyjov, Bzenec, Dubňany, Vacenovice?
Odpovědět
Profilova fotka
AHoj tak já slyšela dobré ohlasy na květinářství v Hodoníně naproti knihovny - jakkdyž na tom rožku a kamarádka si nechávala dělat kytici a veškerou výzdobu ve Vracově v květinářství u vlakového nádraží :-) Ale taky budu ráda ještě za jiné tipy na fajn květinářství :)
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Ahojky, moc pěkné svatební kytice dělají v květinářství ve Ždánicích (u Kyjova) a za lidové ceny ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj.. víš co mužuporadit.. veškeré květiny na svatbě nám delala jedna devčica.. jak na stoly tak kostel a aj na barák.. aji do ruk bydlí v Uhřicích 15km od kyjova.. (já jsem ze Žarošic) jestli chceš dám ti na ni kontakt... písni si kdyžtak zprávu.... není pro ni problém za tebou dojet všecko domluvit jak bys chtěla zapůjčí hodně věci jako tácky pod kytky vázy a tak a všechno doveze na místo a aj tam nachysta,,, prostě paráda a má to oproti květinářství krásný a za luxusně malou cenu... tak pokud máte holky zájem ozvěte se dám vám číslo a udelává všem.. aji kdyby ste si to našli na netu a ukázali.. přesně to udelá.. je úžasná :-) vřele doporučuju... máte jednu max. dvě schuzky s ní a pak se o nic nestaráte. všecko přiveze :-)
Odpovědět
Doporucuji kvetinarstvi v Hodonine na Pricni, ale pozor na vyber květinarky - muzu doporučit malou pevnější a snedsi holcinu;)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?