Dobré květinářství, Kladno. Poraďte

Hledám dobré květinářství Kladno a blízké okolí.
Odpovědět
Naprosto krásné a nápadité vazby a kytice dělá paní Kochová v Aatelieru v Unhošti.
Odpovědět
Profilova fotka
Ja moc doporucuju kvetinarstvi Bellis v Kladne blizko hlavni tridy, super domluva, kvetiny vypadaly presne podle mych predstav a v den svatby nam je floristka privezla na misto, takze nam ubyla starost s vyzvedavanim.
Odpovědět
Já jsem si objednala květinu i nakonec celou výzdobu na: http://svatby-stylove.eshopone.cz/pro... Vyzvednutí mají na Praze 4, ale jde domluvit i dovezení. Pokud si objednáš květinu, máš dokonce 10% slevu na dekorace. Je třeba to ale nakoupit najednou. Jsou velmi flexibilní.
Odpovědět
Profilova fotka
Doporucuju kvetinarstvi na hlavni tride, na proti Sokolovne, je to to prvni kvetinarstvi od Lidaku. Delaj tam fakt krasny, taky si tam budu nechat vazat kytku.
Odpovědět
Profilova fotka
Já měla kytky z Ateliéru Hortensie nad Baumaxem.
Odpovědět
Profilova fotka
Jednoznačně floristka paní Monika Endtová - Zahradnictví Švestka - originální, vyjdou ve všem vstříct a skvělé ceny!!! :-) Svatební kytice od ní měla např. Lucka Vondráčková, Bára Štěpánová a jiní.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Taky doporučuji Bellis v Kladně. Udělají kytici dle představ, pomůžou s výběrem kombinací barev i druhů, květiny doručí na místo, kde je potřeba (alespoň v Kladně to nebyl problém). Na fotky své kytice se dodnes i po 2 letech zasněně dívám:-).
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Holky mužete sem dát Kytice z Bellisu?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?