Dala některá za svatební kytici méně než 1000 Kč?

Profilova fotka
ahoj je tu nějaká nevěsta která už svatbu měla a nedala za kytky víc jak 1000? Jen by mě zajímalo jestli je to vůbec možné a pokud by byla i nějaká fotka kytiček.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý deň, Určite sa dá vymyslieť svadobná kytica tak, aby splňovala Vaše požiadavky a to nižšiu cenu ako 1000,-Kč. Každá floristka by si mala poradiť i z takouto požiadavkou. Napr. Kytica uviazaná z vřesu, karafiátov, gerber... Samozrejme z moderným spracovaním :D Alebo pokiaľ máte na záhrade pivonky alebo hortenzie je ďalšia možnosť pre Vás :D
Odpovědět
Profilova fotka
Samozřejmě že se dá vlézt do 1000kč, sestra měla krásný růže za 500kč + 2kytičky pdo malý družičky a každé mamince růži, a vlezla se.. stačí najít dobrý květinářství kde jsou ochotni ti kytky udělat do určité ceny, já to tak mít budu, ale já chci tak do 1500 - 1800kč . já chci čiště moji kytku za 1000kč,chci velkou.
Odpovědět
Profilova fotka
já dostanu kytice víceméně darem od sestřenice květinářky, takže jsem za vodou, ale myslím si, že domluvit se to určitě dá. Viděla jsem i nevěsty co pokoupili levné kytičky ze supermarketu anebo ze zahrádky, a vytvořily si své origoš kytice, moc je to nestálo a kytky byly nádherné. Taky by se mi nechtělo investovat víc peněz. V září ještě něco na zahrádkách poroste, u mě v dubnu dost prd. :D
Odpovědět
ahoj, zvuzuju variantu satenovy kytice, vydela jsem tu na pro, jedna holcina je dela kolem tisice, druha i za ctyristapadesat a ma kameny obchod v letnanech, tak uz mam v planu se tam zastavit, abych videla kytici i na vlastni oci a dokonce mi bylo receno, ze si ji muzu sama vybrat a svazat... jsem zvedava a hodne nad tim premyslim...libi se mi, ze mi kytice zustane naporad:) ahoj
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojda, ja jsem se stavovala v kvetinarstvi v patek a pani mi rekla, ze zalezi na me, kolik si reknu, ale ze do 1000kc se povejdu a to chci kytku pro sebe, korsaz pro zenicha a dve kytky pro maminky. Svatbu mame v dubnu, bude pry vic jarnich kvetin a ty co jsou i ted budou levnejsi :-), jinak jsem z Jaromere, mame cca 15tis obyvatel - ve meste to bude urco drazsi, tak at se ti dari :-)
Odpovědět
Já si nechávám dělat kytici z pěnových růží (vypafá úplně jako živá a mohu si ji schovat na památku). Paní jsem dala předlohu na fotce, jak si představuji výsledek a vlezu se s kyticí i s korsáží pro ženicha a dobírkou do 800Kč.
Odpovědět
Profilova fotka
No tak mě dnes floristka (dvě různé) napsala rozpočet na kytky, co jsem jí poslala jako předlohu a všechno dohromady (moje kytka, maminky, svědkyně, korsáže...) dohromady cca 4 tis. Kč. Masakr.. :( Připadá mi to fakt moc.. Jsou to růže a něco jako orchidej. V dubnu se tam půjdu s ní domluvit, tak jsem zvědavá, co vymyslíme.. Jednu z těch dvou floristek jsem si vybrala.
Odpovědět
ano ja mela karafiaty vazane do pracovniho oznaceni brokolice :-))))zvladly prevazet asi 3krat skoro den bez vody a super. myslim ze jsem platila cca neco trosinku pres tisic za kytku pro nevestu, 2 kytky pro maminky ( ty byli takove jednoduche prolozene zelenyma listama, ale taky pekne) a korsaz pro zenicha. viz. album. Zalozni verze byla koupit v albertu rano narezane mini ruze vice baleni a svazat, obalit dole stuhou a hotovo.
Odpovědět
Na obrázku je má kytice a kytky družiček a svědkyně. Ještě byly čtyři korsáže, velká kytice pro maminku, ikebana a přes 40samotných květů gerber do váz na hostinu. Celkem nás to přišlo na necelé 4tisíce, což mi přijde jako dobrá cena - vzhledem k tak velkému počtu květů... Co se původního dotazu týče - tak podle mě, pokud si to člověk neuváže sám, tak se pod cenu 1000 nelze dostat ani omylem - pokud člověk počítá alespoň základní - kytice nevěsty, korsáž a kytka pro maminky... Do tisíce by se vešly u mě konkrétně tak max.moje kytice a korsáž pro ženicha... Jinak ani ránu:-D
Odpovědět
Už jsem to tu někde psala- moje kytka, kytka pro svědkyni, mamku a družičku mě vyšla cca na 500,- se vším všudy. Vše jsem si vázala sama. Večer před svatbou mě to stálo navíc cca 1.5 hodiny času.
Odpovědět
Profilova fotka
Já počítám na vše (kytka já, korsáž, kytka mamča, tchýně a svědkyně) tak cca 2tis. Budu mít karafiáty a pár růží. Kámoš teď dal za kytku jen pro nevěstu 1800,- to je přehnaný, stejně zvadne ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Záleží jestli máte na mysli kytičky i pro maminky, svědkyni a korsáž (+samozřejmě pro nevěstu). Jde o to jaké druhy květin se použijí. Můžou se udělat decentní kytičky jednoduché a přesto nápadité. Jak pro nevěstu, tak maminkám, svědkyni. S drobných květů, levnějších květin ( fresie, karafiáty, chrysantemy, wax, nevěstin závoj-gypsa, astra apod. záleží na ročním období-na jejich dostupnosti). Do 1000kč by se to dalo uvázat s tím, že by se celá svatba pojala v jednoduchosti a decentnosti. Nic honosného. Ale i v jednoduchosti je krása, když se vytvoří hezká kombinace barev. Já měla na svatbě živé květiny, všímám si, že je i žádaná umělá kytice např. i s bižutérií. Záleží na vkusu člověka. Pořád si myslím, že nevěstě sluší živé květy.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
já jsem po dlouhém rozmýšlení šla do umělých - pro sebe, maminku a tchýni, samozřejmě i korsáž pro ženicha a pak jen symbolickou růžičku svědkům.... (mám to v albu)...... a nesrovnatelná cena - živá a umělá. A také i proto, že fialková je barva nestandartní, jak mi bylo řečeno a to bych se prý nedoplatila.....
Odpovědět
Profilova fotka
Já se chci taky pokusit vyrobit si něco svého... Našla jsem spoustu návodů na krásné látkové, papírové atd. květin... Rozhodně to vyjde levněji a bude to zábava..
Odpovědět
my měli dost sezónní kytičky a s mou kyticí jsme se do tisícovky vlezli... nevidím v tom až tak velký problém, záleží na tom, co chceš za rozměr, složitost, druhy kytek a tak....já měla krásnou, přesně podle mých představ, po usušení krásně drží, naprostá spokojenost... takže myslím, že to jde :D
Odpovědět
Osobně plánuju kytici vůbec neřešit, jsme domluveni s přítelem, že v den svatby nebo den před ní prostě zajede do nejbližšího květinářství a něco sežene. Protože dát za kytici o 1000Kč více jenom proto, že se jí říká "svatební", mi přijde zbytečné. Chápu, že ty, co chtějí mít svatbu dokonalou a sladěnou, to chtějí mít fakt perfektní, ale to není náš případ, my jsme z toho tak nějak asi už vyrostli :-) 8-) Viděla jsem krásnou kytičku pro nevěstu za 120Kč :-) Co víc si přát :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?