Co to je za květiny?

Profilova fotka
Ahoj, našla jsem na internetu nádhernou kytici, ale moc se v tom nevyznám a netuším, jaké květiny jsou tam použity. Nerada bych chodila po květinářství a netušila, co vlastně chci :-D Věděla byste některá, co to je, kdy to roste a kolik to stojí?? Druhá možnost jsou žluté nebo barevné tulipány, i když tahle se mi možná líbí víc. :-)
Odpovědět
Vytiskni tu fotku a zajdi s tím do květinářství, kde chceš udělat kytici. Nebo to pošli meilem jako poptávku. Pak stejně nebudeš shánět jednotlivé kytky, ale celou kytici.
Odpovědět
Udělala bych to stejně..ale kytice je nádherná ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
tohle budou podle mně pivoňky :) a to malé zelené nerozkvetlé vypadá jako frézie :) nádherná kytice!
Odpovědět
Profilova fotka
podle mě jsou to taky pivoňky a frézie, ale těžko říct :) nebo je to možná i nějaký druh růže:) nejlepší opravdu zajít za květinářkou :)
Odpovědět
freezia, ranunculus, tulipány a to velké růžové jsou růže nebo pivoňky. Je to jarní kytice, v létě budou některé druhy hůře sehnatelné a dražší.
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuju !! 8-) doufám, že bude někdo schopný to uvázat, zatím jsem ještě moc nezjišťovala, kde bych to nechala, ale určitě je spousta možností. Budeme mít asi menší svatbu, která by neměla být moc náročná na přípravu, takže snad mám ještě dost času :-) Po pravdě, zatím nemáme ani přesný termín :-D ale asi první půlka května, tak by jarní kytice mohla být ideální :-) Skalovkaiz: děkuju ten ranunculus bych určitě nevymyslela
Odpovědět
Není zač. Ranunculus je krásná kytka. Pokud tě lákají tulipány, tak právě kombinace s tulipány je krásná.
Odpovědět
Profilova fotka
V první půlce května tyto jarní květy nejsou problém. :-)
Odpovědět
Úžasná kombinace barev! Oranžové plnokvěté tulipány "Orange Princess", červené frézie, tmavě červený a žlutý ranunculus (Ranunculus Eleg. Red a Yellow), cyklámenové růže David Austin. Jediný problém může být s originál Austinovkami, jsou dost drahé. Ostatní kytičky jsou běžný jarní sortiment.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?