Co si myslíte o umělých svatebních kyticích?

Profilova fotka
Uvažuji, jestli si nechám udělat umělou a nebo živou kytici, protože když jsem se ptala naší paní floristky, na kolik by mě asi vyšla taková, kterou bych si představovala, tak mi řekla částku kolem 2.000,- ! To mi přijde dost, když ji vlastně budu mít na svatbě jen tak 2 hodiny (pak ji budu házet holkám). Na kytici mi zas tak nezáleží a sušit si ji po svatbě nebudu. Našla jsem i hezké umělé a myslím, že by to mohlo vypadat celkem pěkně, navíc cena je oproti živým tak o půlku levnější. Co myslíte? Díky :-)
Odpovědět
1
2
Ahoj, taky uvažuji nad umělou kytkou a to čistě z finanční stránky. Jak píšeš, vyjdou o dost levněji a taky se mi líbí, jak se s nimi dá krásně experimentovat co se týče barvy a materiálu ;-)..mně se třeba líbí kombinace umělých kytek a kovových spirálek ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, umělé kytice jsou velice moderní, většinou už se nedá ani poznat jestli je živá nebo umělá. Výhodou je, že můžete mít kytičky jakékoliv v jakékoliv roční době a hlavně si jí můžete schovat :-) Spoustu kytic nabízíme v našem eshopu, mrkněte se. Zasíláme je po celé ČR.
Odpovědět
Já se na cenu kytice moc nekoukám ( svatební šaty mě vyjdou skoro zadarmo, takže si někde dovolím trošku povyskočit :D ), ale já plánuji kytici z barevných stužek v takovém nedbalém stylu, takže taky umělá a opravdu hodně levná. Takže pokud se ti líbí taková a líbí se ti i cena, tak neváhej a jak píše mishka můžeš krásně zaexperimentovat :).
Odpovědět
Profilova fotka
Asi do toho půjdu, díky holky za vaše názory. :-) My právě na ničem extra nešetříme, ale toto mi přijdou jako vyloženě vyhozený peníze, mít kytici za tisíce... A ty umělé se dají fakt krásně poskládat dle fantazie bez ohledu na roční období.
Odpovědět
Tak já řeším cenu, protože se bereme v Řecku a agentura mi nabízí, že mi kytici obstará, ale za nějakých 3,5 tisíce tuším. Tak zvažuji, jestli si umělou povezu z Čech, anebo si ji tam nechám uvázat sama v nějakém květinářství. Ale předpokládám, že dovoz čerstvých květin na ostrovy není sám o sobě levný, takže asi zůstanu u té umělé jistoty :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@mish_ka Aha, tak to tě asi opravdu vyjde lépe, když si ji necháš sama složit někde v tamním květinářství, pokud bys chtěla z živých květů... ale jak tak koukám na ty fotky umělých, začínají se mi líbit čím dál víc! :-) Některé opravdu nejdou téměř rozeznat od živých květin.... Ať se vám svatba v Řecku krásně vydaří, musí to být nádhera! ;-)
Odpovědět
@irca_koblizkova Mockrát díky! Je to můj splněný sen a už se nemůžu dočkat, přípravy jsou v plném proudu ;-)...každopádně z těch umělých se mi hrozně líbí tento styl: http://img.flercdn.net/dd1/p/f/1/5/15...
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych se tomu nebránila, taky jsem přemýšlela o kytici z těch pěnových květů. Nakonec jsem si sama vyrobila látkovou kytici s brožemi (cena asi 450,-Kč) a vypadá skvěle. Už se těším, až ji budou v den D všichni obdivovat :-D.
Odpovědět
Profilova fotka
@mish_ka Ta je krásná, taky máte svatbu do fialova?
Odpovědět
Profilova fotka
@phunky To jsi tedy moc šikovná :-) Já nejsem moc zručná, tak to nechám na profíkách. ;-)
Odpovědět
@irca_koblizkova máme ji do modra, ale většinou se dá cokoliv vyrobit na přání, takže bych si třeba nechala udělat tu samou, ale modrou :-)..jako modrá mě třeba oslovila tahle, ta už je čistě kovová http://img.flercdn.net/dd1/p/f/1/5/15... ..ale zase se moc nepozdávala příteli :D..každopádně na kytku mám ještě mooooře času :D
Odpovědět
Profilova fotka
@mish_ka Ta nevypadá špatně, na mě je ale už moc kovová A na svatbu na pláži by se mi asi spíš nehodila... (působí těžce). Ale je fakt, že ty máš ještě spoustu času na kytici. ;-) Nebo to vyřešíte přímo na místě nějakým květinářstvím a bude! :-)
Odpovědět
Článek se načítá
umělou květinu jsem měla na svatbě v létě. Od slečny Lejky, je i tady na beremku nebo fleru. Květiny byly krásné a zprvu nikdo nepoznal, že jsou umělé a později to všichni obdivovali. Takže doporučuji:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@irca_koblizkova kdyz jsem poprve videla umele kytice, mela jsem jasno, ze podobnou budu taky chtit. O zive jsem vubec neuvazovala. Kyticku jsem si sama udelala presne podle predstav ze satenovych a organzovych ruzicek, asi mesic pred svatbou jsem ale uplne zmenila nazor a nakonec jsem zvolila ruzi kovanou :-)
Odpovědět
Pokud se ti líbí, proč ne. :) Ty látkové jsou moc hezké, mrkni na fleru, tam jich je mooooc a nádherných. :) Já měla živou a taky asi za 2000, ale nebyla to v našem dost vysokém rozpočtu zas taková položka a já ji moooooooc chtěla, tak jsem neváhala. :)
Odpovědět
Profilova fotka
@curdibilka My máme právě taky celkem vysoký rozpočet, ale za toto se mi prostě nechce dávat tolik peněz, kvůli hodině nebo dvoum, dýl tu kytku mít nebudu a to si radši za tu cenu koupím hezkou podprsenku nebo tak něco...co potom i využiji.. Ale chápu, když někdo něco moc chce.... :-)
Odpovědět
@irca_koblizkova Já si ji i usušila a mám ji doma. :) Mám památku. :)
Odpovědět
I já měla koupenou, bohužel ženich trval na živé, ale nechal mi udělat stejnou :)
Odpovědět
Profilova fotka
@ladiabola Krásná!! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
já taky měla umělou od Lejky, vypadala tak že mi v hospodě donesli vázu s vodou aby neumřela takže vůbec nebyla poznat :)
Odpovědět
Ahoj, momentálně řeším něco podobného. Máme v plánu "zelenou" svatbu, takže už jen najít kytici,která by ladila je docela umění, pak mi kamarádka poslala tenhle obrázek. Přijde mi hodně zajímavá, ale je taky umělá... Rozmýšlím se...
Odpovědět
@alena_z_benesovska Tahle neni umela, jsou to zive santinky a bile dendrobim:-)
Odpovědět
Profilova fotka
a já jsem měla na svatbě taky umělou, kochám se teď v obýváku :-) a ve volných chvílích se bavím tímto, jsou pro mou sestřenku na svatbu :-)
Odpovědět
@tess84 Děkuji za upřesnění! Květinářka ze mě nebude :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Holky a už jste nějakou umělou látkovou viděly naživo??? Taky po ní toužím, ale bojím se zklamání :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@marcza Kamáradka měla na svatbě ušitou saténovou a byla nádherná. Já si pořídila na svatbu bílé pěnové růžičky, ozdobená broží a jsem nadšená...
Odpovědět
Také jsem si tady vyhlédla pěnovou, ale mám strach, abych nebyla zklamaná - na fotkách vypadají úžasně. Jaké máte zkušenosti s pěnovýma? chtěla bych bílé a červené růžičky...
Odpovědět
Profilova fotka
Dnešní novinky.. umělé pivoňky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
.... a růže , oprava :-)
Odpovědět
@peckovice ano, měla jsem pěnové růžičky s brožemi a perličkami. Ve skutečnosti mnohem krásnější než na foto. Takže se toho neboj :-)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?