Co se hodí za květiny k Ivory šatům?

Ahoj, Ráda bych se zeptala, jestli někdo poradí, jaké květiny se hodí k Ivory šatům a k tmavě modrým šatům družiček? Lidé se mě pořád ptají, jaké budu mít květiny, a vůbec nemám tušení :) Pokdu při té příležitosti někdo může zároveň doporučit květinářku v Praze (svatba srpen 2014), tak moc uvítám! Díky všem.
Odpovědět
Profilova fotka
Určitě záleží i na stylu šatů a celkové postavě. Já za sebe mohu doporučit paní Markovou z Horních Počernic.
Odpovědět
Profilova fotka
@karlajasmine Budes mit nejake tematicke zamereni nebo jenom tu kombinaci ivory a tmave modra? Ja mela bile saty, ale modre boty, takze v kytici jsem mela modrou a zelenou. Muzes juknout do meho alba. Je tam i kontakt na kvetinarku z prahy8, kterou muzu doporucit :-)
Odpovědět
Po cca 12-ti leté spolupráci mohu doporučit paní Janotovou, Táborská 20, Praha 4 - Nusle. Super přístup, cenově výborné a paní umí vázat.
Odpovědět
Diky holky za tipy a doporuceni, podivam se :) Uvedomila jsem si, ze musim i pockat, podle toho, az budu mit zhruba za 14 dni hotove saty, co se k tomu bude stylove hodit, ale nejspis se zamerim na nejake modre ruze nebo pripadne premyslim i o polnich kvetinach (chrpy a k tomu bile kvetinky, videla jsem to u nekoho v albu), nebo bile ruze a k tomu neco modreho.. Nejlepsi bylo, ze jsem vcera snoubenci poslala fotku kombinace bile a modre a on si myslel, ze si delam srandu, protoze si myslel, ze na svatbu se hodi mit jenom rude ruze :) chlapi ;)
Odpovědět
Profilova fotka
@karlajasmine Dobrý den, pokud byste ráda kombinaci bílé a modré, vytvářela jsem svatební květinu z bílých pivoněk a modrých kvítků ostrožky (delphinium) :-) Vytvářím květinové dekorace i pro pražské nevěsty tak kdybyste měla zájem vytvořím Vám předběžnou kalkulaci. S pozdravem Anna Vidršperková
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?