Co když přijdu do květinářství den před svatbou?

Profilova fotka
A vyberu si květiny, které by se mi hodily k šatům a které jsou pro mě třeba i cenově dostupné a nechám si hned uvázat kytici, tak jako když bych ji chtěla např. pro někoho na narozeniny či na pohřeb apod. samozřejmě v jiném stylu :-). Mým důvodem jsou finance - máme malou svatbu o 10ti lidech, vše si platíme sami a já nehodlám dát za kytici hodně peněz, optimální částka pro mě je do 500,- Kč a jak jsem tu pročítala diskuze ohledně kytic, tak jsem nestačila valit oči nad některými cenami. Udělala jste to některá také tak?? Děkuji.
Odpovědět
Já bych tam zašla dřív, abych si měla jistotu, že budou mít ty kytky, které budu chtít a řekla bych, že tu kytici chci třeba na narozeniny. Je pravda, že když se řekne, že kytka je svatební, tak j o hodně dražší, než "obyčejná" narozeninová.
Odpovědět
Profilova fotka
No pokud chcete kytku jen pro sebe, tak proč ne... Nevidím v tom problém... V září je dostupných hromada kytek. a když si přítel hodí na klopu třeba jen růžičku, tak to taky nemusí vypadat špatně...:-) A i za 500,- se dá uvázat krásná velká kytka...
Odpovědět
Musím reagovat :) mám květinářství .. a jestli vám mohu poradit tak takto určitě nejednejte. Solidní květinářská vám vyjde vstříc a udělá květinu do požadovaného limitu.. a to s cenou.. není to tak že by se na svatebních přihazovalo, ale většinou je to tím že svatební květina pro nevěstu je jen z kvěů téměř bez zeleně a tí hodně roste cena a další věc je že občas musí používat speciální techniky které samozřejmě zaberou více práce čímž také roste cena. To jen na vysvětlenou :)
Odpovědět
Profilova fotka
Myslím, že to vůbec není špatný nápad. Já kytky zatím neřeším a to z toho samého důvodu. Buď si sama uvážu luční květinu nebo si nechám v květinářství uvázat kytici normální, kulatou akorát bych si ji asi objednala dopředu s tím, že si ji vyzvednu třeba den před svatbou :) Také mi přijde zbytečné dávat za kytici tisíce a na klopu se také něco vymyslí... :)
Odpovědět
Pokud chceš opravdu ušetřit a mít hodně levnou kytici, tak zkus poptat více květinářství a předem si cenu dohodni. Nech si i poradit z čeho by nebyla drahá a byla přitom pěkná. Další možností je velkoobchod, bylo tu nedávno o tom téma, mrkni do diskuzních témat. Vím, že někdo zmiňoval, že kytice z kal tam vycházela na 750Kč a květinářství ji nacenilo na 3000Kč. ;-) Další možností je kytička umělá a samovýroba (tady i jinde na netu nalezneš DYI návod jak na to), to by taky nemuselo vyjít draho. Nebo jsou i takové expertky, co dokážou vykouzlit nádhernou kytici z kytek ze supermarketu....možností máš mnoho :-) ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ja bych to tak klidne udelala :) proste si ukazes na sezonni kyticky co tam budou mit a muze to byt nadhera :) ale jen jestli mas v okoli overene a dobre zasobene kvetinarstvi - aby se nestalo ze prijdes den pred svatbou a nezjistila jsi, ze se ti tam vlastne nic poradne nelibi :(
Odpovědět
pokud chceš kytku jen pro sebe a nemáš zvláštní požadavky tak proč ne:-) já bych tam ale poslala svého nastávajícího, tradice je tradice a podle ní nemá nevěsta kytku vidět před svatbou:-) p.s.dnes jsem koukala, co nabízeli v našem květinářství a měli tam uvázaný krásný puget, který by se jako svatební kytka šikl, asi za 450 Kč... :-) ale chce to znát to květinářství... hodně zdaru!
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Určitě si vytipuj solidní květinářství, které mívá dostatečný sortiment kytek a taky aspoň trochu šikovnou květinářku. Jdi tam alespoň hned ráno, abys jí dala čas bez stresu kytku uvázat , aby pak k něčemu vypadala ,a třeba ti ji pak snoubenec ráno před svatbou vyzvedne.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?