Čistě fialová nebo fialovozelená kytice? Nápady, foto...

Ahoj, v květnu budeme mít malou svatbu jen se svědky. Chtěla bych menší do fialova laděnou kytici. Na sobě budu mít béžové (nebo spíš šampaň?) šaty. Konkrétně tyto: https://www.zoot.cz/polozka/262189/be.... Původně jsem chtěla fialovobílou kytici, ale rozmyslela jsem si to, protože by se podle mě bílá barva bila s odstínem šatů. Proto bych chtěla raději čistě fialovou nebo nějakou jarně laděnou třeba fialovozelenou kytici. Případně jsem viděla i růže, které měly jakoby šampaň odstín. Budu moc ráda, když se podělíte o nápady na kombinace. Ideálně fotky. Děkuju. :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, fialové kytice jsou krásné, měla jste na mysli něco jako na obrázcích? Co se týká růží, šampaň odstín asi nebude plně lehké sehnat, i když určitě to lze, častější jsou spíše růže ve smetanové, starorůžové, lehce meruňkové nebo růžovofialové barvě. Roli hraje také cena, kterou jste ochotná za ideální odstín růží zaplatit. Zkuste se mi ozvat, určitě společně něco vymyslíme. Přeji hezký večer. Lenka
Odpovědět
Profilova fotka
Fialková je super výběr :-) A kdyby byla například kombinovaná ze zeleno-fialkových saténových růžiček, tak by byla i velmi originální taková kytička :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?