Čistě fialová kytice s bílýma gerberama, měly jste?

Profilova fotka
Prosím, neměla jste nebo nebudete mít některá čistě fialovou kytku? Hledám z čeho ji poskládat, ale moc toho fialového nenacházím, většinou lila nebo fuchsiu. Díky moc :) a kdyby byl i obrázek tak ještě víc děkuji :)
Odpovědět
budu mít kytici z levandule a bílého nevěstina závoje http://www.google.cz/imgres?q=svatebn...
Odpovědět
Profilova fotka
@zunem Fialové květy mají kaly, eustomy ( přikládám fotografii mnou vázané květina ... ty tmavě fialové květy jsou právě eustomy) Dále jsou pak fialové orchideje (phalenopsis), levandule, tulipány, hrachory, anemonky (ty jsou použity ve čtvrté přiložené fotografii) delphinium (patá fotografie) :-) je toho celkem dost ;-) Pokud na českých webovkách nic nenacházíte zkuste do googlu zadat purple wedding bouquets :-)
Odpovědět
Profilova fotka

Odpovědět
Profilova fotka
@annamarieveronika .. Děkuji Vám :) to je úplně vyčerpávající. Ano, pod heslem co jste napsala je toho na googlu daleko více. Díky moc
Odpovědět
@zunem podívej se ke mě do aba na mojí kytici... je čistě fialová ...
Odpovědět
Profilova fotka
@fifina86 :o))) už jsem koukala před.. jak vidím něco fialovýho, tak hned prohlížím:) spíš jsem potřebovala názvy těch květin, abych se dokázala vymáčknout co vlastně chci :))
Odpovědět
@zunem moje jsou karafiáty ...
Odpovědět
Profilova fotka
@zunem Rádo se stalo... :-) Ono je nejlepší hledat v anglickém jazyce.... ani nemusíte umět, stačí si najít jak se řekne daná barva ... purple - fialová, wedding - svatební a buouquet - kytice :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?