Cena kytice a ostatních

Profilova fotka
Zdravím dámy, potřebovala bych poradit a budu moc ráda za názory a tipy, prostě vůbec představu kolik stojí nejen kytice (chtěla bych dvě :-) ), vývazky pro rodiče, svědky a 4 družičky a pak pro družičky a svědkyni náramek z kytiček. Vůbec nemám představu.... našla jsem sice květinářství, kde mají bodláčky, které do kytic chci ale paní mi napsala, že mám říct částku :) což netuším, kolik za to všechno chtít :)
Odpovědět
Zajímavá kytice... :-o
Odpovědět
@vladimira_l ahoj,mrkni se do vekoobchodu jak se zhruba pohybuji ceny kytek, ktere chces a od toho odvodis moznou cenu asi nejlip, ale zalezi,kde a kolik toho bude kvetinarka kupovat.Ja mela dve velke kytky a jednu mensi pro svedkyni a vyvazek pro zenicha vse lucni sezonni kytky od zname za 2500,- kytky byly moc pekne a vydrzely cca 10dni. Jinak Tvoje kytky jsou zajimave :-)
Odpovědět
mela jsem taky bodlakovou kytici, velikanskou, pro maminky, pro svedkyni, výzdoba aut meho a manzela plus kapradi na stul do 5 tis
Odpovědět
navic ti kvetinarka udela kalkulaci tak se nemusíš ptat tady:)
Odpovědět
Profilova fotka
@challidona Musím no :) paní napsala, že bodláčky si do květinářství objednávají a když jsem se na kalkulaci ptala, odpověděla, že si já mám stanovit cenu, do které se chci vejít....netuším co je moc, co málo..
Odpovědět
Profilova fotka
@matyska1 Díky :) podívám se, abych měla představu
Odpovědět
ja jsem davala za svatebni kytici, kytice na hazeni,zenich na klopu, otcove na klopu,svedek na klopu, svedkyne kytice ,druzicka mala kytice, 3 druzicky naramky z kytek, maminky naramky z kytek, auto vyzdoba, 9 kytek na svatebni tabuli, kytku na oltar do kostela a pujceni vyzdoby do kostela,venecek na dvere domu a 7kyticek na snidanovy stul to me vyslo 11 000kc
Odpovědět
Profilova fotka
@monikcka děkuji :)
Odpovědět
@vladimira_l Dobrý den, to není dobře, paní květinářka by Vám měla udělat pro představu kalkulaci minimálně dle obrázku (doporučuji obejít víc květinek v okolí a nechat si dle obrázku nezávazně říct cenu, ať můžete porovnat... bodláčky se dají koupit, tudíž Vám je seženou). Když totiž nevěsta nemá představu o reálných cenách a sama si řekne částku, může být nakonec rozčarovaná, že kytice neodpovídá představě. Pro příklad: jedna květinářka nacení zakázku (jakoukoli) na 5 tis Kč, druhá chce po nevěstě částku a ta uvede 3 tis. Slíbí jí tedy, že částku dodrží a ubere na dražším (a často základním) materiálu, v případě požadované květiny dle obrázku by šlo o růže. Pak se může lehce stát, že sice dostane, co "chtěla" , ovšem bude to vypadat zcela jinak, protože hlavní materiál bude chybět, s ním i barva atd. Také by Vám mělo s představou pomoci, když si necháte ukázat práci vybrané květinářky a zeptáte se na její průměrné ceny kulatých svatebních kytic, ze zkušenosti by částku měla odhadnout. Nepoví to samozřejmě přesně, ale ví, kolik nejčastěji tyto kytice u ní vycházejí.
Odpovědět
Profilova fotka
@delafleur Dobrý den, moc děkuji. Musím říci, že přístup květinářství se mi taky nezdá, není to dobře. Nemám totiž představu a proto nemůžu říct částku, přesně jak jste popsala. Už jsem kontaktovala jiné květinářství, uvidím co napíší. Trošku to mám komplikované v tom, že bydlím v Praze ale svatba bude na Moravě odkud pocházím...to se pak hůře všechno organizuje, nicméně u obepsaných květinářství mailem, by mohla být snad výhoda, že v příloze lze zaslat foto jak by měla kytice vypadat. Každopádně moc děkuji za názor :)
Odpovědět
Profilova fotka
pokud by vám nevadily umělé, jukněte ke mně do obchůdku na fleru, kalkulaci bych vám udělala naprosto přesně :-) http://www.fler.cz/zbozi?ucat=187754
Odpovědět
Profilova fotka
@kultbizuterie Moc díky, hned se jdu dívat :)
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?