Cena kytek...

Ahojte, s přítelkyní jsme vybírali květiny( pro nevěstu, pro matky, svědkyni, korsáž pro ženicha a svědka). Kytky budou z růží a frézií...jaká by podle vás měla být přijatelná cena. Moc se v tom neorientujeme, tak abysme se nenechali natáhnout... Děkujeme moc za radu :)
Odpovědět
Dobrý den, pokud ještě nemáte vybranou floristku, zkuste se podívat na náš profil, možná budete příjemně překvapen. V zásadě pracujeme tak, že nejdříve určíme rozpočet a pak navrhneme co všechno se do něj vejde - na základě vybraných odrůd květin. Ty si v klidu společně vyhledáme v el. katalogu, aby byla shoda na barvě a odrůdách květin. Sice jsme tu na beremese nováčci, ale zatím jsme měli jen spokojené nevěsty V případě zájmu nás kontaktujte prostřednictvím www nebo profilu na beremese, kde mj. najdete i fotoblog o letošních svatebních trendech. Hezký den Mgr. Zdeňka Charbuská Flowers&More
Odpovědět
@meor no já měla tedy kaly a měla jsem nevěsta,máma,svědkyně,korsáž ženich a 2 na stůl a platila jsem 4500 Kč,takže u vás bych tipla do 2000Kč,Růže se teď dají normální sehnat.
Odpovědět
@meor dobrý den, tak především záleží na barvě a odrůdě použitých růží (bílé a smetanové a např. David Austin patří mezi ty dražší), velikosti kytice nevěsty, zdobení, zpracování vazby, materiálu na ostatní kytice....platit můžete celkem do 2000,-, ale také více. Každý máme ceny nastaveny jinak, dle jiných kritérií, proto doporučuji - než takto na slepo a "neadekvátně" - zajděte do vybraných květinářství v okolí a nechte si vypracovat orientační cenovou kalkulaci (poskytuje se zpravidla zdarma) a potom se rozhodujte. Přeji šťastný výběr.
Odpovědět
@meor zdravim ja mela kvetiny - ja, mama, dve druzicky a svedkyne dale tri do klopy, a kytku hazeci byly to pivonky s freziema a david austin ruze...cena celkem 3000!!!! Na Prahu Luxus ;)
Odpovědět
Profilova fotka
@meor Budu mít taktéž růže + frézie. Moje kytka, 2x maminky, korsáž pro ženicha, 2x menší korsáž pro svědky a bylo mně řečeno, že do 2000,- se vlezem :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@meor Co se týče odhadu ceny, souhlasím s delafleur. Dodám, že pokud máte rádi hortenzie, může na Vás čekat nemilé překvapení, když na poslední chvíli Vám řeknou, že ta kytka vyšla o něco dráž. Totéž se může stát, když Vám na začátku nabídnou velice nízkou cenu, pak zas bude pořád něco navíc, takže to na konci přesáhne konkurenci. Záleží samozřejmě na rozměru těch kytek: měl byste konkretizovat druh a počet květin (nebo jestli nevíte co a jak měl byste poprosit v květinářství aby Vám sdělili z jakých květin v jakém počtu ty kytky budou), abyste pak mohl porovnávat srovnatelné nabídky. Na závěr chci však zdůraznit, že ceny by měly být více méně stejné, takže se snažte vybírat květinářku podle toho, čí tvorba se Vám líbí víc. Svatební kytka je přece uměleckým dílem a hezké fotky budou celoživotní vzpomínkou.
Odpovědět
Svatební kytice - hlavně lila růže a frézie , 2 x kytička pro maminky, 2x kytička pro svědkyně, korsář, 2 x květiny na stůl - dohromady 3000,- na ničem se nešetřilo
Odpovědět
Nepíšeš, odkud jste resp. kde budete květiny objednávat. Myslím si, že na tom dost záleží. Stejné květiny z květinářství na malém městě v regionu s vysokou nezaměstnaností a nízkými platy budou určitě o dost levnější než např. v Praze nebo v Brně.
Odpovědět
Profilova fotka
@meor Dohromady asi 30 ks růží a 20 ks frézii + nějaké trávy a stuhy v barvě svatby. No i v Brně by to podle mě vyšlo tak na 2000Kč.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?