Brno-cena za kytice,je to moc?

Profilova fotka
Holky poraďte, objednala jsem si v květinářství: 1X kytice pro nevěstu, 2X menší kytičku pro maminky, růžičku do klopy a 2X ozdobený jeden květ růže pro družičky .Cena je 3300,-. Mě se to zdá dost,co vy na to?
Odpovědět
@shelbynka Záleží co máš za kytky v kytici pro sebe a maminky. Já mám růže pro mě, pár jednotlivých růží na výzdobu a 7x bohatší kytici nevěstina závoje pro mamky, svědkyni a na stoly, 1 korsáž s růží a 3 korsáže z nevěstina závoje a jsem na cca 5tis.Kč, což se mi zdá taky dost, ale je to asi normální cena s vazbou atd. no. ]-(
Odpovědět
Může to být málo i hodně. Záleží na vazbách, kvetinach, velikostech...
Odpovědět
Profilova fotka
No mne se to zdalo moc ale co ctu tohle jsou normalni ceny. Takze uz jsem v klidu, s tim,ze zas tak moc to neni asi co jsem se zajimala ja:-D
Odpovědět
Profilova fotka
@shelbynka Nepřijde mi to moc, pokud bude tvoje kytice vypichovanou metodou! Pokud bude klasicky vázaná, asi bys sehnala levněji.. Já taky sehnala až na druhý pokus:)
Odpovědět
Profilova fotka
@luccieta prosimťe co je vypichovaná metoda? Asi budu mít jen tu vázanou..
Odpovědět
Profilova fotka
@misalka88 budu mít růže a eustomu.Vlastně to bude jedna kytice,plus dvě malé do kulata, jedna korsáž a dva samostatné květy růží.Mám to z velkoskladu,tak jsem si myslela,že to bude lepší cena..
Odpovědět
Profilova fotka
@shelbynka vypichovaná je to, že se kytkám ufikaj stonky a zapichuj se do hmoty do stojanu, tady mrkni pro zajímavost na krátké video, jak se to tvoří : http://www.kvetinove-studio.cz/Svateb... Výhodou je to, že nedržíš v ruce tlustou bakuli, je to příjemnější do ruky a pak taky to, že kytku už nedáváš do vody, tudíž nehrozí to, že by ti třeba pokapala šaty zelenou vodičkou..:)
Odpovědět
Profilova fotka
@luccieta aha děkuji za vysvětlení :)Tak to mít nebudu..
Odpovědět
Profilova fotka
Tak ja se ptala minuly tyden na aglicke ruze a serik + mirna dozdoba svatebni kytku, kytku pro maminku zenicha a tatovu pritelkyni, naramek pro sestru jako svedkyni, korzas pro zenicha a eventuelne klopu pro svedka, + vyzdobu na stoly pro posazenych zhruba 35-40 lidi a rekli mitak 5 - 6 tisic.
Odpovědět
Profilova fotka
Nezdá se mi to moc.. Budu mit od jedné slečny Květinu pro nevěstu, pro maminku, dva náramky pro svědkyně, korsaz pro ženicha, kytka pro družičku, korsaz pro mládence.. Tři květiny na svatebni tabuli, obě auta nazdobene, vyvazky, komplet vyzdobenou svatební tabuli.. jmenovky a polštářek pod prstýnky.. Cena bez prace a benzínu je 9600.- s praci cca 12.000.-Růže kaly a bile karafiaty.. A to se mi zdá fakt hodně moc!!
Odpovědět
Mě se líbí jak si všechny nevěsty myslí, že 3000 za velkou kytici pro nevěstu, dva další pugétky a další maličkosti je moc.. Je to práce jako každá jiná, květiny nejsou vůbec levné, na svatbu musíte vzít čerstvé, práce se svatební kyticí je uplně jiná než s obyč kyticí v květinářství.. věřte mi že 3000 je normální cena...
Odpovědět
@vlastulka23: ono ale taky dost záleží, jakou kytku si vybereš a kde. Já budu mít svojí a tři (maminky, svědkyně) + klopa ženicha za 1500. A to jí pořizuju v Praze
Odpovědět
Článek se načítá
http://www.erinvolantefloral.com/2010...
Odpovědět
Profilova fotka
@vlastulka23 Oukej, já se ptala právě proto, že to nedokážu odhadnout. Jen mě to trochu udivilo, protože ze stejného květinářství měla loni moje kamarádka to samé+k tomu měla 8x aražmá na stoly a platila 3500,- na po mě to chcou jen za kytice, bez aranžmá na stoly. Je možné,že šla cena tak moc nahoru?
Odpovědět
Profilova fotka
@barborastr Kytice je z velkoobchodu v Brně a jsou v ní růže a eustoma
Odpovědět
@shelbynka: Ono šlo dost nahoru euro, takže pokud je od někud vozí, může být. Nemyslím, že by to bylo úplně přemrštěné (i když klasika je, že jak zazní slovo svatba, všechno je rázem o tisícovku dražší). Předpoklad je, že se vdáváš jen jednou, tak si to dopřej... Bylo by ti to pak líto
Odpovědět
Profilova fotka
@barborastr No já si je tam nakonec objednala, říkala jsem že kvůli euru to šlo nahoru, ale že o tolik. Vozí je z Holandska.
Odpovědět
@barborastr samozřejmě záleží na tom jakou kytici si vyberete a za jakých a kolika druhů květin bude. Každopádně cena 1500 za čtyři kytice je opravdu málo, ale také záleží jaký typ máte a zda pro maminky a svědkyni to budou opravdu pugétky... :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
My si nechali vázat v Šakvicích, úžasná paní, cena nevěsta, 2x maminky, 2x babičky, 2x korzáž, 3 frezie do vlasů a výzdoba na "oltář" celkem 2200,- A vše nádherné!
Odpovědět
@shelbynka já měla 1x pro mne, 3x máma, tchýně, babička, svědkyně a korsáž pro ženicha, tátu, svědka a malého synovce a stálo mě to 2500,- Kč - v Praze.
Odpovědět
Budu mit kvetiny pro nevestu ( bile ruze a hortenzie ),2x pro maminky ( 3ruze a hortenzie ),pro svedkyni ( 3 bile ruze a hortenzie ),hazeci kvetinu ( kopretiny a hortenzie ) korsaz pro zenicha a kvetinu do vlasu ( bila ruze a nevestin zavoj ),plus myrty ( 40ks bez maslicky ) a odhad je 2700kc
Odpovědět
omlouvam se meli tam vsude byt bile ruze a frezie :D misto hortenzie,nevim proc se mi tam zamotala :)
Odpovědět
Profilova fotka
@bearchip @viki83 @certik13 Holky moc děkuju,já už mám po svatbě..Kytky jsem nakonec měla z Florexu a spokojená jsem bohužel nebyla:(
Odpovědět
Profilova fotka
@certik13 @bearchip Ahoj holky, budeme mít svatbu do žluta a hledám v Brně nějaké kvetinářství. Nemužu se rozhodnout jestli slunečnice nebo jiný květ. Prosím napište mi adresu. :-)
Odpovědět
@jannetta85 bohuzel nejsem z Brna ani jeho okoli,tak nemuzu poradit......Jinak slunecnice jsou nadherny.Nebo jeste tulipany.Ja tedy miluji ruze :)
Odpovědět
Profilova fotka
@certik13 děkuju .... :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?