Bledá/nevýrazná kytice?

Profilova fotka
Holky, potřebuji poradit. Svatbu máme v odstínech tyrkysové a šampaň. V kytce bych chtěla mít růže, konvalinky, sedmikrásky a frézie. Stonky ovázané tyrkysovou stuhou. Nemyslíte, že ta kytka bude moc bledá? Přemýšlím, že by aspoň růže a frézie mohly mít světle žluté, nebo světle růžové.. Potřebuji slyšet další názory ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Nějaké barvičky do kytice nejsou na škodu..Já chtěla pouze bílé lilie, ale teta coby květinářka mi to nedoporučila, i vzhledem k bílým šatům, že by kytička úplně zanikla :-S Tak jsem si nechala poradit, ale mě na tom zas až tak nesešlo, záleží jak Vám :-) Moje milované bílé lilie mohu dostat kdykoli jindy :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Já budu mít bílé, krémové a lehce starorůžové pivoňky ovázané světlonce modrou stuhou. A mě se líbí, takže za mě proč ne :)
Odpovědět
Dej do toho něco zeleného a bude to krásné, já budu mít taky hodně světlou kytici, bílé a krémové odstíny a zelená :)
Odpovědět
To záleží, co se líbí tobě :-) Já měla kytičku úplně jednoduchou bílou a všichni ji chválili, že takovou dlouho neviděli. Nemám pocit, že by mi u šatů nevynikla. Myslím, že nás jako nevěstu a ženicha "jen" doplňovala :-) (Na fotce je teda tatánek, ne ženich :-).)
Odpovědět
Měla jsem bílou květinu s prvky zelené + sametově bílou stuhu. Šaty byly také bílé s hnědou stuhou v pase. Květina byla dominantní sama o sobě a určitě nezanikla na pozadí bílých šatů (natož ve sněhové závěji).
Odpovědět
Profilova fotka
a co třeba taková? jen ještě přidat ty konvalinky a stuhu:)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?