Aká je primeraná cena za lúčnu svadobnú kyticu?

Profilova fotka
Kyticu by som si nechávala viazať v ústeckém kraji. Dostala som ponuku na 1000 kč, čo mi príde trocha viac, než by kytka viazaná z lúčnych sezonnych (konec června) kvetín mohla stáť. Je táto cena podľa vás primeraná? Ako laikovi sa mi to ťažko hodnotí.
Odpovědět
Profilova fotka
Ja myslim, ze cena ne v poriadku. Tiez som chcela lucnu s konvalinkami, pretoze zrovna v case svadby maju sezonu, ale dostala som odpoved, ze by to bola cenova bomba, cca 3000
Odpovědět
Profilova fotka
Já měl na podobnou kytici nabídku 1500 Kč v listopadu (míň lučních květin, nějaký bodlák, bavlník...), takže 1000kč je myslím v pohodě. Květinářky taky musí z něčeho žít, nejde se dívat jen na náklady za samotné květiny (nájem, daně, práce...).
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám za 940,- a to mi příjde úplně bomba cena...Myslím, že Vaše cena je v pořádku.
Odpovědět
Kytička na horním obrázku je ze smilu (druh slaměnky), kokošky, lnu, růžové gypsy. Všechno jsou to kvítka velmi vhodná k sušení. Na spodním obrázku je ještě levandule a statice. Cena kolem 1.000 Kč je přiměřená. V lučních kyticích je velké množství drobných kvítek, které se normálně kupují na květinové burze v Holandsku a protože jsou in, není to levná záležitost (všechny nevěsty v Evropě chtějí luční kvítí nebo pivoňky....ceny se mění ze dne na den podle nabídky a poptávky). Místo smilu můžeš dát čerstvé kopretiny. Levná kytka by to byla v případě, že si kytičky vypěstuješ a natrháš sama na zahradě (to můžeš ten smil, len a levanduli), přidáš nějaké trávy z louky... A konvalinky patří k nejdražším květinkám celoročně, 1 snítka stojí kolem 50 Kč. Kytice z konvalinek se vyplatí, pokud si je můžeš natrhat na zahradě, jinak je to luxus.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?