Zkouška svatebního líčení, jak dlouho předem?

Profilova fotka
Ahoj nevesty a profesionalove, projizdim si profily vizazistek a premyslim, kdy je lepsi udelat zkousku? Ziji v zahranici a na Moravu prijedu do svatebniho dne jen 2x. Poprve 3/4 roku pred svatbou a pak az tyden pred svatbou. Nevim zda je dobry napad udelat to moc brzy, aby do te doby vizazistka nezapomnela, co jsme zkousely a jak to ve finale vypadalo. Na druhou stranu, kdyz ji pozadam o zkousku az tyden pred a nebude se mi to libit, jinou slecnu/pani uz tak rychle asi nesezenu. Tak nevim, poradite? Dekuji xx
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud mas jen tyto 2 moznosti, urcite bych si domluvila treba 2 vizazistky toho 3/4 roku predem... Sama ted resim zkousky liceni 3 mesice predem, protoze pozdeji se s nima nedomluvim... Mam na ten tyden domluvene dve, a pak uvidim od ktere se mi to bude libit vic... Planuju fotit co nejvic a i jim rict, ze mi to pozdeji nevyjde at si treba samy nafotidetaily, ktere potrebujou at na to nezapomenou :-)
Odpovědět
souhlasím s CRAKI....může se stát, že s vybranou vizážistkou nebudeš spokojená, raději si domluv dvě....já měla zkoušku u jedné a dopadlo to tragicky, tak jsem pak hledala dál.
Odpovědět
Profilova fotka
Profi vizážistka si napíše co se použilo. Namaluje si to do speciálního bloku. Nebála bych se proto zkoušky 3/4 roku dopředu. Běžně se zkoušky dělají 2 měsíce dopředu. Týden je pozdě.
Odpovědět
Profilova fotka
Svatební líčení by se mělo udělat nejmíň měsíc před svatbou, aby měla nevěsta čas se rozmyslet co případně ještě na něm změnit ap. nebo udělat další zkoušku. Já osobně s nevěstou na začátku udělám takový - manuál rad pro nevěstu, zapíšu si použitá líčidla atd. a ještě si ji i vyfotím :-) Jenže když např. je zkouška v (únoru, březnu) a svatba až někdy (červen, červenec ...) tak bych doporučila aspoň setkání před svatbou (nejmíň týden před), protože nevěsta se může zatím opálit nebo změnit barvu vlasů. :-) Všechno je na domluvě.
Odpovědět
Já jdu příští tyden :-) svatba květen....
Odpovědět
Profilova fotka
Dobré ráno nevěsto, pokud máte pouze tyto dvě možnosti, doporučuji zkoušku raději dříve a nejlépe vizážistku na doporučení od někoho, koho jste od ní viděla nalíčenou. Samozřejmě je varianta více zkoušek, ty si však zaplatíte. Já osobně doporučuji nevěstám zkoušku tak měsíc dopředu, ale nebráním se i dříve. Tam opravdu jen pak hrozí v případě svatby v létě opálení, ale pro profesionála by to neměl být problém, já osobně jezdím i v den svatby k nevěstám s kompletním vybavením ;). Já osobně si nevěstu fotím, abych věděla, jakou intenzitu líčení jsme volily ;). Tak rada ode mě, snad k něčemu bude. Užijte si přípravy. Lucie
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?