Xen Tan - nástřik

Ahoj nevěsty:) Zanedlouho čeká svatební den i nás a přemýšlím o nástřiku xen tan v dolce diva. Jsem přírodní běloba, totální stěna, ředitelka vápenky..říkejte si tomu dle libosti.. na svatbu bych byla ráda alespoň v odstínu "normální, zdravá pokožka, lehké opálení". Nikdy jsem ale na ničem podobném nebyla a tak váhám, jestli do toho jít...máte některá zkušenosti? děkuji moc za rady!
Odpovědět
Ahoj, jsem na tom stejne a nikdy bych do toho neala, protoze to neni tvoje/moje prirozenost... Ale kazdeho vec...
Odpovědět
@pajita tak přirozenost...během zimy a jara určitě ne, nicméně já jsem schopná se opálit do normální barvy, nespálím se...jen opravdu lehounce zhnědnu, akorát na to potřebuju tak 14 dní v africe :D bohužel, letos moře nebylo a jsem furt někde zašitá...na solárko nechci, to mi právě nepřijde ok :/ ale zase váhám, aby to neflekatělo a abych nevypadala jako pomeranč :D tak těžko říct no..nejsem člověk, který by na to normálně chodil..svatba je vyjímečná událost, tak šrouby v hlavě jedou na plno :)) ale děkuju
Odpovědět
Profilova fotka
Ja zkusenost bohuzel nemam, ale chodim do solarka, abych byla trochu hnedejsi. O nastriku jsem premyslela, ale vzdala jsem to po tom, co jsem byla na svatbe a nevesta ho mela na sobe a v oblasti podpazi, ohybani loktu mela velke 'bile' fleky, jak se ji to od potu smyvalo :( jeste jsem premyslela o samoopalovacim kremu, taky je tam riziko flekovosti, takze jsem zustala u solarka, a bud se opalim k me spokojenosti a nebo to radeji nebudu riskovat a zustanu tak, jak jsem :-)
Odpovědět
byla jsem v dolce diva a maximální spokojenost. Akorát to chce jít 2x a ten druhý nástřik pár dní před svatbou. Určitě ti poradí. taky jsem byla bílá, potřebovala jsem trošku zhnědnout vzhledem k tomu, že jsem měla šaty s takovou tou tělovou průsvitnou látkou , tak aby se to nebylo s mojí bílou kůží a působilo to přirozeně,což se podařilo .
Odpovědět
@kikirob no to je přesně to, čeho se bojím, abych nevypadala jak nemocná, když se to začne nedejbože nějak flekovat..ten samoopalovák to bude podobné, jen horší:/ tak asi jsi mi to vyřešila, nechci se ve svatební den nervovat tím, že budu někde flekatá..to to radši zvládnu lehce bledá:D děkuju! @amelie64 moc děkuju za recenzi, já se tam vydám asi až po svatbě, abych si to vyzkoušela a věděla pro nějakou příští větší akci, co si můžu a nemůžu s nástřikem dovolit =) hrozně bych si přála, aby mi to sedlo, ale na tu svatbu to asi fakt riskovat nebudu, zvlášť jestli se to nějaké nevěstě fakt stalo a zflekatělo to:/
Odpovědět
Profilova fotka
Holky neblbněte, snad chcete aby si muž vzal Vás a ne, aby jste ze sebe udělaly svou představu o tom co váš muž chce..Nehledě na to, že Vás to akorát zbytečně stresuje vzhledem k tomu, že to tu tak řešíte..Když jste přírodní běloba tak zkrátka jste, odlišnost je přece to krásný na nás. Podpořte svou přirozenost, podtrhněte přednosti, to úplně stačí. Jste krásné takové, jaké jste, vše ostatní je nepřirozené a jde to vidět na první pohled :-)
Odpovědět
Ne, ne a ne. Není nic horšího než oranžová nevěsta vedle "normálního" ženicha. Navíc riziko, že se nástřik zflekatí, obarví Vám šaty nebo bude jinak nedokonalý je příliš velké. Bílá pleť je krásná a hotovo...
Odpovědět
Ahoj, já jsem taky bílá jak stěna a před svatbou jsem zašla párkrát do solárka.... Nebyla jsem z toho nadšená, ale hodilo mi to zdravou barvu, co mají ostatní normálně... Na ten nástřik pozor - ono když jsi "opálená" jinak, než tvůj muž, pro fotografa je to docela naprd... jasně, má programy k úpravě, ale není to ideál
Odpovědět
@barter já jsem teda normální ne úplná běloba,ale nestihla jsem se opálit, svatba 3.6. ,malý prcek , takže jsem šla jen trochu, aby to vypadalo zdravě . A povedlo se ,měla jsem z toho strach ,ale žádné fleky ,nic . šaty ok . taky se mi nelíbí když to bije do očí , nejsem přítel solárek ,ale tohle se fakt podařilo. Měla jsem z toho hrůzu, tak jsem šla na zkušební nástřik nějakou dobu před svatbou,abych věděla jak se to bude chovat.Jestli do toho vůbec jít.
Odpovědět
Profilova fotka
@alassia Na to prď, prosim tě :) Bere si tě třeba právě proto, že jsi sněhurka. Naopak si myslím, že světlá pokožka značí křehkost a něžnost. A jak píšou ostatní holky, něco se může zvrtnout, nesedne ti to, udělá se ti vyrážka nebo budeš vypadat jak pomeranč, nebo budeš nešťastná, že to vlastně není, jak sis to malovala a už to smejt nepůjde a celá svatba pro tebe bude v troskách. Buď svá, buď přirozená, buď krásná a nevyhazuj prachy za nesmysly :)
Odpovědět
Profilova fotka
Od nevěst vím, že s tím byly maximálně spokojené. Nic se nestíralo, dokonce se přes nástřik dalo i opálit. Opálení vždy vypadalo přirozeně, co jsem měla možnost vidět, nicméně je třeba dbát na doporučení a umýt si ruce až po několika hodinách, aby i ruce zůstaly stejně opálené jako zbytek těla. Tak hodně štěstí :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?