Vyplatí se mít vizážistku na svatbě celý den?

Milé dámy, jaké jsou prosím Vaše zkušenosti s vizážistkami? Mohly byste doporučit nějakou z okolí Prahy? Jsou tady některé z Vás, které služeb vizážistky nevyužily a nalíčily se samy? Byla vizážistka na Vaší svatbě přítomná celý den, nebo "jen" nalíčila a odjela? Předem moc děkuji za odpovědi! :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, pracuji jako vizážistka a vlasová stylistka a ráda vám nabídnu své služby. Moje portfolio a další info najdete zde nebo na mých webových stránkách Vizážistka Kristy
Odpovědět
Profilova fotka
@gentianastris Vizážistiku dělám, tak můžu odpovědět z druhého pohledu. Většinou si mě klientky zvou jen na nalíčení a účes ráno, jakmile je hotovo, tak odjíždím. Nevěstě nechávám v kelímku rtěnku a jednorázový aplikátor, aby si mohla rty během dne doupravit, ale zbytek makeupu by měl být udělaný tak, aby vydržel celý den. Jasně, pokud se nevěsta potí nebo má mastnou pleť, je dobré mít papírky na odsátí mastnoty a transparentní pudr. Pouze na jedné svatbě jsem byla celý den s tím, že po převlečení nevěsty do večerního outfitu jsem pozměnila i líčení - přitvrdila jsem na očích (kouřovky) a dala výraznější rtěnku, a sepnula jí vlasy nahoru. Ale osobně si myslím, že je to služba rpo většinu nevěst zbytečná :-D
Odpovědět
Dobrá vizážistka, která pracuje s kvalitními produkty, by vás měla nalíčit tak, abyste vypadala krásně celý den. Mně osobně přišlo by zbytečné mít ji tam celý den. Líčení očí jsem měla voděodolné, a navíc jsem neslzela tolik, kolik jsem čekala, a pudr jsem měla svůj, ono ve 30 stupních se stejně za chvíli potí všichni :-) Já jsem si líčení během dne nijak neupravovala a za sebe mám pocit, že jsem vypadala krásně i v těch půl 3 v noci, kdy jsme šli spát :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Poprvé mě jen nalicila a odjela. Podruhé jsem se líčila sama, a teď potřetí budu taky sama.
Odpovědět
Profilova fotka
Milé nevěsty, tuto službu ode mne žádala za celou mou pracovní kariéru (20 let) pouze jedna nevěsta. Byly v tom i tři přejezdy, byla jsem jí k dispozici od brzkých ranních hodin až do 22:00. Ani jednou za tuto dobu mě nevyhledala, bavila se, tančila, věnovala se hostům, takže na nějaké doličování neměla čas. Byla jsem tam v podstatě zbytečná. Účes musí vydržet absolutně všechno, jen vlny u těžkých hladkých vlasů vždy trochu povolí. Kdo říká že ne, tak nemluví pravdu. U líčení je trochu problematická mastnější pleť při třicetistupňovém horku, ale to se dá přepudrovat. Mohu dát do pytlíčku vatovcé tampóny s pudrem. Jsou vydatnější než pudrové papírky. U dojatých nevěst, kde slzy tečou proudem se musí dát pozor na chřípí nosu. Při plkáči se vždy smrká, tak pamatovat mít s sebou korektor, nebo já odříznu do pytlíčku trochu kamufláže a úprava je během několoka vteřin hotová. Jediné co nevydrží je rtěnka, i když používám dlouhutrvající. Pokud si slzící nevěsty oči mechanicky nepromnou, vše vydrží. Slzičky s musí odsát kapesníčkem. Celý make-up fixuji lihovým sprayem, takže slzy na tváři nezanechají stopy. Ale pokud si přeje nevěsta dopřít toho luxusu mít vizážistku k ruce, je to její volba.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?