Vy, co se líčíte samy - jaká kosmetika?

Profilova fotka
Ahoj nevěsty :), jste tu některé, co se budete taky líčit samy? Jakou kosmetiku použijete? Už léta používám palety stínů od Avonu a zhušťavací řasenky Maybeline. Ale na svatbu se to asi moc nehodí, při každý slze se řasenka hned rozteče a stíny se slepí... Nemám zkušenosti s jinou kosmetikou. S voděodolnými řasenkami mám špatnou zkušenost, nezhustí řasy a vypadá to, jako bych ji skoro ani nepoužila, existují nějaké voděodolné zhušťovací, které jsou fakt kvalitní? :) Pište, co použijete na svoje svatební líčení vy. :o)))
Odpovědět
Ahoj všem: @roseinka co se týče řasenek, mám od rimmel scandaleyes (oranžová) koupenou voděodolnou , a zkusila jsem ji a mě vyhovuje. S čím mám ale tak trochu problém je jaký použít makeup? Nejsem ten typ co se denně maluje - většinou jen nějaké stíny v přírodních odstínech a řasenka nebo jenom řasenka. Na ples jsem si většinou makeup půjčila od tety a nebo šla i bez něj. Na svatbu bych ho ale chtěla, díky tomu, že prý pak stíny lépe a déle vydrží. Jaký používáte vy? aby byl příjemný a já neměla pocit že jsem pod "maskou a že se o to víc potím a je mi horko", když na to nejsem zvyklá. Zároveň bych ale nechtěla investovat vysokou částku, protože ten makeup použiji jen na ten jeden den. takže kvalitní, odzkoušený ale za co nejméně peněz. Odpovědi typu ať mě namaluje kosmetička atd. nechci, jsem rozhodnutá, že se namaluju sama. Jde mi čistě jen o ten makeup.
Odpovědět
Profilova fotka
Ja pouzivam vodeod.make up zn.stage line overtime je super plus fixator stejne znacky taky da zakoupit baze pod ocni stiny a drzi krasne. @berrusska
Odpovědět
Profilova fotka
@roseinka rasenku doporucuju loreal 4D ;) kupuji ji pravidelne
Odpovědět
@1svatba a je běžně dostupný? spíše jsem čekala odpovědy typu miss sporty ne, dermacoll je lepší atd. Nenapadlo mě že budou i pro mě naprosto neznámé značky, ale je fakt že je asi potřeba možná zavítat i do jiných obchodů než jsou obchodní řetězce a nebo si těch značek více všímat.
Odpovědět
Profilova fotka
@berrusska Moc dobrych a levnych nebude...mozna rimmel mi tak nejak docela vyhovoval...ale nic moc.A na svatbu by to chtelo i bazi pod makeup...Takze za me obejdi sephory a nech si dat vzorky bohate ti vystaci i na vickrat...me vyhovoval alancome a na svatbu jsem mela nars.Nech si dat bazi,makeup a pudr a nemusis utracet za neco co pak zahodis;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@roseinka za me Helena Rubinstein....nic lepsiho jsem uz nesehnala...jen ta cena.
Odpovědět
Profilova fotka
@berrusska tuhle znacku pouzivaji vizazistky...vse se da koupit pres internet na bspro cz.
Odpovědět
@vca tak o vzorkách, to me ani nenapadlo dobrej nápad, tímto je můj "problém" vyřešen. levné jsem myslela že nejsem ochotná dát za nějakou předraženou značku, ale taky prostě ne to co je na trhu nejlevnější. Jinak děkuji
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?