Vy, co máte obřad odpoledne, v kolik začnou přípravy?

Profilova fotka
ahoj děvčata , vy co máte obřad odpoledne v kolik vám začnou přípravy? My máme obřad ve dvě a jediný co vim,že na 10 přijede fotografka a le v kolik přijde kadeřnice a kosmetička zatím nevim..myslela jsem taky tak na desátou?
Odpovědět
Profilova fotka
Záleží na tom, jestli pak máte nějaké přejezdy. My měli taky obřad ve dvě, ale přejížděli jsme na místo dost kilometrů, takže kadeřnice (česala tři lidi) přijela na sedmou a vizážistka (líčila stejný počet lidí) na osmou. A taktak jsme to stihli!
Odpovědět
Taky jsme měli obřad ve 14 hod. a ke kadeřnici jsem jela na 8.30, ale měli jsme celkem dost přejezdů. Zjisti si od nich, jak dlouho jim to bude trvat a pak si to s rezervou propočítej. Ten příjezd fotografky si ale naplánuj tak, aby Tě třeba kadeřnice česala, aby taky už měla co fotit ;-)
Odpovědět
my máme až ve 16hod:o)
Odpovědět
Profilova fotka
my mame obrad v 12, v 10.30 prijede ženichova rodina a asi trochu předtím i nase (zadani o ruku do 11) a v 11.30 odjezd na obrad; v 7 dojde kadernice a vizážistka, v 9 bych chtěla jet k nasim se oblect
Odpovědět
Meli jsme obrad ve 14:00 (ve 13:45 jsme tam meli byt), pocitala jsem s cestou tam 30 min. Vizazistka/kadernice prisla v 8:30, delala vlasy i mamince a svedkyni, me licila a i cesala. Cca ve 12 skoncila. Fotografka prijela tusim chvili pred 12.., uplne to stacilo, fotila az finalni upravu. Pak oblikani - toto nepodcenit, hlavne kdyz je snerovacka, trva to, aby to nezkusene ruce pekne zavazaly. :) A na zaver vyber doplnku - zkousela jsem asi osmery nausnice, nez jsem byla spokojena :) Odjezd na obrad cca 13:10
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme měli obřad v 15.00, vstávala jsem v 10.00, umyla jsem se, zlehka nalíčila a na 11.00 jsem byla objednaná ke kadeřnici. Tam jsem skončila ve 12.30 (ne že by se s tím tak patlala, ale ještě česala ženskou přede mnou - to taky nepochopím, proč si to nezorganizovala lépe). Jinak účes prakticky žádný nebyl a zvládla bych ho i sama, ale kterýkoli jiný den - v ten svatební jsem se úplně skládala. Ve 12.45 jsem dorazila na neformální oběd s našimi kamarády, co mezitím dolaďovali poslední přípravy. Už jedli a už jsem měla objednáno, abychom se nezdržovali. Od 13.30 do 14.30 jsme se s holkama strojily (ony mě šněrovaly do šatů a pak se samy oblékaly). Ve vedlejším pokoji se oblékal ženich. V mezičase jsem si doladila líčení (velmi decentní) a kopla do sebe Redbulla:-). 14.30 odchod na radnici. Hosté se vůbec nescházeli u nás doma, sraz byl až před radnicí. Vítala je sestřenka a svědek (svědkyně mi pomáhala do šatů). Na to, že jsem se připravovala opravdu minimálně, to vycházelo časově všechno dost na knop (ale stíhali jsme, vše probíhalo dle plánu). Jsem ale ten typ, co by radši vypustil kadeřnici a malovátka, než aby musel vstávat o hodinu dříve:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Obrad jsme meli v jednu, kadernice a vizazistka prijely na devatou, licily a cesaly krome me jeste tri dalsi a vyslo nam to akorat na cas, uplne komplet uz oblecena a pripravena jsem byla priblizne ctvrthodiny predem.. ale my jsme nikam nemuseli prejizdet a i obrad se mohl podle potreby klidne posunout, takze jsem si pri domlouvani s nimi vlastne nedavala zadnou casovou rezervu..
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme měli obřad ve 14h a přípravy probíhaly v hotelu,kde pak byla i hostina. V 9 přišla kosmetička a zároveň i fotograf a kameraman,pak v 10 přišla kadeřnice,kolem 11 začalo oblékání do šatů, pak tam přišla moje svědkyně s manželem,mezitím mi volali z recepce,kdy ženich dovezl květiny,tak se řešily korsáže a donesli mi moji kytici,na obřad se odjíždělo kolem 13h,už si to přesně nepamatuju.Mezitím se dole zdobila auta a sešli se tam svatebčané,nekonalo se žádné scházení u nevěsty nebo předání kytice,byla jsem utajená nevěsta až do konce.Jsem moc ráda,že to všechno klaplo a vše bylo v klidu a bez stresu :-) Připravovala jsem se ve svatebním apartmá,které jsme měli pak od hotelu na svatební noc jako pozornost.Noc před svatbou jsme spali v jednom pokoji a ženich se pak šel připravovat do pokoje k rodičům,což bylo na druhé straně,takže jsme se vůbec nepotkali,i s mým příchodem k autu to provozní vyřešila skvěle,že mě nikdo neviděl,byl to parádní zážitek!!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?