Vizážistka Nikol Miláčková. Máte zkušenost?

ahoj holky máte někdo zkušenosti s touto vizážistkou? děkuji za reference
Odpovědět
1
2
Byla jsem u ní na zkoušce a jsem maximálně spokojená. Na rozdíl od pí Dufkové, na kterou jsem tu četla skvělé reference. Moc šikovná, dokáže vytvořit skvělou atmosféru ;-)
Odpovědět
Já k ní jdu zítra. Takže teprve uvidim, ale je tu všeobecně chválená! :-)
Odpovědět
Já jsem s ní byla spokojená ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
já jí mám taky jako budoucí nevěsta, už zamluvenou a moc se těším na zkoušku. Byla jsem u ní v salonu na pokec, úžasná ženská, hodně toho umí a hodně poradí :-)
Odpovědět
@markketax ahoj, tak jak dopadla zkouška? já k ní jdu v pondělí zkusit ještě jeden účes :-D
Odpovědět
Profilova fotka
ja ju mam tiez uz zamluvenu. je hrozne fajn, so vsetkym poradi, dokonca mi pomahala zohnat aj miesto na hostinu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, měla jsem Nikolu jako vyzážistku na svatbě a naprostá spokojonest. Moc příjemná osoba a opravdu umí. Nalíčila i učesala mamku a to už musí být, aby i moje mamča byla spokojená :-D A to mamča na žádné zkoušce nebyla.
Odpovědět
@petra273 Ahojky, já nebyla na zkoušce, byla to první info schůzka :-) Líčí a češe úplně nádherně už podle fotek! ;-) Je hodně upovídaná, ale příjemná a snaží se poradit!
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, mně česala i líčila a byla jsem mooooc spokojená. Já jí doporučuji ;-)
Odpovědět
Já jí též budu mít a za 14 dní jdu na zkoušku :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já ji mám objednanou a budu mít terpve zkoušku, tak jsem zvědavá.
Odpovědět
U mne zkouška proběhla na jedničku s hvězdičkou :-) a v den svatby taky super :-) Takže paní Miláčkovou jen doporučuji 8-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Ahoj holky pošlete mi na ní do IP kontakt? Děkuji :-)
Odpovědět
@lenka198723 svatbyanet tecka cezet
Odpovědět
Za mě obrovská 1 s hvězdičkou. Účes i líčení úúúžasný, vydrželo to do večera a všem jsem se líbila :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Včera jsem byla na zkoušce a super! Zrovna vycházela ještě další nevěsta, kterou upravovala a nádhera!
Odpovědět
Profilova fotka
@veru1 a kdy jsi tam byla?já byla včera taky, ale u p. Romany
Odpovědět
Profilova fotka
@terez27 Byla jsem včera v 19h u Nikol a opravdu jsem moc spokojená :-)
Odpovědět
Profilova fotka
já byla taky spokojená... já odcházela v půl 7 a byla tam se mnou ta nevěsta o které píšeš, viděla jsem jí ještě nenalíčenou...opravdu nádhera
Odpovědět
@terez27 příští týden jsem objednaná na zkoušku k Romaně a jsem moc zvědavá...btw termín svatby máme 8.7 ;-)
Odpovědět
Je skvělá, také doporučuji, líčení i účes od ní měl fakt úspěch, a je moc milá a spolehlivá... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@terkal my 9.7:)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak já mám už také zkoušku za sebou :-) Jedním slovem nádhera. Více zkoušek není potřeba :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já byla včera u Romany a paráda :)
Odpovědět
Profilova fotka
Moc Vám všem spolu s Romčou děkujeme za pochvaly a komentáře. Konečně jsem se sem také jednou podívala :-) Všem příjemné přípravy a ať jste na svatbách nejkrásnější.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Nejak jsem nato zapomnela po svatbe ale jdu to napravit :) Nikolu jsem mnela jako vizazistku na me svatbe a nemuzu se stezovat, je to proste super "holka". Jej praca je proste super, cesala i licila jeste svedkynu, segru i sesterku a ty byli strasne spokojene. A taky mi pomohla hodne kdyz se me snazila uklidnit a pomahala s konecnymi upravami. Vrele doporucuji ostatnym buducim nevestam ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ja mam s Nikolou zkusenost z foceni glamouru, moc prijemna a sikovna, liceni i uces bez chybicky ;-) Urcite doporucuji.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
Mam zkušenost se spolecenskym licenim a cesanim ( - a mohla bych se v tom i vdavat ;-) ) Byla jsem nadmiru spokojena!!!! Mohu jen doporučit. Paní Milackova je hrozne moc mila a cenove si myslim velmi dostupná! Takze ji velmi rada doporucuji! ;-)
Odpovědět
Já budu asi jediná, kdo s ní nebyla spokojená, ale k Nikol už bych nešla. Chtěla jsem skládanou vlnu a ona mě odbyla slovy, že to neumí, protože se tyhle účesy už na školách neučí (později jsem se dozvěděla, že to není pravda) a že kvůli mně se to učit nebude. :-S Pak mě přesvědčovala, že to, co mi udělá, se mi bude líbit a na hlavě mi udělala to, co 99% ostatním nevěstám. Jako což o to, účes pěkný, ale nehodil se ke mně. Udělala ze mně romantickou princezničku s dlouhatánskými řasami, asi to, co po ní většina holek chce, ale já chtěla elegantní look, ne princeznu se zlatou hvězdou na čele. Pak mi ještě nalepila umělé řasy, jako to dělá všem nevěstám, jenže s mým výraznějším nosem jsem vypadala jako transvestita. Takže shrnutí: na to, jak se chovala sebevědomě, mě vůbec neodhadla, nerespektovala moje přání a prostě mě nalíčila a učesala podle šablony tak, jako všechny ostatní. Vyplázla jsem 2 tis. Kč za tuhle "zkoušku" a šla si najít jinou, mnohem mnohem lepší vizážistku a kadeřnici.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, včera jsem byla na zkoušce a za mě spokojenost. před tím jsem byla na 2 zkouškách a to byla katastrofa, k Nicol jsem šla na "jistotu" jelikož líčila mojí kamarádku loni na svatbu a vypadala nádherně. ukázala jsem jí styl líčení a tak mě i nalíčila, účes jsme vymysleli na místě, zkoušeli jsme co by mi sedělo a výběr nechala na mě, do ničeho mě netlačila. zda chci nalepit řasy se mě zeptala, nikdy jsem to nezkoušela a tak jsem to zkusit chtěla. Vypadala jsem fakt skvěle, když jsem jela pak metrem domů, lidi si mě prohlíželi. Přítelovi se to moc líbilo a pořád si mě dokola prohlížel. za mě spokojenost, paní Miláčková je moc příjemná a myslím, že pokud jí člověk řekne co si představuje, že udělá co je v jejích silách a poradí. Za mě doporučuju.
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?