Vizážistka Nikol Erbenová, Liberec. Máte zkušenost?

Profilova fotka
Ahoj nevesty, moc prosim o radu...nema nektera z Vas zkusenost se slecnou Nikol Erbenovou z Liberce? Chtela bych ji po dnesnim marnem pokusu o svatebni liceni, vyzkouset...dekuju moc
Odpovědět
Profilova fotka
@mihsulka : ahoj, také pořád hledáš nějaké dobré líčení v Liberci? Nikol jsem znala jako malou holku, ale teď už nevím, jak jí půjde líčení:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@malinna jee necekala jsem, ze nekdo napise..tak to jsem rada...a netusis teda ani neznas nikoho kdo se nechal licit u ni? Ja nepotrebuju divocinu, potrebuju spis opravdu kvalitni makeup co vydrzi, ocka a pusu uplne vyrazne nechci...a v Liberci jine vizazisty neznam :(
Odpovědět
Profilova fotka
To bohužel nevím,ale myslím,že bude v pohodě.Já už jsem byla u 2 kosmetiček a taky jsem nebyla úplně spokojená.Teď jsem snad konečně našla tu pravou, i když mám problematickou pleť a dává jen pudr.Tak se stejně budu muset "dodělat" sama. Jinak nejlepší vizážistka je prý pí Majznerová ze studia Vizáž.
Odpovědět
Profilova fotka
@malinna aha, dekuju za radu, zkusim si ji nejak najit...ja ted dostala kontakt na Toma Grossmann...je pry vybornej, licil na svatebnim dni...neznas a nemas info? Ted premyslim jak to udelat, at zas za ty zkousky nedam tolik penez...
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj holky, já byla na zkoušce u pí. Kateřina Šulcová. Má značku Mary Kay a docela se mi to líbilo, hlavně ten make-up byl úžasný... takže bych jí doporučila. ( jinak sídlí : Třešňová 627, Liberec 14 ... mobil : 724 172 394)
Odpovědět
Stoprocentně doporučuji Mary Kay, ta kosmetika je úžasná, já jsem na ni přišla bohužel až po svatbě (na svatbu mě líčila bývalá spolužačka - hrůza) . Takže jestli má paní Šulcová šikovné ručičky, rozhodně bych se pro ni rozhodla ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@misicka87 parada ..straaasne moc dekuju :)
Odpovědět
Profilova fotka
to mihsulka: Toma Grossmanna jsem na svatebním dni viděla líčit. měla jsem i rezervaci, že mě nalíčí,ale pak na mě zapomněl. Tak nevím. Mary Kay jsem taky byly nalíčena a fajn.
Odpovědět
Profilova fotka
to misicka887. a ta pí Šulcová chce kolik za svatební líčení popř.zkoušku?
Odpovědět
Profilova fotka
nevím kolik si říká. Já mám půjčený šaty ze salonu Princess ( Delta) a měla jsem to jako dárkový poukaz v hodnotě 500,- tak jsem to právě vyzkoušela. Jinak moje hlavní fotka je zrovna jak jsem šla z líčení. Je příjemná, poradí i jak na pleť ... prostě všechno . Sice je to dražší kosmetika než nějaký Avon či Oriflame, ale mít peníze tak jdu klidně do toho.
Odpovědět
Profilova fotka
@misicka87 @malinna jsem na 10.5. ke slecne Nikol E. tak dam vedet...ani nevim kolik si rekne za zkousku...ma napsanou jen cenu komplet za 1000kc i s licenim v den svatby...tak uvidime, drzte palce protoze ja se tresu uz ted :)
Odpovědět
Profilova fotka
to mihsulka: jinak prý Nikol má taky svatbu, tak si určitě dá záležet:-) tak pak dej vědět,případně pošli fotečky.já jdu dnes taky na další zkoušku líčení a účesu.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
teda holky, kde ty peníze berete na to... já mám objednanou paní v den svatby na účes - ani nevím jaký ( prej poradí) a i mě nalíčí. Stejně budu chtít jenom make-up, protože ten co mám, tak není zas tak dobrý... a vy chodíte na tolik zkoušek :-) jen tak dál :-)
Odpovědět
Mě líčila paní, co má salon v Deltě, byla moc příjemná, je to mladá holka, která to myslím dělá dobře, mě se to aspoň líbilo:)... Je to salon Freeline a já jsem se tam nechala i česat a byla jsem moc spokojená... a ceny jsou velmi rozumný.. za účes (měla jsem jen navlněné vlasy) asi 500Kč a za líčení taky tak myslim...
Odpovědět
Profilova fotka
misicka87:taky nevím,kde na to pořád brát.naštěstí jsem dala jen za 1 zkoušku líčení 200 Kč a další 2 už byly zdarma. Jinak doporučuji salon Restart v Ruprechticích, pí Mikešková mě bude líčit za 200 Kč a již 2.zkouška byla zdarma.
Odpovědět
Profilova fotka
tak 200,- bych ještě dala, ale víc určitě ne :-) nejsem zvyklá se moc malovat, takže nechám klasiku (řasy a oční linky)... a hlavně ten make-up :-)
Odpovědět
Profilova fotka
misicka87: to já se docela líčím,takže zatím mě právě nikdo moc "líp" nenalíčil.Ale zase mám problematickou pleť, kterou tako nikdo moc nedokázal zakrýt...není proto lehké někoho sehnat a ještě za "levno".
Odpovědět
Profilova fotka
malinna tak to ti nezávidím. já mám mastnou pleť a taky nevím co s tím. Ale určitě najdeš tu správnou vizážistku ... ;-)
Odpovědět
Ahoj holky, tak jak dopadly zkoušky líčení. Já mám také problematickou pleť a potřebuji to zakrýt. Neobjevily jste nějakou slušnou vizážistku?
Odpovědět
Profilova fotka
Milé dámy, velice ráda vám předvedu zdarma perfetní make-up s Mary Kay :-) Volejte, pište, těším se na vás!
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
@mihsulka obnovuji diskuzi, můžu se zeptat, jak jsi byla spokojená s Nikol Erbenovou? Sháním vizážistku na svatbu a narazila jsem na ni, ale chtěla bych vědět zkušenost někoho, koho líčila. Děkuju :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
taky by mne zajímaly nové tipy
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?