Vizážistka líčí na svatbu bez zkoušky, je to dobrý nápad?

Mám na vás dotaz - kontaktovala jsem známou vizážistku, že bych od ní chtěla svatební líčení. Na otázku, kdy mám přijít na zkoušku, mi řekla, že maluje "naostro", že zkoušku nepotřebuje, maluje podle toho, jak se jí to líbí. Myslíte, že je to dobrý nápad? Trochu váhám, jestli to mám risknout nebo přeci jen si o zkoušku říct, i když bude nejspíš kroutit očima, co na tom chci zkoušet. Platily jste za zkoušku líčení nebo ne? Díky za názory.
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem taky přemýšlela nad zkoušku líčení, i mě kosmetička řekla, že to většinou nedělá, protože několikrát ty zkoušky dělala a několik nevěst se zhrozilo, ale je to tím, že to prostě není celek (šaty, líčení, účes) to dělá strašně moc. Ale samozřejmě pokud bych na zkoušce trvala, tak ji udělá. Já sem se rozhodla, jít do toho taky naostro, protože je fakt že bez všeho ostatního to líčení nevynikne tak jako celek. Takže já jdu do toho ;-) bez zkoušky.
Odpovědět
Na zkousku si urcite zajdi. Ja byla a mam zcela jasno. Licit se budu sama. Byla jsem "zlicena" a necitila jsem se v tom dobre :-|
Odpovědět
Na zkoušku si zajdi. Mě líčí známá, která mě už líčila na focení, plesy,... Já myslela, že to dáme bez zkoušky, ale řekla, že před svatbou je ta zkouška vždy důležitá.
Odpovědět
Já byla na zkoušce zrovna předevčírem a jsem za to vděčná.......Paní vizážistka je sice vynikající, ale to co mi vytvořila (viděla jsem se až úplně celá nalíčená) - to jsem se zhrozila......např. obočí mí zvýraznila černou barvou, tvářenku mi dala sytě růžovou, to samé rty, řasenka to byla dle mě hrůza..........takže jsme si řekly, že řasy si udělám sama (nedám dopustit na tu svojí řasenku) a ostatní zmírní tóny, takže za mě je zkouška lepší :-)
Odpovědět
Byla jsem u 2 kosmetiček a až třetí mi sedla! Předtím jsem byla namalovaná jak od cirkusu! Teď jsem moc spokojená. Líčení výrazné, ale jsem to já :)
Odpovědět
Rozhodně jdi! Podívej se ke mě do alba. A to upozornuju, že foťák to ani zdaleka nevzal. Není vidět ten spackaný makeup, celý základ špatně. Představa, že mi tohle provede 2 hodiny před obřadem... I tak se mi chtělo brečet, co teprve ve svatební den. Hele, bez zkoušky bych do toho NIKDY nešla! Nejde o výrazné barvy, s tím se počítat musí, ale jde o to, že to musí být kvalitní práce, práce profesionála. Opravdu na té zkoušce trvej nebo hledej jinde (i za cenu větší investice).
Odpovědět
bez zkoušky bych do toho nešla, ja mam v planu dvě zkoušky....nemam obavy je to kamoška líčila mne nekolikrat i na ples.
Odpovědět
Profilova fotka
taky bych to neriskovala a chtěla zkoušku... mimochodem já jednu vyzkoušela a zavrhla... a teď půjdu ke druhé napodruhé, protože líčení na fotce vypadalo na mě příliš výrazně ale v zrcadle to tak nevypadalo... a lepší bude, když tě někdo nalíčenou uvidí (třeba maminka, kamarádka) a zhodnotí :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já na zkoušku šla a je to to nejlepší, co jsem udělala.. Vyhlášený salón, na několik doporučení a dopadla jsem fakt hrozně!! Udělat mi tohle na svatební den, tak se snad ani nevdám.. vážně bych v tom nevylezla.. Zkouška se platila, ale aspoň jsem zjistila, že musím hledat znovu.. a teď jsem opravdu moooc spokojená, co mi jiná udělala na hlavě i na obličeji.. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to určitě není dobrý nápad. Ona možná zkoušku nepotřebuje, ale vy ano. Já nedělám zkoušku pouze u cizinek, které přijedou na před svatební focení, jinak naprosto pokaždé. Výmluva vizážistky, že vám to nesluší, protože nejste oblečená a učesaná je taky pěkná pitomost. Musí vám to slušit i jen v samotném makeupu :-)
Odpovědět
můžu se vás, co jste zkoušku podstoupily, zeptat kolik ta zkouška stála? Nevím jak to funguje - mají v ceníku například 1500 líčení vč.zkoušky - kdy se co platí? Děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
Do toho bych nešla,známá či neznáme chtěla bych zkoušku,pokud to není vizážistka,která tě zná a líčí tě....kolikrát tu holky psaly,že byly u někoho známého a zrovna se to nepovedlo či to nebylo tak jak chtěly ony a přece jen je to svatební den
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Zkouska je fakt uzitecna, muzes mit i alergickou reakci na jeji licidla. A hlavne vudes zbytecne nervozni z vysledku, takhle budes vedet, jak to bude vypadat, protoze je to neco jineho, nez kdyz se malujes do prace. Nalepovaci rasy jsem osobne nejvic ocenila, mela jsem z nich strach, ale byly super, jukni do meho alba:-)
Odpovědět
Bez zkousky bych to neriskovala! Musis mit prece jistotu, ze ti to bude sluset a ze to bude tak, jak si prejes ty. Jak uz tady psaly ostatni, nedovedu si predstavit, ze by mi par hodin pred obradem nekdo vytvoril na obliceji neco, co se mi nelibi a v cem si budu pripadat blbe. Navic vizazistka by nemela licit podle toho "jak se ji to libi", ale podle tvych predstav, tveho ucesu, tveho typu satu, tveho barevneho typu atd. Proste bez zkousky urcite ne-e :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Také bych na zkoušku určitě šla - já byla na dvou a to pokaždé u jiné kosmetičky, obě dopadly hrozně. Nejde o to, že mi třeba udělala hnědé stíny a matné, i když jsem řikala, že chci perleťové a ne hnědé, ale jde o to, že make-up byl hrozný - u jedné vůbec nekryl, u druhé taky a ještě k tomu se smazával. Takže uvažuji, že se budu líčit sama, ač jsem to původně vůbec nechtěla. :-/
Odpovědět
ahoj, já bych bez zkoušky do ničeho nešla - mám dost citlivou pleť, chtěla jsem si předem vyzkoušet, jak zareaguju na přípravky, kterými líčí... po třech zkouškách u různých vizážistek/kosmetiček mě nakonec přímo mými věcmi líčila kamarádka, která to má jako hobby - u těch předchozích jsem fakt nebyla spokojená ani trochu :( nevyhovoval mi ani make-up (rozteklý po 2 hodinách), ani barvičky, které vybraly (možná kdybych šla do bordelu, tam by se to ztratilo :D :D) - moje představa o výrazném líčení o kterém mluvily, byla někde jinde :D :D :D své přípravky jsem si kupovala taky na základě vyzkoušení v obchodě, paní prodavačka mě prostě nalíčila jejich kompletem (báze, make-up, korektor, pudr) a já si to mohla hezky promyslet - obličej byl v pohodě, držet taky všechno drželo, takže jsem si je tam po týdnu šla koupit takhle komplet... od té doby používám.... na stíny a řasenku atp. jsem taky zvyklá, takže nehrozilo nějaké pálení očí apod. jinak většinou bývají zkoušky bez nutnosti další spolupráce za 300-500, někdy nabízí líčení i zdarma... asi se budeš muset poptat kde co za kolik ;-)
Odpovědět
Nikdy bych neriskla líčení bez zkoušky, pokud bych dotyčnou neznala (neličíla mě na jinou akci), zvlášť po mojí páteční zkušenosti. Člověk si řekne, co by tak mohla zkazit, ale bylo to hrozné. Žádný základ, korektor, fixace, stínování žádné... Než jsem došla domů, měla jsem vše slité a rozmazané. Zítra je další pokus, u jiné kosmetičky. Vdávám se příští týden, tak už to snad klapne.
Odpovědět
Profilova fotka
Souhlasím se všemi, zkoušku určitě ano. Vizážistka s Vámi asi nechtěla ztrácet čas, zkouška trvá většinou déle, než samotné líčení ve svatební den. Hodně nevěst si často přeje vyzkoušet víc variant, aby si byly jisté, že se rozhodly správně. Všechny nemají konkrétní představu potřebují se vidět. Taky je dobré vyzkoušet kosmetiku kvůli alergickým reakcím.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?