Vizážistka Lenka Jelenková - zkušenosti

Zdravim, zajimalo by me, zda ma nekdo zkusenost s touto pani vizazistkou?? Me se podle toho, co ma na internetovych strankach zamlouva. Zkusenost je ale zkusenost. Tak kdyby se nahodou nekdo takovy objevil, budu rada. A jak se vubec prumerne pohybuji ceny svatebniho liceni?? Dekuji za odpovedi.
Odpovědět
Profilova fotka
@niluska S Lenkou jsme zatím nespolupracovali nicméně k těm cenám - pohybují se od zhruba 800 do 5000 Kč. Z naší zkušenosti musíme říct, že většinou platí, čím dražší, tím lepší (čest výjimkám). Už jsme bohužel zažili nevěsty, které se už při odchodu ze salonu leskly a na konci obřadu se o líčení skoro nedalo mluvit.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
Profilova fotka
obnovuji diskuzi, mate nekdo s touhle pani zkusenosti?😊
Odpovědět
Profilova fotka
@photo_nejedli Párkrát se mi stalo, že si po zkoušce u mne domluvila nevěsta jinou, podstatně dražší vizážistku a já pouze česala. Nakonec jsem po odchodu vizážistky předělávala nevěstě make-up líčidly z jejích vlastních zdrojů, protože moje jsem nechala doma. Samozřejmě zdarma. Takže ne vždy dražší, znamená lepší. Jak jsem už uvedla v jiném příspěvcku,mnohokrát jsem se setrkala s mladými, neuvěřitelně sebevědomými vizážistkami bez praxe, které toho moc neuměly a ceny měly několikanásobné než já. To opět neznamená, že mladá je nešikovná. Ono to vše není jednoznačné.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?