Vizážistka Jana Hlinková. Líčila vás na svatbu?

měla jste nebo budete mít některá tuto vizážistku? líbí se mi jak jemně a přirozeně líčí. Chtěla bych slyšet a třeba i vidět vaše zkušenosti. Díky
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, myslíš Janu Hlinkovou z Prahy-Libuše? Já tedy jí asi na líčení nebudu mít, ale jdu k ní v pondělí na zkoušku účesu, tak můžu dát vědět, jak se mi zdála. A pokud vím, tak líčení dělá. Mám od ní fotky nevěst, co dělala, ale jen účesy.
Odpovědět
asi jo, já nevím kde bydlí. Vím tu zatím o jedné nevěstě kterou líčila - maja1979, od té mám typ. Tak pak dej vědět jak si dopadla a případně i fotky. díky
Odpovědět
Profilova fotka
No nakonec jsme to dneska posunuli asi na čtvrtek, protože mi volala, že s přítelem něco špatného snědli a musela jít z práce domů se vyležet. Ale pak dám vědět. Dle telefonu zní mile. A je fakt, že mi hned dopoledne volala, že jí není dobře a že mi ještě dneska zavolá a domluvíme se.
Odpovědět
tak to je dobrý přístup, to se mi líbí. Já s ní mluvila jen jednou, ale byla mi po telefonu moc sympatická, vypadá to že mě ve svatební den dobře naladí.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Máte někdo zkušenost s touto vizážistkou? Jsem k ní objednaná, tak budu ráda za každou referenci. Děkuji. Dostala jsem na ní kontakt tady na beremese do maji1979, ale neviděla jsem žádné výsledky její práce kromě fotek maji1979 a leandre.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 letech
Profilova fotka
Uzasna slecna- plna optimismu a energie. Nalicíla me bajecne- chtela jsem trochu vyrAznejsi makeup a povedlo se. Byla jsem max spokojena
Odpovědět
Profilova fotka
Vřele doporučuji... :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Zdravím nevěsty! Na svatbu mne líčila a cesala pani Jana Hlinkova a byla jsem s ni velmi spokojena. Je to profesionál, který Vam poradi a do ničeho Vás netlaci. Mam přirozené vlnité vlasy, se kterými málokterý kadeřníka umí pracovat. Ale Jana ano, udělala mi krásný účes, do něhož zákomponovala kytky a bylo to super, sklidila jsem opravdu velký úspěch. A líčení bylo super! Tak akorát výrazne a vydrželo celou svatbu :-) je velmi spolehlivá, příjemná a vstřícná se přizpůsobit vaším časovým podmínkám. Jsem nesmírně náročný klient a taky nerozhodný, ale s pani Janou jsem byla nesmírně spokojena! Vřele doporučuji!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?