Vizážistka Jana Dufková, Praha 3. Máte zkušenost?

Profilova fotka
Ahoj holky, nemáte někdo zkušenosti s vizážistkou Janou Dufkovou, má ateliér na Praze 3. Díky
Odpovědět
1
2
5
Profilova fotka
ahoj nemám ,ale můžu ti doporučit p.Romanu Beitlovou od svatebního salonu Adina,není tak drahá
Odpovědět
Profilova fotka
dík, ale ta má už plno, také jsem ji zkoušela, náhodou nelíčí zrovna tebe 20.6. :-) :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Zásadně ji NEDOPORUČUJI. Mě pěkně vypekla. Nejdřív mi přišlíbila termín a pak mi volala najednou, že si po měsíci spletla datum a už ho rezervovala pro jinou nevěstu. Trochu divné po měsíci se koukat do kalendáře ne? ]-(
Odpovědět
Ahoj, paní Dufková mě česala a líčila na můj svatební den, loni v srpnu. Je to profesionálka každým coulem. Při zkoušce se mnou budoucí výsledek neustále konzultovala, tak aby byl opravdu perfektní. Ve svatební den přijela až ke mě domů a výsledek? Každý obdivoval můj účes, líčení a také šaty, s jejichž výběrem mi také pomohla. Já se cítila skvěle, a kdyby byla další příležitost, tak se na ní znovu obrátím.
Odpovědět
Hezký večer, z vlastní a to velmi bohaté zkušenosti, mohu paní Dufkovou jen doporučit :-) . Líčila mě loni v červenci, v den mé svatby. Neboť jsem byla se službami nadmíru spokojená, obrátila jsem se na ní znovu ještě v srpnu, kdy se vdávala moje dlouholetá nejlepší kamarádka a já jsem chtěla zazářit stejně krásně upravená, jako ve svůj svatební den. Musím říci, že její práce nádherně vynikla na svatebních fotografiích a oslovila včechny, kteří mě spatřili. Nestalo se mi, že by nedoržela termín schůzky nebo čas příjezdu. Byla vždy a perfektně připravena. Práci vizážistky paní Jany Dufkové mohu jen doporučit!
Odpovědět
Zvlastni, ze dva pochvalne pripevky od jiz vdanych, dnes registrovanych ;-) Asi se chvali pani Dufkova sama :-D
Odpovědět
mmmk, tomu sama opravdu nevěříš nebo snad ano? Jitka Pešičková (roz. Ďulíková)
Odpovědět
Profilova fotka
me to teda taky prijde trochu podezrele, oba ty prispevky maji i podobny styl psani... Jinak podle fotek na netu je to sikovna pani, ale 3400 za uces i liceni mi prijde docela dost.
Odpovědět
Profilova fotka
to je prostě klasika, bez fota v pasu bez alba, registace čerstvá počet příspěvků minimální a samá chvála 8-)
Odpovědět
8-) :-D :-N
Odpovědět
Já nevím, proč se do paní Dufkové tak navážíte. Já s ní mám jen dobré zkušenosti. A co jsem se tak dočetla v diskuzi, tak pouze jedné nevěstě zrušila termín, ale věřím, že jí doporučila někoho jiného, nebo našla nějaké jiné řešení. A upřímně: Vám se nikdy nestalo, že jste se spletli, nebo že byste museli zrušit schůzku? O téhle diskuzi jsem se dozvěděla od své kamarádky, která je s paní Dufovou dohodnutá na líčení na svatbu, a proto jsem se sem zaregistrovala, abych jí podpořila a zastala se jí. Mě paní Dufková líčila na svatbu. Dohodnout se s ní na termínu zkoušky ani svatby nebyl problém, přijela za mnou na druhý konec Prahy a chovala se jako profesionál. Dokonce se mi stalo, že jsem si v den svatby zapomněla telefon a paní Dufková měla trochu problém hotel najít, nemohla se mi dovolat, ale nakonec přijela včas, protože si dala dostatečnou rezervu. S líčením jsem byla moc spokojená, protože nejsem moc zvyklá se líčit a tak bych se v silném makeupu necítila dobře, ale v den svatby jsem se cítila výborně, přestože jenom na očích jsem měla asi 6 odstínů a přitom to vypadalo decentně. Takže pokud jde o mě, já paní Dufkovou vřele DOPORUČUJI. A věřte mi, že nejsem paní Dufková a že sem opravdu píšu jen proto, že mám dobrou zkušenost. Jana Žlebková (dříve Rybářová)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
aspon za sebe chci rict, ze se podle me nikdo nenavazel do pani Dufkove, ale slo o to, ze se zde objevily ty podezrele prispevky.
Odpovědět
synkopa:kdybych si založila téma a ptala se na konkrétní osobu,tak bych určitě nedávala na příspěk¨vky lidí,které nemají foto,nemají album a jsou čerstvě zaregistrované. Teda možná dala,ale jinak než si pisatelky myslí;-)
Odpovědět
Ahojky, z vlastní zkušenosti musím také říct, že paní Jana Dufková je naprostá profesionálka. Minulý rok v srpnu mi zachránila můj svatební den, resp. mé líčení. Má vizážistka mi odřekla na poslední chvíli a jediná, která mi v té době pomohla a neodbyla mně, byla právě paní Dufková. Zkouška i samotné líčení v den svatby proběhly bez problémů a neměly jedinou chybičku. Její líčení je výsledkem souladu mezi nevěstou, její kyticí, barvou i typem šatů a vlasů. Je prostě dokonalé. Byla jsem moc spokojená a měla jsem pocit, že jsem tou nejkrásnější nevěstou. Záleží jen na vás zda chcete být v ten nejkrásnější den prostě tou nej.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, přiznávám se – zaregistrovala jsem se na tento web před chvilkou. A to proto, abych pomohla paní Dufkové. Na svatbu mě líčila 23. června 07 a maximálně mi vyšla vstříc. Tehdy nejprve volno neměla, pak se jí ale jedno líčení posunulo a sama se mi ozvala, že mě líčit může. Mezitím mi doporučila své kolegyně. S výsledkem jsem byla opravdu moc spokojená, což potvrzuje i moje reakce na jejím webu. Doporučuji, aby jste se tam všechny podívaly! Tak ať se vám váš Den vydaří jako mně! Mirka B.
Odpovědět
Jezisi jako toto uz je vazne trapne!!! To si opravu ta pani mysli, ze ji to vsichni sezerou? ]-( 8-( Kolik cerstve registrovanych se tu asi jeste objevi? Pani Dufkove asi nedochazi, ze si timto jen skodi. A je zajimave, jak se najednou vsechny cerstve registrovane nevesty na konci podepisuji. Nicky maji zdvojene souhlasky. Styl psani je naprosto totozny. To je fakt docela krize, chudak mala :-D
Odpovědět
Tera:souhlasím s tebou.Pokud má tohle opravdu zapotřebí,tak ji lituju.Ale je to určitě ochránkyně nevěst,která zachraňuje svatební den před tragédií:-):-)
Odpovědět
Tak nevím, asi jsem z jiné planety, ale nejsem typ člověka, který by si na internetu zakládal fotoalba a na svatebních stránkách už vůbec ne. Svoje fotky ukazuji jen těm, komu uznám za vhodné a proto jsem zřejmě podezřelá. Dozvěděla jsem se, že se tu někdo naváží do člověka, se kterým jsem byla spokojená, tak jsem se rozhodla ho podpořit, tak jsem podezřelá. Ale nejvíc jsem se pobavila nad tím, že jsem podezřelá proto, že jsem se podepsala :-) . Jsem si stoprocentně jistá, že kdybych se nepodepsala, že se tu dočtu, že člověk, který se ani nepodepíše, je podezřelý :-D Holky, holky, o co se to tu snažíte??? Nicméně přála bych Vám, aby Vám na svatbě všechno klaplo, i líičení. Jana Žlebková P.S. Jakýmže to vlastě píšu stylem, když je tak podobný, jako styl těch ostatních podezřelých? :-N
Odpovědět
Ahoj holky ;-), nechci se vám tu do toho vměšovat, neznám žádnou paní Dufkovou, ale tyhle diskuse mě docela dostávají.. :-N Přesně to samý proběhlo v tématu "Romana Beitlová - vizážistka" - pár holek s jednim či dvěma příspěvkama tam napsalo chválu a hned se na ně sesypalo hejno - přitom ty holky tam mají fotky z těch svateb, důkaz o tom, že ta paní opravdu česat a líčit umí.. Nemyslim si hned, že si to ty vizážistky píšou samy - klidně to může být tak, že když vidí, jak je nevěsta, kterou líčí a češou, spokojená, tak jí řeknou, ať sem napíše... Což je reklama, ale nevidim na ní vůbec nic špatnýho. Tenhle server je přece o tom, že si tu napíšem svý zkušenosti, rady, odkážem na někoho, s kym jsme byly spokojený... Já jsem na to teda nedala a s paní Beitlovou už jsem ve spojení, protože stejně jako spousta jiných holek tady hledam tu radu, doporučení... A když se tu o ní psalo a já viděla fotky těch holek, tak proč by mě mělo odradit, že se tu nějakým způsobem prezentuje její reklama, naopak.. Psát sem o tom, s kym jsme byly nespokojený, je taky dobrý, aspoň si na něj (ní) dají ostatní pozor, ale já chci slyšet na někoho chválu :-p , jeho um jsem pak schopná otestovat si dál sama 8-)
Odpovědět
stania ale tady jde o to, ze holky co peji chvalu, maji ucet zalozeny ve stejny den, kdy napsaly prispevek a maji jeden nebo dva prispevky - zde. To je podezrele... trosicku. Jinak casto muzes narazit na to, ze pri zkousce je vsechno OK (chteji te presvedcit podepsat smlouvu) a po podepsani smlouvy uz na ne takovy spoleh neni. Zazivam to dnes a denne. Samo ze nejvic musis dat na svuj pocit, ale kdyz ctes, ze treba pani pridje pozde, ze nenalici tak, jak bylo dohodnuto atd. tak se asi rozmyslis.
Odpovědět
a jeste jedna vec, ktera podporuje nasi teorii... ja treba delam to, ze si zadam jmeno do googlu a kokam, kde se o me co pise, nebo ktere stranky obsahuji me jmeno (zamestnavatele si casto timto stylem proklepnou zamestnance pred pohovorem) Kdyz do googlu zadas Jana Dufková - tak asi pátý odkaz je z beremese... proto mohal rychle prijit na tuto diskuzi
Odpovědět
Vždyť to píšu mj. taky - že je dobrý vědět i o těch špatných zkušenostech, jasně že jo, to je bez debat. Ale zdá se mi zbytečný tady komentovat pro někoho "podezřelý" příspěvky - každej je snad soudnej a vezme si z toho, co uzná za vhodný.. Takže tak :-p
Odpovědět
stania: ja si myslim, ze na tyto prispevky stylem jako ja, reaguji lide, kterym se podarilo takhle naletet (me :-D ) Nemam vubec, ale vubec nic proti pochvalnym prispevkum. Ja se podle nich rozhoduji z 90% (ted naposledy viz prstynky a tomas rydl). Jde o to, upozornit holky, ktere tu treba nejsou tak dlouho, nebo nemaji tu zkusenost, ze tyto prispevky nejsou pravdepodobne realne a z jakych duvodu....
Odpovědět
Nějak mi to nedá, abych se nepřipojila k diskuzi. A myslím, že nebudu podezřelá, protože mám zatím před svatbou a zaregistrovaná jsem už dlouho ;-) Paní Dufková mě líčila a česala na promoci, byla jsem spokojená a nadšená, cítila jsem se dobře a ne nijak nepřirozeně. Zkouška účesu dopadla taky super. Takže doufám, že tahle reference trochu přispěje k tomu, že kvůli chybě bude paní Dufková vláčená po tomhle diskuzním fóru. :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
ahoj všem..hned po svatbě - protože vím o tomhle diskusním fóru - jsem si říkala, že budu muset zareagovat, jen jsem to musela nechat až po svatební cestě nebyl prostě čas. Paní Dufková je profesionálka každým coulem. Přesto, že jsem o tomto fóru věděla, vykašlala se na pomluvy a dala na svůj rozum. Doporučení jsem měla od p. Romany Beitlové ze salonu Adina a www. prezentace p. Dufkové je také dostatečně výmluvná -takže jsem šla na zkoušku svatebního líčení a účesu. Musím říct, že se mnou paní Dufková měla fakt doost práce, protože můj -nyní již manžel-není spokojen jen tak s něcím a nemá rád příliš umělou stylizaci. Byla jsem i u jiné vizážistky a zkoušela jsem líčení i u kosmetičky, abych si udělala představu a měla víc názorů.. S paní Dufkovou jsme zkoušely dvakrát a výsledný look při svatbě byl nakonec ještě trochu jiný-a podle mě úžasný. Podívejte se na moje fotky-nejsou tady na brms ale na www.aret.cz/public a posuďte sami..Nebudu to příliš rozpitvávat, prostě jsem díky paní Dufkové byla za princeznu a to chceme přece všechny.. Nemám ráda, pokud se někomu zbytečně profesně ubližuje a škodí, zvláště, pokud se o kvalitách jeho práce nic neví. já je posoudit mohu a rozhodně nejsem anonymní přispěvatel-to si snadno zjistíte.. pokud jde o ty výše uvedené příspěvky nevěst paní dufkové,které se, třeba i na její prosbu zaregistrovaly, jen proto, aby jí pomohly, nevidím na tom nic špatného..Já doporučení dávám taky. Už se chystám na kurs líčení a když budu potřebovat upravit na nějakou akci, vím kam se obrátit. To je vše, přeju všem, aby byly tak spokojené s tou "svou" vizážistkou jako já:))
Odpovědět
pecina: ahoj, mrkla jsem na Tvé album, opravdu Ti to moc slušelo, výsledek je myslím dostačující ;-) Krásná kytka ;-) Pro paní Dufkovou se také rozhoduji a myslím, že kdo si najede na její stránky, tak tam má hodně chvály v referenci..i s fotkama..to by sama asi těžko vytvořila.. Tak jí jdu kontaktovat..snad bude mít čas :-)
Odpovědět
Tak jsem v sobotu byla na zkoušce u paní Dufkové...a můžu říct, že jsem ráda, že jsem nedala na některé pomluvy na této diskuzi ;-) Paní Dufková je milá a naprostá profesionálka, takže nikoho jiného už nehledám.. Velká spokojenost!!!! x-) x-) x-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Profilova fotka
pecina, Gabkiri: shodou okolností jsem si paní Dufkovou našla v jiné diskusi, kde byla jen zmíněna, že je šikovná, na tuhle diskusi jsem se vůbec nedostala a když sem teď koukám, jsem úplně v šoku =-) Kdybych koukala sem, možná bych si to rozmyslela a to by byla fakt škoda, je to moc příjemná paní, hezky mě nalíčila (doma nemohli věřit svým očím :-D), dala mi spoustu dobrých rad a byla jsem fakt spokojená, pokud bude mít volno, na svatbu mám jasno...
Odpovědět
1
2
5
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?