Vizážistka Irena Krunclová. Osobní zkušenost

Dobrý den, byla jsem na zkoušce svatebního líčení u této vizážistky.Velmi mě překvapilo,že se spíše jednalo o reklamní akci na kosmetiku Mary Kay.Samotné líčení trvalo tak 10 minut.Proběhla jen jedna varianta líčení,která mě úplně neoslovila.Paní nebyla ani ochotná nic měnit.Protože už mi zbývalo jen málo času do svatby, s líčením jsem tak nějak souhlasila a dala paní zálohu.Podařilo se mi naštěstí najít jinou slečnu a s omluvou jsem volala pÍ.Krunclové,která mě požádala o číslo účtu,kam mi má peníze zaslat.Za chvíli mi ale přišla sms,že mi žádné peníze vracet nebude.Od té doby má vypnutý telefon a nereaguje.Dost zvláštní praktiky,že?Tak se nenapalte jako já.
Odpovědět
Ahojky, vždy je dobré vyhledat zkušenou vizážistku či kosmetičku, která má dobré reference a hlavně svůj salon, co mám já zkušenosti - Mary Kay značku mám moc ráda zvláště na líčení, ale většinou tou jejich značkou líčí jen jejich poradkyně, čili vůbec o líčení nemají žádné ponětí, což někdy bohužel vyvolává opačné mínění o značce Mary Kay, také jsem to jejich jakoby líčení zažila, bohužel namají v tom žádnou praxi, prodejkyně by vždy měla zůstat prodejkyní.
Odpovědět
@mys83 kosmetika mary kay je dobrá, ale ty jejich "vizážistky" jsou většinou jenom prodejkyně co s vizážistikou nic moc společného nemají...to že se paní takto zachovala je dost ubohé...
Odpovědět
Ony totiž většinou nechcou pomoci, ale jenom prodat, což si myslím, že už spousta lidí prokouklo, zachrání je vždy jen velmi dobré produkty, ale záleží na jak dlouho - myslím, že vedení firmy by mělo změnit strategii marketingu, protože ty prodejkyně jsou tak jedině dobré na ,,mytí mozku", buď by neměly líčit a nebo ať na to mají vzdělání, ne ty jejich tzv,,semináře"to chce líčit a líčit pod vedením těch zkušených
Odpovědět
Mys83 Souhlasím, že vizážistky od Mary Kay jspou spíš dealerky. Ale pokud jsi zaplatila zálohu, tím si paní Kruncová zabukovala tvůj termín a další nevěsty musela odmítnout. Tak nevidím důvod, proč by ti zálohu měla vracet. Pokud jsi to nemyslela vážně, nic jsi neměla platit. Na šaty a vše ostatní taky platíš zálohu a tím dáváš najevo, že to myslíš vážně. Hlavně, že ti to dobře dopadlo a příště si rozmysli za co platíš. Nenapsala jsi, jak velkou zálohu jsi platila, ale já bych se na to asi vybodla, než si kazit náladu po svatbě.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
paní Krunclová mě líčila na svatbu a musím říct že její přístup byl velmi profesionální a líčení úžasné. Vydrželo až do ranních hodin a bylo opravdu skvostné. Navíc mi poradila jak pečovat o pleť, protože jsem s ní měla dlouhodobě problém. Nyní používám doporučenou kosmetiku Mary Kay a jsem spokojená.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?