Vizážistka Claudie Marčeková. Líčila zde někoho?

Profilova fotka
Ahojte holky. Licila vas nekterou tato pry znama vizazistka? Dekuji, Jana
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Hmmm tomu říkám ceny. Za to bych si mohla koupit krásný botičky, který můžu nosit více než jeden den... Jinak přeci občas líčila v tom pořadu Vypadáš skvěle. Možná jsou na ČT pořád výsledky proměn v archivu pořadů. Dívala jsem se na to asi tak před rokem i on-line.
Odpovědět
jednou mě líčila její dcera a výsledek byl skvělý, ovšem je otázka, jestli to za ty peníze stojí :-N
Odpovědět
Profilova fotka
Jo holky, asi to budu muset spolknout. To je cena za to, kdyz je clovek daleko a nemuze si co potrebuje poshanet sam, zajit na zkousky na ruzna mista, ale musi sazet na doporuceni jinych. Rekla jsem koordinatorce, ktera mi s planovanim pomaha na miste, ze na make-upu mi zalezi hodne (na kvalite), takze snad mi alespon dohodila opravdoveho profika a vysledek bude nakonec vyborny. Je to jednou za zivot, tak se holt rozsoupnu :) Dekuji za prispevky. Jana :)
Odpovědět
Profilova fotka
Holky,tak Claudie,mě líčila několikrát na focení!byla jsem s ní maximálně spokojení,nalíčila mě pokaždé nádherně a vždycky jsme to konzultovali.myslím,že za ty peníze to stojí,já byla spokojena:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Denissko, moc dekuji za tvou zkusenost. Kdy jindy se chce holka citit krasna kdyz ne jako nevesta. Ja se tedy tak citim a tak jsem rada, ze mas tak dobrou zkusenost. Uz se moc tesim, co ze me udela :D - v dobrem smyslu. Jana :)
Odpovědět
Profilova fotka
czjana:určitě pak ukaž fotky,byla vždycky i strašně příjemná,na jejoch stránkách,jak má rubriku miss,tak sjou fotky z kalendáře,mám tam taky,jen tam moc to líčení není vidět,ale přesto,že to je na fotku,tak má být líčení výrazné,výsledně vypadá velice jemně a krásně:-.)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
Ahoj Denissko, tak se ti to uz blizi. At vse klapne jak ma! Chtela jsem ti jen napsat, ze s pani Marcekovou jsem byla velice prevelice spokojena a nelituji, ze jsem si ji vybrala. Citila jsem se fakt krasne a o to slo. Diky za dobre reference! Jana :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?