Vizážistka a kadeřnice v jednom

Přeji hezký večer a jdu si pro radu. Je lepší mít kadeřnici a vizážistku zvlášť, nebo v jedné osobě? Původně jsem chtěla v jedné osobě, ale teď začínám přemýšlet jestli by nebyly lepší dvě osoby :-D Jak jste to měly Vy?
Odpovědět
Profilova fotka
Měla jsem kadeřnici i vizážistku v jedné osobě a byla jsem naprosto spokojena. :-) Nevidím v tom žádnou nevýhodu. Akorát asi kdybys chtěla líčit a česat ještě i další osoby (třeba maminku, svědkyni, drůžičky atd.), tak je už možná z časového hlediska lepší mít na každé z toho odbornici zvlášť, aby to netrvalo tak dlouho. U nás česala a líčila mě, mamku a svědkyni a bylo to asi na 3 a půl hodiny, takže jsme vstávaly v 5 ráno, aby se vše stihlo. Nevadilo mi to, ale kdyby nás bylo ještě víc, tak by to fakt už nešlo. :-D
Odpovědět
Ahoj, ja take mela jen jednu holcinu, velice sikovnou, udelala mi liceni a uces. Nejdrive jsem se objednala na zkousku, pak se domluvila na vsem primo v salonu. Ve svatebni den dorazila slecna ke me domu. Moc doporucuji salon krasy dolce diva :-)
Odpovědět
Nakonec budu mít kadeřnici a vizážistku zvlášť :-) bude se nechavat licit a česat i mamka a kamarádka tak ať se vše stihne :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?