Vizážistka a kadeřnice v Brně. Máte tipy?

holky brnacky, doporucte mi, prosim cenove dostupnou kadernici-vizazistku v brne a okoli. Jsme az od hradce kralove a svatbu mame u brna...a ja v tom hledani pekne tapu..nejlepsi by byl salon co by bylo vse pokupe...at nemusim litat po vsech certech po brne, kdyz to tam ani neznam.. diky moc za tipy..
Odpovědět
Profilova fotka
Já měla paní co líčí i češe, přijede i na místo svatby, jen jí zaplatíš náklady za cestu....Mně se s ní skvěle spolupracovalo a výsledek byl báječný a vydržel ;-) Jestli budeš chtít pošlu ti do IP kontakt
Odpovědět
@raduli13 mohla bych take kontakt prosim:)
Odpovědět
Ahojky, mne jedna znama doporucila vizazistku Janu Kralikovou, Studio Ally v Brne. Pry ji uzasne nalicila na svatbu, liceni krasne vydrzelo, nerozteklo se. Tak jsem se k ni objednala na zkousku liceni a je opravdu moooc sikovna a svatebni liceni ma supr cenu (vygoogli studio ally maji vse na strankach). Dala mi kontakt i na kadernici z jejich studia, taky jsem byla na zkousce a jsem nadsena. Velice kreativni, ochotna, nabidla terminek i hodne brzo rano, za coz jsem rada (ma dlouhodoba kadernice se moc netvarila kdyz jsem rekla ze chci na brzo...). Na strankach maji i nejake fotky, ty jsou sice nic moc, bala jsem se jak zkousky dopadnou, ale byla jsem velice mile prekvapena a nadsena z jejich prace. Takze mohu doporucit;-)
Odpovědět
Ahoj holky, volám S.O.S.. Byla jsem dneska na zkoušce účesu a líčení a byla to hotová hrůza...já fakt nejsem nijak rozmazlená, ale kdybyste viděly co mi vytvořili na hlavě a obličeji.....hrůza :-( mám svatbu už příští sobotu 27.8.!!!!!! zadobrou kadeřnici a kosmetičku dám všechno na světě! Prosím poraďte!!!!!!!! Díky! Táňa
Odpovědět
Doporučuji Anitu Langerovou, je z Lysic, ale dojede k tobě domů. Zvládne účes i líčení.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
@helena999 to je dobrá náhoda,mám v Olomouci kamarádku a taky se jmenuje Martina Ondrušová @tanicka003 doporučuju kadeřnici Ivu Jarošovou a vizážistku Lenku Krškovou (studio Lenny)
Odpovědět
Holky díky moc za tipy.....jste moje záchrana...snad to klapne!!! :-)
Odpovědět
@raduli13 taky prosim o kontakt. diky:)
Odpovědět
Já doporučuji studio Bella na Grohovce, kadeřník pan Tomáš...je skvělý, chodím k němu už leta a budu ho mít na účes i na svatbu. Teď jsem tam posílala kamarádku a to co vytvořil je prostě SUPER! i cenově je to velmi přijatelné :-)
Odpovědět
holky moc diky.. ;-)
Odpovědět
@sim_sim vizážistku doporučuji určitě Ilonu Pavlatovou, je mistryně čr v makeupu, a drží celý den.. klidně dojede, kam je potřeba! Na účes potom doporučuji studio Orange ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
@sim_sim http://www.prodluzovanivlasubrno.cz/ + http://www.ipmakeup.com/
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?