Vizážistka a kadeřnice PLZEŇ

Ahoj holky, sice jsem z Prahy ale přítel z Plzně a tak jsem se rozhodli, že svatba bude tam :) Nakonec jsme vybrali hotel Primavera. Jelikož ale nepocházím z Plzně, tak bych od vás potřebovala poradit nějakou šikovnou vizážistku a kadeřnici, která ze mě na jeden den udělá princeznu :) Bylo by asi nejlepší, kdyby mohla přijet za námi do hotelu než abych já jezdila do salonu, ale to je asi o domluvě. Dále bych chtěla, aby nalíčila přibližně dalších4-5 lidí, takže by jich asi mělo být více :) Děkuji za každý tip!!
Odpovědět
Já měla Adélu Šimice, vřele doporučuju, skvělá práce, výdrž, přístup...
Odpovědět
Ahoj moc děkuju za tip :) můžu se tě ještě zeptat, ještě na cenu včetně zkoušky? A je to jen vizážistka nebo dělá i účesy? Díky :)
Odpovědět
@pavlinka1990 Doporučuji, najdi si na google její stránky. Měla jsem i zkousků a i s ní to bylo za 1500,-. Jinak mi říkala, že dělá i jednodušší ucesy, tak záleží na domluvě.
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Dobrý den, mohu Vám nabídnout své vizážistické služby a svatební účesy :-) Dojedu kam je potřebova a cena líčení, účesu a zkoušky je dohromady 2500 :-) a pro svatebčanky se ceny pohybují od 350-500 korun :-) Jsem přímo z Plzně, takže kdybyste měla zájem, koukněte na fotky v mém portfoliu a budu se popřípadě těšit na spolupráci! :-)
Odpovědět
Profilova fotka

Odpovědět
Profilova fotka
moc všem mým nevěstám děkuji za krásné recenze a pro ty nové - Zajišťují kompletní služby pro nevěstu i svatebčanky. A hlavně s příjemnou náladou , na každou další nevěstu se těším.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Ahoj, také hledám někoho z Plzně na září. Máte nějaký tip? Děkuju
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?