Ve svatební den brýle a nebo čočky?

Profilova fotka
Ahoj holky, poradte. nosim denne bryle ale uvaziji o tom, ze bych si na svatebni den vzala cocky. Pritel mi na to rekl, ze si mysli ze me kazdy zna s brylemi tak ze si je mam nechat. Me se ale vice libi fotky bez nryli... nevim je to dilema :/ Diky za rady :)
Odpovědět
Myslim si, ze bryle maji sve jiste kouzlo. A pokud Te vsichni s brylemi znaji, tak bych cocky neresila. Kazdopadne jsem pro - budu je mit take :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Zkus se parkrat vyfotit bez bryli a koukni jak vypadas na fotce a jak se sama sobe libis.. mamka nosi cely zivot bryle a kdyz ji nekde nahodou vyfotil bez bryli tak se sama ani skoro nepoznavala.. taky zalezi jak casto cocky nosis, ja je nosim denne, ale malokdy se maluji a i kdyz jsem na cocky zvykla, tak po naliceni mam oci hodne brzy unavene a cervene (coz se mi driv nez jsem zacala nosit cocky nestavalo..) hlavne bud sama sebou ;-) nema smysl kvuli jednomu dni ze sebe delat nekoho jineho
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, já jsem taky brýlařka a variantě čočky jsem ani nepřemýšlela. Protože brýle jsou pro mě charakteristické a nechci se kvůli jednomu dni měnit. Přijde mi to i škoda, spíš bych možná uvažovala o jiných. Vím, že některé optiky poskytují i službu jako jsou svatební brýle.
Odpovědět
Já nosím brýle každý den, na svatbu jsem ani nepřemýšlela, že bych si vzala čočky, protože mě nikdo bez brýlí ani nezná. Jen jsem si koupila nové obroučky, aby ladily se šatama :) Viz. moje album.
Odpovědět
Profilova fotka
Ja jsem pro čočky. Bezne nosim cocky i bryle, ale bez bryli je clovek vzdy hezci. Muj nazor. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Moc vam vsem dekuju za nazory .) budu to muset jeste promyslet. ale mate pravdu ze byt sama sebou je to nejlepsi... ;)
Odpovědět
@pizzla Pokud má žena správně zvolené brýle ,,míry", tak budou slušet i v den svatby. Hodně slečen má totiž špatně zvolenou velikost a tudíž pak zaniká svatební líčení. Pokud tedy člověk má správné brýle, bude nevěta krásná i s brýlemi. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ja bych sla do bryli ale pozor pak na barvu svatby aby se to netlouklo. Nedavno sem byla na svatbe barvy ruzovo-fialkove a nevesta mela bryle cervene. To Ne!
Odpovědět
Pokud na čočky nejsi vůbec zvyklá, v oku jsi je ještě neměla, a uvažuješ si je vzít jenom na svatební den, určitě si je vyzkoušej dopředu - není to jenom o tom jít si do obchodu koupit čočky, nasadit si je do oka a jít (ale to asi víš :)).. jinak, čočky nosím, jsou opravdu pohodlnější, na fotkách asi vážně vypadají líp, ale pokud tě všichni znají s brýlemi, tak asi radši zůstaň v brýlích, ale jak tady píše Aninaaa, bacha ať ti rámování brýlí, styl, nenaruší celou vizáž...("sportovnější" vzhled brýlí x romantické šaty..)
Odpovědět
Já nosím brýle na dálku a měla jsem je na schůzce s fotografkou a ta se mě hned ptala, jestli je budu mít i na svatbě nebo ne. Zřejmě je to pro fotografy trochu oříšek, protože se od nich odráží světlo :-/ Čočky jsem zkoušela jednou a v očích mi strašně vadily. Takže radím si je hodně dopředu vyzkoušet, jestli s nimi vydržíš celý den. Na druhou stranu máš docela výrazné obroučky, takže bych je nesundavala. (Kolegyni manžel na svatbě nepoznal, když si sundala brýle a měla čočky, byla učesaná a nalíčená.)
Odpovědět
@pizzla Ahoj,ja taky nosim bryle kazdy den a myslela jsem,ze se v nich urcire budu vdavat.pritelovi na to extra nezalezelo.nakonec kvuli tomu,ze je mam dost tmave a saty jsem zvolila klasicctejsi nez jsem puvodne chtela,vzala jsem si cocky.vsichni ze me byli paf,a je fakt,ze jsem vypadala jinak.ale jinak vypadas uz tim,ze jsi v bilom.asi bych si je vzala znova.a aspon mi odpadl muj tik neustaleho posouvani bryli na nose kdyz padaj.a ted je nisim vic.tak smele do toho.bryle muzes vzdycky pak nandat..
Odpovědět
@terezka_b nepoznal ji?asi mela dost silne malovani,prece ji vida i bez bryli/na vecer a ty chvilky si bryle taky sundavam/.ale je pravda,ze muj se raky ptal/je to moje verca? Ale vzal si me a op jsem nemusela ukazovat...
Odpovědět
Článek se načítá
Ja nosim oboje. A prestoze ted pujdu proti vetsine nazoru, tak bych radila rozhodne cocky. Na par fotek jsem se divala a prijde mi, ze s brylemi nevestam hodne zanika svatebni uces i liceni. Ja chapu nazor, ze s brylemi jsi to proste ty. Ale uprimne vsechna ta parada, bohate narasene saty,.. Uz to asi neni vestina z nas :) Cocky jsou pro hodne lidi neprijemne. I ja jsem to tak mela. Mela jsem problem s okyslicovanim. No ale nakonec jsem nasla takove cocky, ktere vubec necitim a pravidelne na ne zapominam a jdu se s nimi vykoupat, odlicit a parkrat i spat :) Takze za me rozhodne kvalitni cocky! :)
Odpovědět
Já naprosto souhlasím s @karol2014 Sice je pravda, že brýle třeba k člověku nějakým způsobem "patří", ale přeci to neznamená, že když si je jednou nevezmu, tak hned budu někdo jiný. Navíc je pravda, že už tím, jak nevěsta v ten den vypadá, je vůbec celá jiná, takže mi tenhle názor přijde zcestný - a mimochodem, sama nosím brýle už od mládí každý den a na svatbě jsem je taky neměla. S čočkama bych akorát dala pozor, že pokud na ně člověk není zvyklý, tak určitě dopředu odzkoušet a chvíli nosit. Rozhodně bych je v den svatby nebrala poprvé v životě. A co se týče fotografie - šikovný fotograf dokáže fotit samozřejmě i "brýlaté", ale určitě záleží na světelných podmínkách. Něco jiného je nasvícení v ateliéru a něco jiného přírodní světlo. Jednak můžou vznikat odlesky od brýlí, nebo můžou dělat nehezké stíny pod očima, takže pak nevěsta vypadá trošku jak únava sama s černými kruhy pod očima.. Takže na to fakt bacha. Osobně musím říct, že jsem viděla jen pár obrýlených nevěst, kterým to fakt sedlo (správný výběr brýlí, barva, líčení, styl svatby atd.), je mi jasný, že mi teď tady hodně holek ukamenuje, ale je to jen můj osobní názor.
Odpovědět
@vercik83 nikdy se nemalovala a vlasy nosila neupravené, pak byla silně namalovaná a učesané vlasy do drdolu a bez brýlí, říkala nám, že když k němu přišla, tak se pořád otáčel a ptal se kde je ta jeho a že to sranda nebyla
Odpovědět
Jsem pro čočky za předpokladu, že Ti nebudou v očích nijak vadit (jsi zvyklá je nosit nebo si to dobře odzkoušíš do svatby). :-) Nevěsta by měla být sama se svým vzhledem spokojená, a pokud se Ti víc líbí fotky bez brýlí, tak podle mě není co řešit. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Hele asi se zeptej nějaký dobrý a upřímný kamarádky jak to vypadá s brýlema a bez v čočkách. Některý holky brejle prostě potřebujou. Bez nich vypadaj jako krtek. To je prostě můj názor. A hlavně bych začla čočky nosit tak měsíc dopředu, aby sis na ně porádně zvykla. Možná je pak už nepřestaneš nosit. Já si už nedovedu představit, že bych měla přes den brýle.
Odpovědět
Profilova fotka
@pizzla Já řeším úplně to samé co ty, nosím brýle denně a pořád, ale na svatbu chci čočky - mám jednodenní a nosím je opravdu minimálně... takže teď musím víc, abych si na ně víc zvykla... beru to i z toho pohledu, že koupě brýlí je dost velká investice - a abych si koupila brýle jen na svatbu, které by se mi pak nehodili a nenosila je, to mi přijde jako vyhozené peníze... sama sobě se i víc líbím na fotkách bez brýlí. Ještě mě napadlo, že se trendy v brýlích dost často mění a pak po x letech bych se na svatebních fotkách mohla hodně divit, co jsem to tenkrát nosila za příšerný brýle :-D takže pro mě jsou čočky jasná volba. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jestli kontaktní čočky nabo brýle se nedá jednoznačně doporučit. Záleží, jaký je nevěsta typ a jaké šaty na svatbu zvolila. Určitě se nehodí výrazné plastové brýle k nadýchaným "princeznovským" šatům. Pokud si nevěsta tento typ šatů vybere a z nějakého důvodu čočky nesnese, určitě jsou lepší jemné, bezobroučkové brýle. Jestli je typ spíše sportovní, je zvyklá na výraznější brýle a bez nich si připadá jeko "nahá", tak by měla volit jednodužší styl šatů, moźná trochu netradiční. K nim doladit i účes. V každém přîpadě by se měl dodržet celkový vzhled a jednotlivé styly nemíchat. Já sama brýle nosím a když je odložím třeba na sport, na očích je to vidět. Jinak osobně bych u nevěst, pokud nemají bez brýlí nepříjemný pocit, dala spíš přednost čočkám. S brýlemi je vždycky výraz malinko přísnější a líčení tak nevynikne. Také, jak už bylo zmíněno, se s brýlemi přdělá starost fotografovi s odlesky. Doporučuji poradit se s přítelkyněmi, nebo odborníkem.
Odpovědět
@pizzla Já nosím taky brýle, ale na sport a třeba na plesy apod. si dávám čočky, takže ve svatební den jsem je měla taky. Mně to přijde i praktičtější, ale otázka je, jestli jsi na ně zvyklá. Tak to vyzkoušej, jestli půjdeš třeba na zkoušku svatebního líčení a účesu, to taky hodně prozradí. Jinak doporučuju jednodenní, jsou více zvlhčené a šetrnější k očím, tak aby ses třeba netrápila. Já když jsem měla dlouho 14ti denní, tak už to pak pálilo, ale ty jednodenní vydržím mít celý den úplně v pohodě. Musíš být hlavně spokojen sama a cítit se dobře! ;-) A kdyby cokoliv, čočky můžeš vždy vyměnit za brýle, neboj! :-)
Odpovědět
ja bych si byt tebou vzala cocky alespon na obrad a foceni a na hostinu uz muzes mit treba zas bryle :) obcas je v brylych na fotkach videt odraz nebo spatny uhel a pak mas ram bryly pres oko a to nevypada na fptkach hezky ;-)
Odpovědět
Já šla bez,mám na dálku, ale nedělá mi problém je na den sundat. Určitě jak píše nuninove, na fotkách to bude vypadat lépe bez :-)
Odpovědět
Ja budu mit urcite cely den bryle. Nosim je porad a mam je rada :) A jak uz tady nekdo psal, chci se vdavat jako ja a ne jako nekdo cizi (byt ten nekdo cizi vypada na fotkach lip nez ja). Ale zase pokud bezne stridas bryle a cocky, tak je asi lepsi mit cocky.
Odpovědět
Profilova fotka
jeejda ja pisu z mobilu a mozna sem @zelenyklicek uklikla ze nepatri na forum a nevim, jak to zvratit? Moc se omlouvam a doufam ze admini to nesmaznou:( @zelenyklicek mam to stejne. Nad cockama by me nenapadlo zvazovat, protoze je nenosim ale ten kdo ano by mel zvazit jak se sam sobe libi vic, co je mu pohodlnejsi a rozseknout nejistotu muze partner
Odpovědět
Profilova fotka
tak já mám jasno: brýle nosím na dálku denně, jelikož vidím prdlajs ;-) takže bez nich jsem jak bez ruky, ale na svatbu chci 100% čočky. Jak už se tu zmiňovaly, fotograf to tak nemusí hlídat, aby byly odlesky, bez brýlí mi to více sluší a navíc mám brýle tyrkysové a pak jedny černé a to se vůbec nehodí. Svatbu máme v Červnu, takže v Lednu chci navštívit paní oční, ať mi něco doporučí a já to mohla už dopředu vyzkoušet. O čočkách na 14 dní či denní jsem už přemýšlela dlouho, chci to na sport, dovolenou atd.. v tomto mi brýle překáží a stále jsem neměla odvahu jít k oční aby mi je předepsala, ale nyní už aspoň mám pořádný důvod si pro ně zajít. Takže určitě bych šla do čoček!!! Navíc jak tu psali, málo která nevěsta je z brýlemi hezká, aby se to všechno hodilo a brýle z postupem času, jsou více a více modernější.
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, které brýle chcete - zadejte si do googlu "bride with glasses", podívejte se na obrázky a řekněte si upřímně, které nevěstě to sluší. Já našla snad tři, ale ty jsou opravdu krásné ženy samy o sobě a beztak mají brýle jen na reklamní focení... Proti nevěstě v brýlích bych samozřejmě neřekla ani slovo, vdávat se tak kamarádka, kterou s brýlemi znám, asi by mi to ani nepřišlo, ale jsou až moc vidět a nevěsta pak s nimi působí jako reklama na optiku ;-( Zanikne líčení, bijí se s nimi další doplňky, nevěsta snáze vypadá "přeplácaně" a celkově k něžnému vzhledu nevěsty moc nepasují... Nosím brýle od 6 let, v 18 jsem přešla na čočky a nemůžu si je vynachválit. Kupuji Soflens 59 značky Bausch & Lomb, jsou velmi levné a moc příjemné - doporučují se začátečníkům a já u nich zůstala :-D První dny jsem také pořád něco v oku cítila, ale měla jsem silnou motivaci a samozřejmě to hned přešlo, nesmíte to vzdát po první zkoušce! A v optice jsem si je nasazovala asi 20 minut, prostě to NEŠLO :-D Teď je mám 6 let, ráno je nasadím během 10 sekund a nedovedu si bez nich život - a ani svatbu - představit :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já nosím brýle celý život a čočky jsem nikdy nezkusila a nechtěla jsem být ve svatební den jiná,když mě všichni znají s brýlemi a jsem na ně zvyklá a necítila bych se sama sebou,kdybych si je nevzala a navíc nevidím důvod ze sebe na jeden den dělat někoho úplně jiného,když se do mě manžel zamiloval jako do holky s brýlemi :-)
Odpovědět
@stastnanevesta souhlasím @ad.elle já jsem byla brýlatá nevěsta a myslím si, že když je někdo a okolí zvyklé vidět nevěstu v čočkách bez brýlí, tak je to jasné. jen si nedokážu představit, že bych se měla za pár let podívat na foto a ptát se, kdo byla ta nevěsta??? když brýle k ní patří min. 20 let :-) schválně jsem si zadala co píšeš a mohu ti říct, že některé fotky jsou recese, některé nevěsty v brýlích jsou fakt krásné a že to vypadá jako z nějaké reklamy?? upřímně, proč by nevěsta v brýlích nemohla i tak vypadat?? vždyť nevěsta není o výrazném líčení které by přebily ty brýle, ale o tom, že se to sehrává v jednu ladnost
Odpovědět
Profilova fotka
@megy naprosto souhlasím a děkuju :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@pizzla Pokud jsi čočky ještě nezkusila, tak doporučuji to udělat... Bez ohledu na svatbu, třeba Ti budou nakonec vyhovovat více než brýle a zůstaneš u nich. Já nosila brýle celou základní školu, pak jsem vyzkoušela čočky hlavně kvůli sportování (brýle mi překážely) a už jsem u nich zůstala a neměnila bych :-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?