Vdávaly jste se nenalíčené, nebo jen decentně?

Profilova fotka
vdavala jste se nektera bez naliceni (max korektor) ci jen velmi decentne nalicena? Neni to blbe? Nejsem zvykla se vubec licit a necitim se v tom vubec, ale nevim, jak pusobi nenalicena nevesta... Nebude to blbe?
Odpovědět
1
2
@mawenzi Ahoj, já se sama nelíčím, maximálně občas řasenku. Kosmetička ze mě v den svatby postupně smyla několik make-upů s tím, že to ke mě prostě nejde. Nakonec jsem měla jen opravdu lehoučké líčení, žádný make-up, jen nějaký lehoučký sjednocovací krém a cítila jsem se v tom krásně. :) Radila bych najít kosmetičku, která tohle pochopí a nebude na Tebe plácat tuny líčidel ale nalíčí jen jemně a přirozeně. :) A být Tebou, určitě se nelíčím sama, vím jak jsem na tom já a určitě bych to nezvládla tak dobře, jako moje kosmetička.
Odpovědět
Ahoj, jsem na tom úplně stejně, vůbec se nelíčím, takže jsem přemýšlela, jestli na svatbu ano nebo ne. Líčení mi nabídla kadeřnice, která mě bude česat, a při zkoušce účesu mě rovnou i nalíčila a domluvily jsme se, že pak se rozhodnu podle toho, jak se budu cítit. Udělala mi tzv. nahé líčení a asi si je nechám udělat i na svatbu, doma mi to pochválili a vypadalo to docela hezky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky patrim k tem, ktere se vubec nelici a moje kosmeticka to chapala, takze mi taky udelala jen decentni tzv. nahe liceni v prirozenych barvach.. akorat oci zvyraznila nalepenymi rasami, to vazne vypadalo skvele.. ke svatebnim satum, i kdyby hodne jednoduchym, se aspon nejake liceni urcite hodi, myslim ze nenaliceny nevyrazny oblicej by v tech satech pak zaniknul, obzvlaste na fotkach.. chce to vyzkouset neco v cem se budes citit prijemne a prirozene :-)
Odpovědět
Nevěsta nemusí být přece zmalovaná... Ale sjednocenou pleť (korektor, tónovací krém/bb cream/make-up, pudr) by mít měla - hlavně kvůli focení. K tomu postačí jen řasenka a možná linka, na rty třeba jen lesk a tečka. Osobně se takto líčím běžně a většina lidí je překvapená, když řeknu, že jsem namalovaná, většinou tipnou max řasenku a ten lesk na rtech (když tohle téma přijde na přetřes mezi kamarádkami, tak mi to kolikrát ani nevěří). Stejně tak se plánuji namalovat na svatbu, nehodlám vypadat jako klaun, ale zároveň nechci mít kruhy pod očima a flekatou pleť. Hlavně kosmetička musí zvolit správné odstíny, aby splynuly s barvou pleti.
Odpovědět
Já se teda už léta nelíčím vůbec, taky jsem před svatbou přemýšlela, jestli nebýt přirozená. Ale jako nevěsta bych byla bez nalíčení hodně nevýrazná a navíc, vizážistka díky líčidlům zvýrazní Tvé krásné rysy, aby to na fotkách vypadalo opravdu nádherně. Takže jsem si také řekla o co nejjemnější nalíčení, i když vizážistka se divila, prý to nebude na fotkách vidět. Ale je to vidět, ale velmi decentně, rozhodně jsem nechtěla o to ženicha vyděsit výrazným nalíčením, jaké velmi často u nevěst vidím. Nenápadný make-up, pudr, do tónu stíny na oči, jemnou rtěnku... řasy pak nalepovací (takové ty chomáčky).
Odpovědět
Profilova fotka
přidávám se do klubu.. nelíčím se vůbec... maximálně do divadla nebo na ples řasenku a lesk na rty... přemýšlela jsem o nějakém tom bb-cream.. na makeup se necítím.. a ani milý to nemá rád...takže pokud něco, tak bb, nenápadné stíny, řasenku, lesk.. víc neřeším..
Odpovědět
Profilova fotka
diky za reakce, vubec nepouzivam krome korektoru a obcas rasenky nic, takze rozhodne nemyslim tim nalicenim byt nalicena jako klaun, nebo prehnane, to sem ani nechtela naznacit, ze nalicena nevesta snad vypada jako klaun. urcite su rada, ze jste daly nazory s focenim/nevyrazny oblicej k satum a tak. Jdu googlit co je nahe liceni;) pak by to urcite neco vyzkouset a najit to prave pro me chtelo, at se vlk nazere a koza zustane cela:)
Odpovědět
Profilova fotka
@mawenzi Já se taky běžně skoro vůbec nelíčím, jen na "lepší" příležitosti řasenku a rtěnku, ale na svatbu bych si neuměla představit jít nenalíčená. Hodně se mi leskne pleť a sem tam nějaký pupínek, to prostě bylo potřeba schovat. Našla jsem si super vizážistku, která mi udělala 2 zkoušky, jednu výrazné líčení (to jsem zavrhla) a druhou decentní a z toho jsem teda byla nadšená. Mrkni ke mě do svatebního alba, třeba bys mohla mít také jen něco takového. Ale podle mě je potřeba pleť sjednotit a trošku podtrhnout přednosti a zamaskovat nedostatky. Kdybys chtěla, poskytnu ti na ni kontakt, je z Brna :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@capybarka dekuju, to by bylo supr v brne zkusit osvedcenou, byla jsem u vizazistky 2x a prestoze jsem dost upozornovala ze lehce a nenapadne, tak ackoli to bylo hezke, tak jsem to proste vubec nebyla ja a citila jsem se dost spatne... Neprirozene. To by na svatebni den nebylo nejlepsi na to myslet.
Odpovědět
Profilova fotka
@mawenzi No a moje líčení se ti zdá jak, dobré, nebo na tebe i tak přehnané? Míň, než jsem já, už by ti to asi neudělala... Já si teda připadala krásná, vůbec ne, že bych to nebyla já. Prostě já ve slavnostním provedení :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@capybarka prijde mi pekne, ono to bude fakt hlavne o tom pocitu, takze muj bojovy ukol bude to parkrat vyzkouset a najit si to, co nebudu resit. No mam na trening skoro rok:) takze zas muzu zkouset a hledat celkem bez casoveho tlaku
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, jsem v trochu jiné situaci, ale výsledek bude podobný:-) Mám alergii na chemické výrobky a po běžné kosmetice mi prudce oteče celý obličej. Navíc si musím oči pořád mazat léčivou mastičkou, aby se mi to nerozjíždělo. Takže já ani nemůžu jít ke kosmetičce a zkoušet kvanta různých make-upů. Budu mít svoji přírodní tužku na oči a přírodní řasenku a to je vše. Možná existují i přírodní pajcováky, možná bych i našla někoho, kdo by mě tím nalíčil, ale jsem nějak ze zásady proti tomu. Místo fixátorů, pudrů a nevím, čeho ještě, budu mít tu svoji léčivou mastičku, takže je zaručeno, že mi to celý den NEvydrží... No a co. Nic horšího, než že nebudu nejkrásnější z nejkrásnějších, se přece nestane:-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@mysicka_lb taky si budu muset dát pozor s čím zkouším, mám hodně citlivou pleť a po spustě přípravků mi zarudne a svědí, v tomhle je celkem výhoda, že nejsem moc "kosmetickej typ", že mě to vlastně ani neomezuje, protože s tím skoro nepřijdu do styku. No uvidíme, možná že taky dojdu k názoru, že ač nevýrazná, cítím se mnohem lépe a přirozeněji a spokojeně, než s nějakým líčením. Je fakt, že jsem byla celkem rozhodnutá vdávat se max s tou řasenkou, ale trošku to ve mě hlodá... Ale je fakt, že mě by stačilo nemít moc děsivý obličej na fotkách:)
Odpovědět
Profilova fotka
@mawenzi Tak vdáváš se Ty.... Když budeš najednou vypadat úplně jinak, než běžně vypadáš, tak sice možná každý padne na zadek, ale už to nebudeš Ty. Můžeš líčení vyzkoušet a uvidíš - buď se v tom najdeš natolik, že se tak začneš líčit i normálně (nebo alespoň na slavnostnější příležitosti) a nebo to ze sebe zase ráda smyješ. V takovém případě by opravdu nemělo smysl stylizovat se na den svatby do něčeho, co nejsi.
Odpovědět
Profilova fotka
@mysicka_lb já se určitě nechci stylizovat právě do něčeho, co nejsem. Bych vyzkoušela nějaké líčení a když by mi přišlo v pohodě, tak proč ne, ale pokud bych se necítíla, tak věřím tomu, že i ta řasenka a třeba tužka bude dost. A taky je pak fakt, že když člověk vidí ty ceny, tak si říkám, že to je další bod k tomu přiklonit se to možná ani neřešit... Ani muž to nemá rád a hlavně s brýlema nakonec ten obličej úplně nevýrazný taky asi nebude nikdy:)
Odpovědět
@mawenzi Nemáš nějakou kamarádku, která by tě namalovala? Možná bych se toho bála méně než té kosmetičky, přeci jen tě kamarádka zná a nebude ti vnucovat něco, co nechceš... Nebo takovou, která by ti případně líčidla zapůjčila (např. nějaký tónovací krém a pudr na sjednocení pleti + aby ses neleskla na fotkách - na tom není nic nehygienického :) ). No a řasenku a tužku asi máš. Takto by ses mohla v klidu nalíčit sama, stačí všeho troška - můžeš do svatby trénovat :-)
Odpovědět
Vdávala jsem se nenalíčená, měla jsem jen nabarvené řasy a lesk na rty. Chtěla jsem být taková jaká jsem a jaká budu i po svatbě a ne převlečená za nevěstu:) Udělala bych to zase tak, jak to vypadalo můžeš posoudit v albu, každopádně jsem se cítila moc dobře:)
Odpovědět
Profilova fotka
@lu207 tak je pravda, že to nějak nevýrazně vůbec nepůsobí a první co je na těch fotkách na tobě vidět je to jak se smeješ, vůbec to nevypadá nějak moc zvláštně:) @weweee no je fakt, že s kamarádkou máme podobnou barvu pleti, tuplem v zimě sme obě stejně vybledlý:D takže to by asi šlo:)
Odpovědět
Já bych si dala třeba pudr a řasenku, prostě alespoň trošku. Ale na co to přehánět pokud se nemaluješ vůbec - to úplně chápu!! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Lehký make-up, korektor, řasenka, lícní kosti, jemná rtěnka, na foto naprsto nepostradatelé. Líčení nemusí být na první pohled vidět, pleť by měla být projasněná, zdravá, bez lesků. Na prvním místě by měl být ale dobrý pocit nevěsty a do ničeho se nenutit.
Odpovědět
Já nechci žádné výrazné líčení...sice mám do svatby ještě víc jak rok, ale postupně si zkouším co by se dalo vytvořit (líčit se chci sama). Zatím vyhrává tato varianta - místo makeupu jen BB krém, trošku oranžovo-růžové tvářenky, tekuté linky na vrchní víčko, řasenka, možná trošku probarvit obočí a nějaký lesk na rty, popř. jemná rtěnka. Za rok se může ještě ledacos změnit, ale toto je zatím moje no. 1 ;-) Nemám ráda přeplácaný makeup a v létě si pleť nechci zbytečně zatěžovat vrstvou makeupu, který stejně nejsem zvyklá používat. Navíc když se jemně opálená pleť jen sjednotí tím BB krémem, tak to bohatě stačí a budu ráda, když budu mít trošku pihy :-)
Odpovědět
holky mám to podobně...hlavně když budu brečet, což si myslím, že budu, jsem cíťa, tak abych nebyla jako klaun.... asi si domluvím kosmetičku aby by dotonovala plet nějakým odloným make upem a nebo jen nějký lehký krém s nádechem....a dojdu si na barvení řas i obočí 4 dny předem....a pak možná voděodolnou řasenku a lesk na rty...ale žádné velké líčení...
Odpovědět
Profilova fotka
Klasika je tzv.nahé líčení-základem je perfektně nanesený a vhodně zvolený makeup. Pro fixaci doporučuji přepudrovat sypkým pudrem, který je lehký a "neviditelný". Mnoho žen opomíjí tvářenku, ta dodá vzhledu svěží a mladistvý dojem, obzvláště pokud nechcete extra zvýrazňovat oči nebo rty. Řasenka a jemný lesk dodají přirozenému vzhledu živý tón a více už nepotřebujete. Snad jen ještě doporučím rozjasňovač-ten naneste na vrcholek lícních kostí, pod vnější koutky oka :-) Pro inspiraci můžete kouknout na můj fotoblog, dnes jsem ukázky nahého líčení vkládala.
Odpovědět
Pokud někdo chce, tak proč ne :-) ted už nwní pravidlem vubec nic..hlavně, že bude sama nevěsta spokojená :-)
Odpovědět
Profilova fotka
bez liceni je nevesta na fotkach nevyrazna-. Spravna vizazistka umi nalicit, tak, ze nikdo nepozna, ze mas make-up, zvyraznene oci, tvarenku. Sama tak licim a doporucuji makeup, tvarenku, linku, rasenku, alespon lehce rty. i kdyz na to nejsi zvykla, proto je dobre jit k vizazistce na zkousku, kde si zkusite presne co nalici a nebudes pak prekvapena.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, dneska jsem byla před radnicí "okoukávat" cizí svatby (to by se asi nemělo, ale potřebovala jsem s předstihem nastudovat, jak to chodí na naší radnici, abych mohla dát info svým hostům). A musím říct, že obě nevěsty, co jsem viděla, vypadaly, jako by měly na obličeji nasazenou masku. Nevím vůbec, jaké měly šaty, jakou kytku, jakou postavu, jakého ženicha:-). Fakt jediné, co mě praštilo do očí, byly ty barvičky na obličeji. Je možné, že budou mít nádherné fotky a že make-up na foto je "naprosto nepostradatelný". Ale upřímně řečeno, já budu radši na fotkách nevýrazná a v reálu přirozeně hezká, než být na fotkách dokonalá a v reálu za klauna. Nikomu neberu jeho zkrášlovací procedury, ale vstávat v pět ráno jen proto, abych stihla zamalovat kruhy pod očima a přimalovat si červeň do tváří mi přijde trochu úsměvné, to si radši pospím a ty kruhy pod očima prostě nebudu mít::-). A jestli je to "nezbytné" a "nepostradatelné", tak se všichni připravte, že 12.7. nastane konec světa, protože já tenhle zákon poruším:-)))
Odpovědět
Profilova fotka
@mysicka_lb no podle by si to měla nevěsta hlavně užít takže každá za sebe jak se bude cítít ok. Já samo svatba s líčením (nejsem už nejmladší nevěsta), makeup až tak nemusím... ale třeba bez řasenky a zelených stínů si sama sebe představuji jen v posteli a nebo na dovolený na samotě :-D :-D :-D ale holky fakt se do ničeho nenuťe jen proto, že ot ono dělaj ostatní.... nejlepší je vyzkoušet a dát na pocit.
Odpovědět
Profilova fotka
..ne nevylezam po 30tem roce ani pred barak bez rasenky ;-) Kazdopadne,je to tvuj den - ty se musis cistit dobre a je jedno, jestli to bude s - nebo bez ;-)
Odpovědět
taky se běžně nelíčím, takže to bude jen něco hodně decentního :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@mysicka_lb konec světa tvojí svatbou evidentně nenastal, to je super :-) jak jsi to nakonec všechno zvládla? Mně svatba čeká za pár týdnů, taky se běžně nelíčím a nemám to v plánu ani ve svůj svatební den. Když jsme byli na našem rodinném nebo těhotenském focení, tak jsem služeb vizážistky využila, fotky jsou nádherný, ale kdykoliv jsem prošla kolem zrcadla a viděla se, tak jsem to prostě nebyla já. Popravdě když mě přítel uviděl namalovanou, tak se rozesmál :-D Ve svůj den se radši budu cítit příjemně a přirozeně a na fotkách i v reálu to budu já - i když třeba nevýrazná, ale určitě budu spokojená a veselá, protože si budu užívat den se svou láskou.
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?