Vaše zkušenost s nalepovacími řasami

Ahoj nevěsty, jaké jsou vaše zkušenosti s nalepovacími řasami? Sice mi takovou možnost má vizážistka nenabídla, ale narazila jsem na pár diskuzí na toto téma. Použití nalepovacích umělých řas na svatební den pro zvýraznění pohledu. Jaké máte vyzkoušené konkrétní z drogerky, kdybych si je na svatbu koupila :) Lepidlo použít to, co je v balení nebo jiné? Popř. kde ho sehnat a za kolik? Díky :)
Odpovědět
Nejlepší lepidlo mají na profilicení nebo v DMku. A je to strašná piplačka je dobře nalepit, aby držely.
Odpovědět
Profilova fotka
@breberushka Ja je budu mit od vizazistky, a mi je nalepi. Zeptej se svoji vizazistky jestli by ti je neudelala? Mozna i ji to nenapadlo, tak se ozvy ty ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@breberushka mela jsem koupene pres internet zn. Eylure, staly kolem 7 euro. pouzila jsem lepidlo primo z baleni (kvuli nedostatku casu uz jsem nestihala koupit jine) - ale bylo vyborne, rasy drzely jak helvetska vira cely den az do noci. x-) vizazistka by s aplikaci problem mit urcite nemela. pokud nemas zkusenost a nikdy jsi je nenosila, doporucila bych Ti aspon jednou vyzkouset predem treba nekam na party - jednak kvuli snasenlivosti lepidla (aby Ti pak treba neslzely oci) a take aby sis trosku zvykla na ten pocit. jinak rasy samozrejme vypadaji pekne, zvyrazni to oci.
Odpovědět
Sama si to určitě nelepte, nechcte si raději řasy prodloužit metodou řasa na řasu, budete určitě spokojená
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?