Umělé řasy na svatbu, nechaly jste si udělat?

Ahojky, nechala jste si některá udělat umělé řasy na svatbu? Jak dlouho vydrží?? A koho by jste doporučily v Praze? :-)
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Já jsem si nechala na zkoušce líčení řasy nalepit a vypadalo to moc dobře, takže si je nechám udělat i na svatbu. Na každé oko mi dala 4 "trsy" (myslím, že je to vždycky po 3 řasách). Ale jsou podle mě jen takové jednorázové. Bohužel jsem nezkoušela, jak dlouho by vydržely, a večer při odličování jsem si je prostě sundala.
Odpovědět
@xvink já právě potřebuji, aby mi vydržely déle až do svatby, tak by mě zajímalo, jak to je?
Odpovědět
Profilova fotka
@evolos Tak to bohužel neumím říct. Ani nevím, jaké jsou jiné možnosti. Mě to lepila přímo na řasy kapičkou lepidla. Ale určitě můžu doporučit :-) Jestli tě bude někdo líčit, tak si myslím, že ti je určitě může nalepit taky.
Odpovědět
Profilova fotka
Existují samozřejmě i takové, které vydrží déle. Cena myslím tak kolem 2000 - 2500. Samozřejmě nevydrží na pořád, ale občas nějaká vypadne takže nějak po 4 - 5 týdnech se chodí na doplnění. Víc nevím :)
Odpovědět
@kakamilca To bude nejspíš to co myslím, jde mi o ně jen na svatbu a dovolenou, nechala bych si je udělat jen na to.. jak to pak vypadá, když vypadávají? není to moc rozeznat nebo ano?
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem umělé řasy měla opakovaně a můžu říct, že pokud dotyčná umí, vypadá to moc dobře. jak už psala Kakamilca, na doplnění se chodí po 4 - 5 týdnech. Umělá řasa vypadává s Tvou přirozenou. Mluvím o metodě "řasa na řasu". Ty trsy řas, které tady taky zazněly, nedoporučuju. Vypadne Ti jeden trs a máš místo řas díru. Jediná věc, která mě odrazovala, byla nákladnost (a to jsem chodila ještě za levné peníze - doplnění 600,-). A taky nemožnost každodenního líčení. Běžné líčení totiž zkracuje životnost umělých řas. Pokud si však necháš řasy doplnit čerstvě před svatbou (hned první umělé řasy na svatbu nedoporučuju. Je dobré se s nimi zžít), neměl by být i s líčením problém. Pořiď si ale speciální odličovač na umělé řasy ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Pár vypadaných řas nejde rozpoznat. Po 4 - 5 týdnech je nutné doplnění. Po delší době už to nevypadá hezky. Ještě existují speciální séra, něco na způsob řasenky, které prodlužují životnost řas.
Odpovědět
Profilova fotka
Kamarádka tyhle řasy má a opravdu to rozeznat nejde, když nějaká vypadne :)
Odpovědět
já mám umělé řasy (metoda řasa na řasu) a jsem nadmíru spokojená. Oči jsou výraznější a je to bez práce a bez použití řasenky ;-) . Původně jsem je chtěla jen na svatbu, ale už jsem na nich závislá rok :-D. Doporučení na salón v Praze nemám, jsem z Ostravy, ale za sebe můžu dát doporučení na řasy Emporio Lashes (každé studio pracuje s jinou značkou, ale tahle je asi nejběžnější a já jsem moc spokojená). Ceny okolo 2000 Kč za aplikaci jsou hodně předražené - tady u nás je máme taky a nikdo tam nechodím. Já jsem platila za první aplikaci 699 Kč a doplnění mě stojí 200 Kč. Doplňovat chodím 1x měsíčně, ale frekvence doplňování je hodně individuální (nejčastěji tak co 3 týdny) - podle toho, jak řasy drží, jak rychle vypadávají (umělá řasa totiž vypadne spolu s přirozenou řasou, jinak s ní přirozeně odrůstá) - je to stejné jako s nehtama nebo vlasama ... správná kosmetička (nebo jak říká můj manžel "Očařka" :-D ) vám poradí jaký typ řas (délka, zatočení) je nejvhodnější pro váš tvar a velikost oka, aby byl vzhled přirozený a vy samy se už potom rozhodnete, jestli chcete přirozenost, nebo třeba trochu extravagance (v podobě hodně dlouhých řas, barevných řas, kamínkových ozdob, ...). Zájemci můžou pro představu juknout do mého svatebního albíčka - mám řasy udělané aby byly přirozené (jen horní) a řasenku jsme s vizážistkou nepoužily ;-)
Odpovědět
@janictourek : mohu se zeptat, kam chodíš v Ostravě za takovou cenu na ty umělé řasy?? To máš nějakou protekční slevu :-D ??
Odpovědět
@miksha :-) máš to v IP (kontakt i ceny). Žádná protekce, jen zlaté české ručičky paní Míši Pariškové, která je skvělá, šikovná, moc milá a taky levná ;-). Napoprvé jsem si nechala řasy udělat v jednou studiu v Ostravě, kde to za celkem drahé peníze dost odflákli a tak jsem k nim už na doplnění jít nechtěla (navíc opět za nehorázné peníze), tak jsem si přes slevový portál koupila voucher na doplnění řas k paní Pariškové a od té doby nechodím jinam (už rok :-) ), takže šťastná náhoda :-).
Odpovědět
Moc děkuji =)
Odpovědět
Článek se načítá
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
@janictourek mohla bych taky poprosit o kontakt na tuto paní? a kde ji přesně v té ově najdu? Děkuji moooc :)
Odpovědět
Profilova fotka
@iva128 záleží na délce jaké si necháš udělat, abys je neměla tak dlouhé, že by ti škrábaly o brýle :). Ale domluvit se dá, že ti je udělá kratší. I nás to učili na kurzu, že u brýlý se musí dávat větší pozor :)
Odpovědět
@smuclinka máš to v IP ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@evolos Ahojky, já si koupila za 150 Kč řasy v DM a vydrželi až do večera. Nechtěla jsem pernamentní, protože mám své krásné a umělé jsem chtěla jen pro focení. Řasy vypadaly přirozeně a kdybych si je nesundala tak by vydržely celý den
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Určitě bych doporučila, už se na ně také chystám znovu :)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 1 roce
@janictourek Můžu se prosím zeptat, kam na prodlužování chodíte? Předem děkuji
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Holky obnovím tudle diskuzi ;-) Dříve jsem měla umělé řasy, ale asi před rokem jsem je musela sundat, protože mi začaly hodně padat i ty moje. Teď uvažuju, že bych je na svatbu chtěla zase, ale nevíte - existují nějaké řasy, které se lepí třeba jen na přechodnou dobu? (třeba týden a pak se sundají?) Samozřejmě nemyslím takové ty jednorázové 8-)
Odpovědět
@xlostris Nevím o tom, že by existovaly nějaké týdenní.. Já měla jednorázové, držely perfektně a účel splnily, lepila mi je make-up artistka. Ty "řasa na řasu" cca měsíční jsem před svatbou testovala, ale z mnoha důvodů mi nevyhovovaly..
Odpovědět
@xlostris Já měla od kosmetičky nějaké nalepovací, co by měly vydržet pár dní (v podstatě jednorázové, ale s delší výdrží). Chtěla jsem něco decentního a aby to samo opadlo a nevzalo to s sebou moje řasy a splnilo to očekávání. Nalepila mi jen den před svatbou a i když jsem se ráno vzbudila s hlavou zarytou do polštáře, vydržely to. A vydržely celý den a vydržely by zřejmě ještě pár dní, akorát jsem v noci zapomněla, že je mám a namočila si obličej teplou vodou a normálně se odlepily a byly pryč...
Odpovědět
Profilova fotka
Holky jestli chcete řasy vyloženě na svatbu, tak vám doporučuju koupit jednorázové nalepovací řasy - buď v celku - nebo se dají taky koupit v trsech ( ty jsou absolutně nerozeznatelné od vašich přirozených řas ), doporučuju značku Ardell - mají přirozené, kvalitní řasy, stojí něco málo přes 100 Kč. Na svatbu nalepíte, před spaním odlepíte - klidně je můžete schovat a použít znova když je očistíte od řasenky a lepidla. Metoda řasa na řasu mě celkem odradila, když jsem viděla následky u některých slečen, kterým to nesedlo a měly příliš citlivé oči, nemluvě o tom, že to těm přirozeným neprospívá. Takže pokud vyloženě jen na svatbu, vykašlete se na nějaké týdenní nebo na prodloužení.
Odpovědět
já mám strach, že budu plakat :D takže se stále nemůžu rozhodnout co si na ty oči dám :D jestli nalepit ty pernamentní řasy, protože mám strach že ty normální nalepovací by se odplavily slzama :D a nebo jít do nějaké lepší voděodolné řasenky :) mám strach, ale že se ty řasy i tak slepí :oP kdyby měl někdo tip na nějakou super voděodolnou řasenku tak budu jen ráda :))
Odpovědět
Díky holky ;-) Zkusím se domluvit s kosmetičkou :-) A peonies - já mám s voděodolnýma blbé zkušenosti, nikdy jsem neměla tak hezky namalované řasy jak s normální a i to odličování (ikdyž s přípravkem na voděodolné řasenky) mi přišlo horší a semtam jsem si "vytrhla" i svoje řasy..
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych spíš použila nějaké sérum pro podporu růstu☺podle mě je to šetrnější a co vím, tak to funguje, ale musí se to potírat, jak se přestane vrátí se to k normálu☺
Odpovědět
Jj, měla jsem jedno sérum po tom, co jsem si nechala sundat umělé řasy a z těch z mých zbyly jen 3mm štětinky...pak jsou ještě jedny kapky na zelený zákal, jejichž vedlejším účinkem je růst řas - samozřejmě se to nesmí kapat do očí, ale vatovou štětičkou potírat kořínky řas ;-) Jako já mám řasy už teď hezké, ale přece jen s těmi umělými to bylo ještě lepší a přece jen každá si přejeme být tou nejkrásnější nevěstou 8-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Dobrý den milé nevěsty. Jsem z Brna a prodlužování řas se věnuji už přes dva roky, kdy jsem byla školená u velmi kvalitní značky Violet lashes. Pokud máte jakékoliv dotazy, klidně mi napište, ráda zodpovím Vaše dotazy. Hezký den.
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?