Umělé řasy na 1 použití x metoda řasa na řasu na 14 dní?

ahojte, mam hrozne dilema a moc vas prosim o pomoc! Mam koupene umele rasy ktere jsem si chtela vzit na svatbu ale narazila jsem na pani co dela metodu rasa na rasu s tim, ze to vydrzi 14 dni a jmenuje se to 3D Expres. Chtela bych mit krasne rasy na svatbu..co mi poradite? s cim mate zkusenost?
Odpovědět
ja jsem mela umele nalepovaci rasy celej den a bylo to super :) skoro zadarmo (asi 60Kc navic), skoda na rasach nulova, pred spanim jsem je odlepila a bylo :) nikdo nepoznal, ze mam umely, dokud jsem to nerekla, vypadaly nadherne, hlavne na fotkach. puvodne jsme taky premyslela o zhusteni ras, ale odradila me cena a hlavne riziko, ze to ponici tvoje vlastni rasy. takze za sebe muzu doporucit ty nalepovaci ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Na svatbu jsem mela nalepene trsy ras pres vnejsi pulku vicka a vypadalo to fakt skvele, lepila mi je primo vizazistka nez mne zacala malovat, abych mela chvilku si na ne vubec zvyknout.. za dva dny sly krasne a bezbolesten vsechny sundat.. pak jsem si nechala udelat prodlouzeni rasa na rasu, uz to mam par mesicu, kazde 4 tydny je potreba jit na doplneni, jsem s tim spokojena, ale pokud to chces jen na svatbu, tak je to myslim zbytecne, rasy to opravdu zbytecne zatezuje, postupne to vypadava, takze dva tydny by to vypadalo skvele a pak by to bylo porad ridsi a ridsi ale nejde to poradne naraz vsechno sundat, takze za mesic bys byla jak vypelichane kure.. navic je riziko, ze budes mit reakci na lepidlo, u nalepovacich je v pripade nouze sundas, oplachnes a mas klid, u prodlouzeni se toho tak lehce nezbavis
Odpovědět
Nosila jsem půl roku falešné "řasa na řasu". Na svatbu ti to nedoporučuju. To, že se toho jentak nezbavíš je jedna věc (ono se ti pak teda vůbec nechce se toho zbavit, protože to vypadá super), ale spíš mi nějakou dobu trvalo, než jsem opravdu našla někoho, kdo to dělal skvěle, řasy byly husté, držely, nevadily apod. Takže na jednorázovou akci bych se hodně bála... Třeba první řasy co jsem měla byly nalepené nějakým tvrdým lepidlem, nebylo to zrovna příjemné na oku a kosmetička mi jich tam dávala hrozně málo (což jsem jako laik nepoznala) a pak když jedna vypadla, už to bylo vidět. Nebo se mi přeležely a vypadalo to hrozně. Až po 3 zkouškách různých kosmetiček jsem objevila vietnamku (a to jsem se fakt bála tam jít), co to dělala precizně, kvalitně, řasy byly lehké, že jsem je na oku vůbec necítila a bylo jich opravdu hodně. Vypadávaly přirozeně a opravdu vydržely. Na léto jsem je ale sundala, protože voda jim škodí a ejhle - moje vlastní řasy byly kratičké a slabé jak nějaké štětinky. Hrůza ]-( . Ale už dorostly - naštěstí. To bych si radši doma zkusila jednorázové a pak ty samé na svatbu, ať máš jistotu že ti to nebude vadit, padat, vypadat nepřirozeně apod.
Odpovědět
@xdrak102 mam dilema, ale asi pujdu do tech umelych..
Odpovědět
@hannia rozhodně, zkus to doma, jak to bude vypadat, držet apod. a když to bude blbý, tak máš vždycky variantu jít na "řasa na řasu". Třeba budeš spokojená.
Odpovědět
Profilova fotka
Rozhodně doporučuju vyzkoušet předem. Nosím jednorázovky už léta a nalepit je tak, aby byly na obou očích stejně, aby se nikde neodlupovaly, nic netáhlo, nesvědilo, to je opravdu kumšt. Já je třeba na očích dost nesnáším... Teď už rok nosím řasa na řasu a jsem z toho naprosto našená. Taky jsem je zkoušela kvůli svatbě a už jsem u nich zůstala... je fakt že rozdíly v kvalitě u různých kosmetiček jsou, ale nikdy to nebyla žádná katastrofa.
Odpovědět
Profilova fotka
Též doporučuji vyzkoušet předem ..Mám prodloužené řasy dva roky a z toho jeden rok jsem chodila k jedné co mi je doslova škubala až tak, že jsem nemohla na oči šáhnout.Pak jsem přešla k nynější a super , nejen že mě to nebolí,ale vypadají pěkně a hlavně nemusím se malovat:)
Odpovědět
Měla jsem při zkoušce nalepovací trsy, tak strašně jsem začala slzet a slzela jsem až dlouho do noci, ještě další dva dny jsem měla oči jak ropušák, napuchlý a odřený, jak jsem si furt utírala slzy. Doporučuju za sebe permanentní řasy, vydrží dlouho, na lepidlo jsem neměla žádnou alergickou reakci, snad kromě toho, že mě to trošku svědilo, ale jen chviličku. Navíc se dají nalepit i týden před svatbou, takže případná alergie stačí zmizet. a když už je pak necheš doplňovat, zajdeš za kosmetičkou, která ti je lepila a necháš si je odstranit, takže pak nechodíš poslední týden jak vyzobaná slunečnice. Za mě 100%spokojenost, jen je pravda, že ta cena je trošku vyšší, jak u obyč nalepovacích. Ale aspoň to vypadá přirozeně.
Odpovědět
Profilova fotka
Moje zkušenost: :-) http://www.beremese.cz/katalog/firma/...
Odpovědět
Z mojí zkušenosti....mám prodloužené řasy metodou řasa na řasu už víc než rok v kuse a drží pořád stejně, nemyslím si, že pod nimi řasy nějak řídnou nebo více padají apod.... Každopádně na jeden den je to škoda peněz asi, ale sundáte je lehce olejovým odličovačem nebo mlékem klidně druhý den ;)
Odpovědět
Už půl roku si nechávám lepit řasu na řasu, je to pohodlné a vypadá to přirozeně. Na svatbu se to určitě hodí, budeš spokojená. Doporučuji v Olomouci kosmetiku Alis
Odpovědět
Tak do nalepovacích bych nešla, pamatuji si na svůj maturiťák, kdy všem holkám trčely od očí odlepené nalepovací řasy t doslova každé! A nemohly s tím nic dělat, měly je přilepené od kosmetiček a vizážistek jejich extra lepidly. A 60 holek s timhle, to tě odradí. Vypadalo to tam jak v nějakém hororu! Já nosila už dlouho řasu na řasu a na ples si jen nechala dát silnější a delší řasičky a všechny mi záviděly! Pak jsem se na dovolené letos rozhodla, že už si je nebudu dávat, nechala jsem je samovolně vypadat, nebo si některé sama odloupala pinzetou a než vypadaly, nevypadalo to nijak hrozně a když si řasy během padání budeš malovat, za a ti dříve vypadají a za b nebude vůbec nic poznat... za mě jedině řasa na řasu, zbámteď už hodně holek, co si je dávají a žádná nemá negativní zkušenosti ani alergickou reakci. A hlavně to, že ničí tvé řayy, je pěkná blbost! Každá je zvyklá po nějaké době na ty svoje mrkadla a pak když vidí po dlouhé době ty své nepřikrášlené, zdají se jí logicky tenké, krátké a řídké, ale okolí a fotky jim potvrdí, že jsou takové, jako dřív! Mluvím z vlastní i zprostředkované zkušenosti!
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?