Umělé řasy které vydrží celý svatební den - víte někdo?

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, zda máte některá zkušenost s umělými řasami, které by vydrželi celý den. Ptala jsem se vizážistky, která mě bude líčit, ale tvrdí, že jsou tak na focení na dvě-tři hoďky, že když to chci na svatbu, mám si nechat udělat metodu řasa na řasu, ale to je minimálně 1.500 Kč a to nejsem blázen, jde mi o ten jeden den, ten jeden den chci mít krásné dlouhé řasy, ale ne zas nepřirozeně. S tím souvisí také i můj druhý dotaz, zda máte tip na nějaké konkrétní řasy, které vydrží celý den, prodlouží, ale tak přirozeně. Moc děkuji za jakékoliv info. Na netu jsem se ještě dočetla o lepidlu DUO, tak to už mám, teď jen ty řasy.
Odpovědět
Profilova fotka
Já měla jak na rozlučce tak na svatbě nalepené umělé řasy celý den až do noci a v noci jsem si je ještě sundávala! Koupila jsem si tyhle a ještě jedny: https://www.viphair.cz/PRODLUZOVANI-R... ale hlavně!! to kouzlo je v lepidlu takže k nim toto: https://www.viphair.cz/PRODLUZOVANI-R... To už máš píšeš. Používáme ho i v divadle a luxusně drží- neber si to černé jelikož já měla černou linku a pak jsem neviděla kde mám ty řasy :-D Jinak ti stačí jen jedny řasy dají se použít opakovaně což jsem nevěděla.
Odpovědět
Ahoj, já měla nalepené řasy od Essence, takže asi jedny z nejobyčejnějších a jako vždy mi vydržely celý den až do šesti do rána, pak jsem s nima usnula a i to jich většina přežila. Před týdnem na plese to samé, to jsem dokonce ani nepřišla o jeden trs. Aplikuju vždy na závěr před nanesením řasenky. Lepidlo používám to, co k nim bylo přiložené. Takže já doporučuju http://www.essence.eu/cz/vyrobky/oci/.... Jo a jestli sis je nikdy neaplikovala, tak doporučuju nejprve natrénovat. Je to sice hračka, ale ne úplně napoprvé :-)
Odpovědět
Nejdůležitější je na řasách lepidlo. Já si své řasy sundavala až druhý den po svatbě, držely fakt dobře. Chce to jen zkusit dopředu lepidlo jestli tě nebude štípat. Za mě radši tohle než si trvale zatížit své řasy a oči těmi řasami "řasa na řasu".
Odpovědět
ahoj, já spíš než nalepovací řasy vcelku doporučuju trsy. vyzkoušenou mám značku UMA z drogerie TETA a jsem s nimi spokojená. v balení jsou tři různé délky, nalepíš si jich, kolik potřebuješ a vypadají přirozeně ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
A je to opravdu potřeba? ;-) Myslím že dobra vizazistka dokáže udělat takový make-up aby nic umělého a neprirozenoho nebylo potřeba :-)
Odpovědět
@ixka no ono nejsou umělé řasy jako umělé řasy. Já měla takové, že na fotkách nejde poznat, že mám umělé, naopak to vypadá, že mám fakt krásné a dlouhé vlastní řasy. Je to v podstatě jak píšeš, dobrá vizážistka dokáže udělat perfektní makeup, včetně přirozeného.
Odpovědět
Já budu mít pravděpodobně velmi přirozené řasy značky Ardell :-). Dají se pořídit na eshopu Norma Zlín ;-). Nesouhlasím s názorem, že všechny nalepené řasy musí nutně působit nepřirozeně! Záleží na typu řas a vždycky se řídím pravidlem méně je více :-). Já spíše své řasy zahušťuji, dlouhé je mam dost :-). Používám pouze 2x do roka na ples atd. Nalepit bych si řasy nikdy na své nenechala, protože si je velmi zničíte a nikdo mi nevymluví, že je to o kvalitě a salonu, kde vám je udělají, je to stejné jako gelové nehty. Za jeden den to aspoň mně nestojí. Toť má rada :-).
Odpovědět
@kacenkakaca A naprosto souhlasím s názorem, že to je především o kvalitním lepidle. Pokud by mi vizážistka řekla, že mi nalepovací řasy nevydrží celý den, nemohla bych ji jako profesionálku respektovat a prohlédla se po někom jiném ;-). To je prostě blbost a pravděpodobně nepoužívá kvalitní produkty.
Odpovědět
Profilova fotka
@wikyh Tak přispěji do debaty ;) v prvé řadě, pokud vizážistka řekne, že řasy nelepí, protože to je tak max na focení, tak pardon - to není vizážistka. Já vždy nevěstám doporučuji trsy a většinou je lepím automaticky, jen když chce někdo opravdu hodně decentní líčení, tak je nedáváme, nebo pokud má své řasy tak dlouhé a husté, že by to bylo zbytečné. Většinou je i zbytečné dávat na celé oko, stačí do venkovních koutků a popřípadě vyplnit místa, kde řasy chybí ;). Pokud přeci jen trváte na celých řasách, tak určitě volte hodně přirozeného vzhledu a takové, aby ta páska na které drží (jako kořínky) byla téměř neviditelná, dělají se i na takové průhledné silikonové, jsou většinou i měkčí, tedy nehrozí nechtěné odlepení kraje při špatné aplikaci. Jinak chválím výběr lepidla, ano hodně na něm záleží a DUO je jednoznačně nejlepší a nejkvalitnější a hlavně, nedráždí ;). Pokud si přeci budete lepit řasy sama, doporučuji dopředu nacvičit a také si na ně zvyknout, celé řasy většinou tak hodinku vnímáte a pokud na to nejste zvyklá, tak by Vám mohly zbytečně slzet oči. Doufám že jsem alespoň malinko pomohla. Klidné přípravy a krásný svatební den. Lucie
Odpovědět
Holky moc Vám všem děkuji za rady :-) jsem ráda že ta holčina se opravdu mýlí a že jediné řešení není řasa na řasu (možná chtěla jen dohodit kšeft kamarádce). Do toho bych nešla už kvůli cenně a tomu že si nemyslím že to je pro řasy nějak dobré. Už takhle tam mám prd, natož si je ničit nějakou řasa na řasu.. Jak tu tak čtu, začínám pochybovat opravdu o její profesionalitě, ale zas na druhou stranu co jsem čekala, zkouška i líčení stojí dohromady 800. Musela jsem hledat za co nejmíň, protože jsem všechny úspory vložila do zaplacení obřadu na vysněném místě :-) Asi převládá názor jak čtu vyzkoušet ty trsy, tak já je asi otestuju, ať můžu trénovat lepení, aby to na svatbu už bylo v poho :-) Moc děkuji všem za příspěvky a názory. Ještě že vás holky mám :-) bych se jinak nechala uvařit na nudli :-| A můžu ještě jeden dotaz? Jak je tedy správně nalepit?
Odpovědět
@luciejanouskova Luci moc děkuji za názor profesionálky, Určitě jste mi pomohla. Můžu se ještě poptat jaké trsy používáte vy jako profesionálka?
Odpovědět
Profilova fotka
Doporucuji www.profiliceni.cz nebo v Praze ruzne obchody s pro tanecniky. Myslim, ze i Sephora prodava trsy, je nepouzivejte lepidlo,ktere je v baleni. Myslim, ze Duo je dobra volba.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
NOveau Samaniel Lashes- Michaela Kelešová. Byla cca dva týdny zpět i ve snídani s novou, dělá spoustu druhů ale může udělat i lifting na tvých vlastních řasech. Svoje si jen nalíčíš a vypadají pak "jako umělé" ale jsou tvoje a přirozené ..:) Měla jsem ho od ní a vydrží šest týdnů.
Odpovědět
Profilova fotka
@wikyh já za sebe zbožňuji od Inglot. Tady odkaz http://inglotcosmetics.cz/lashes/indi... a http://inglotcosmetics.cz/lashes/indi... . Perfektně se s nimi pracuje, jsou téměř k nerozeznání s nařasenkovanou řasou a hlavně jdou skvěle vyndavat z plastve ve které jsou uchyceny. Pozor třeba na trsy z www.profiliceni.cz, špatně jdou vyndat a odtrhávají se, jak ten obchod miluji, tak trsy od nich nejsou moc dobré ;). Jinak v Sephoře mají zatím jen Makeup Forever trsy a ty jsou zbytečně drahé, mám pocit cca 700,- ale každopádně jsou v pohodě, ale ty Inglot jsem si fakt zamilovala, beru je na kvanta :D
Odpovědět
@luciejanouskova Díky moc za info, tak já jdu do nich, do těch od Inglotu :-) Snad se to do svatby naučím pořádně nalepit aby vydržely celý den ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@wikyh určitě ano, hlavně se snažit vkládat je opravdu co nejvíce do řas a začínat od venkovního koutku. Já třeba i ty umělé lehce sestříhávám na kratší, takže se s nimi dá krásně zahustit i prostředek oka, dělám to přímo na oku, protože to vidím, ale vy raději dle potřeby mimo oko, ať si neostříháte své řasy ;). Trsy chytám do pinzety, ale uvidíte jak to půjde, přeci jen v prstech máte cit ;). Tak hodně zdaru při trénování
Odpovědět
@luciejanouskova Tak jsem na vážkách :-) Prosím, poradíte mi jak z toho ven? Byla jsem dnes v inglotu a byl tam prodavač, který prý líčí 5 let a ten tvrdil, že aplikovat ty trsy že je hodně náročné a vyžaduje zručnost, že by to fakt chtělo vizážistu na aplikaci a že když si to chci dělat sama, povídal že jednoznačně nejlepší jsou tyto http://inglotcosmetics.cz/lashes/eyel... a že je používá. já teda nevím, mě přijdou takové divné, každopádně jsem odešla bez nich, protože je stejně neměli na skladě. Tak já mám teď dilema :-) koupit si trsy, nebo nalepovací... Fakt ty trsy jsou tak složité a nalepovací o tolik lehčí? Máte zkušenost s těmi co mi doporučil?
Odpovědět
@ivanaks no já myslím že z toho mého krátkého nic asi nikdo nic nevykouzlí :-(
Odpovědět
Používám trsy asi 8 let, lepím sama. Doporučuji značku Ardell (i lepidlo). A rozhodně kombinovat délku nebo zastřihnout. Raději používám černé lepidlo, udělá linku. Aplikace není složitá, ale chce to trochu trénovat :-)
Odpovědět
@san_gimignano TAk to abych už začala :-) pokušela jsem se nalepit zkušebně celé řasy z DM a tragedie :-( jsem fakt levá jak šavle. Ty by mi tam nevydrželi ani hodinu, natož celý den :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Moje mamka taky nemá svoje skoro žádné a udělolo jí to pěkné řasy :)
Odpovědět
Mně teda připadá nalepování celých řas mnohem náročnější. Muset se správně trefit po celém obvodu oka, vychytat to tak, aby začínaly a končily přesně tam, kde mají, domalovávat linku/stříhat konec, když nesedí velikost... Uvidíš, že to půjde, je to snadné. Vezmeš pinzetu, uchopíš do ní trs, naneseš lepidlo, příp. chviličku počkáš, až malinko oschne, a lepíš trsy těsně k tvým řasám asi ideálně od vnějšího koutku oka tak hustě, jak je třeba. Že je vidět lepidlo v tu chvíli neřešíš, protože až uschne, tak vidět nebude. A tadá, za chvíli jsi kočka :)
Odpovědět
Profilova fotka
@wikyh přesně jak píše @adalbertina , rozhodně to není těžší než nalepit celé řasy, já osobně si myslím, že rozhodně lehčí a trénovat budeš muset tak jako tak, pokud ti to tvá "vizážistka" není ochotná nalepit. Ještě bych se s ní o tom pobavila, že jí dodáš materiál, některé to nechtějí dávat kvůli ceně, protože hezky vypadající a kvalitnější řasy nestojí 80,- Kč ;). Pokud bys přeci jen toužila po celých, tak spíš než ty co ti doporučit pan vizážista, tak vol takovéto http://inglotcosmetics.cz/lashes/eyel... rozhodně vypadají mnohem lépe a udělají ti ten efekt prodloužení u venkovního koutku. Jinak celé řasy musíš upravit délku pásky, a po nanesení lepidla chviličku počkáš a pak začínáš uprostřed a opatrně přimačkáváš k oboum koutkům, dle mého je mnohem náročnější trefit se opravdu co nejvíce k řasám, aby se ti mezi tvými a umělými neudělal byť miniaturní proužek kůže, každopádně pro předejití je lepší si předem udělat alespoň tužkou linku, lépe se pak trefuje, ale opravdu je to o cviku ;)
Odpovědět
@luciejanouskova @adalbertina no já to vidím tak že prubnu ty trsy a uvidím :-) to bude zmařených pokusů :-) ale na trénink mám naštěstí ještě dost času. A na kolik použití ty řasy asi tak jsou? Teda myslím ty trsy. Jinak skoro mi přijde opravdu jednodušší lepit ty trsy než celé řasy. Když je stihnu do pátku koupit, o víkendu otestuju :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@wikyh no trsy jsou většinou na jedno použití, ale asi teoreticky pokud budete šikovná, tak je sundáte a můžete použít znovu, já je tedy i když si je dávám na sebe odličuji spolu s očima, znovu je nepoužívám, ale tak já si lepím tak max. 2. do roka na nějakou událost :D
Odpovědět
Ahoj holky, tak musím říct, že je to teda boj nalepit trsy, ale asi opravdu jednodušší a hezčí než celé řasy
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Lepidlo DUO od Ardell je perfektna volba, a takisto k tomu natural mihalnice od ardell, s ktorymi sa lahko pracuje. Myslim, ze som ich videla na notino skus sa pozriet. Ja som ich raz mala ale lepila mi ich kozmeticka v salone. A vydrzali prekvapivo dlho.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?