Účes a líčení ve Frýdku - Místku, poradíte

Profilova fotka
Ahoj holky, mohly byste mi poradit nějakou kosmetičku a kadeřnici v jednom z okolí Frýdku - Místku (i s cenou za účes a líčení)??
Odpovědět
Přidávám se k dotazu :-). Už jsem tady sháněla, ale nikdo se mi neozval :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem slyšela o perfektní kadeřnici z Paskova..ale je to v Paskově a je to jen kadeřnice, nenamaluje mě :/
Odpovědět
Četla jsem tady nějaké diskuze, holky doporučovaly různé kadeřnice i vizážistky, ale těžko si vybrat, která je fakt dobrá a ten účet vydrží :-). Já se chci v pátek zajet zeptat do Starého Města do BodyVitalu jak to tam tak chodí, líbí se mi, že je to všechno na jednom místě, jak vlasy, líčení tak i nehty a nemusím lítat jinde a starat se :-) Ale chtělo by to nějaké doporučení i od jiných, zkušenějších nevěst :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Kamarádka měla kadeřnici ze Slezské. jelikož bydlím na Slezské, tak by to taky nemuselo být marné...ale opět je to jen kadeřnice, ne vizážistka. ..Jak to tak vidím, ta se nechám namalovat od svědkyně (taky má kurz líčení) ..a bude...
Odpovědět
To já kdybych se nechala namalovat od svědkyně nebo přímo já sama tak by to dopadlo katastrofálně :-). Jak moc ti to spěchá, kdy máš termín?
Odpovědět
Profilova fotka
20.4. :) ty někdy v červnu, že?
Odpovědět
Ahoj holky, já se vdávala letos v sprnu a měla jsem naprosto stejné starosti jako vy. :) Odřekly mi česání dvě kadeřnice, obě jely na dovolenou... a začla jsem být zoufala, jednoho dne jsme byli s přítelem na nákupu v Albertu velkém, jak je Baumax a tam je salon Verde, kde jsem se objednala, narazila jsem tam na úžasnou kadeřnici, která mě nakonec i česala...byla příjemná, poradila, ale hlavně účes mi vydržel celou dobu..i při tancování... stalo mě to asi 1000,- a malovala mě nejlepší kamarádka.. Ale vím, že kadeřník a vizážistka jsou na jednom místě na Frýdlantské Místku v salóně Renáta... http://www.studiorenata.cz/ A tam budete určitě spokojené, jak s kadeřníkem tak i s paní na líčení. :)
Odpovědět
Profilova fotka
@sowajsek mockrát děkuji!! Přítel se k té paní v Albertu ní chodí stříhat..tak jsem nad ní taky přemýšlela...
Odpovědět
@sircovam Ano, v červnu, na den dětí :-) Tak to od tebe budu moct ještě pochytat nějaké inspirace :-)
Odpovědět
@sowajsek Můžu se ještě zeptat, jestli jsi k té kadeřnici jela nebo byla ochotná přijet k tobě? Díky :-)
Odpovědět
kristyna dvorackova z krasnenalicena cz je vizazistka a dela i vlasy
Odpovědět
No, bylo jediné mínus že já k ní ale dá se s ní skvěle domluvit! :)
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?