Svatební účes a líčení Uherské Hradiště. Máte tip?

Profilova fotka
Ahoj holky. Nemáte některá tip na to, kde se nechat v UH nalíčit a učesat na svatbu?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, taky bych potrebovala tip. Ale nekoho v U.H. znam, tak se zkusim poptat a dam ti vedet. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
No kadeřnic je vcelku dost. Dobrá je prý Margita Řezníčková, myslím na Slovači a pak ještě jedna, co sídlí v tom Domě pro seniory. Spíš mám problém s tou vizážistkou. Dá se říct, že každá kosmetička tě nalíčí, ale zatím jsem z ničeho nebyla nadšená. Chtělo by to spíš vizážistku, která to fakt dělá a ví. A někde jsou dokonce kadeřnice které i líčí, ale v UH nikoho neznám.
Odpovědět
Profilova fotka
Já blbá zapomněla, že nemám dělat reklamu:-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Ahojky, chtěla bych znovu otevřít tuto diskusi. Nevíte náhodou o šikovné vizážistce a kadeřnici v UH?
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky, já bych se chtěla zeptat, jestli neznáte nějakou dobrou kosmetičku. nikam jsem doteď nechodila, ale začala jsem mít problémy s pletí a potřebovala bych poradit, jaký krém používat a tak. můžete mi někoho doporučit??
Odpovědět
Ahoj holky, tak kosmetičku v UH žádnou neznám, ale kadeřnici můžu vřele doporučit. Poté, co jsem se z UH přestěhovala do Brna, k ní stále dojíždím, protože má zlaté ruce. Je to paní Mifková, na ulici Hradební.
Odpovědět
Ahoj, děkuju moc. To pudelkova: předpokládám, že paní Mifková umí i výčesy :-) potřebuju totiž super drdol. To kacka_k: bohužel, ale jestli mohu doporučit mám super zkušenosti s kosmetikou Clinique. Od té doby co ji používám není problém. Je to sice trochu časově náročnější (odlíčit, "mýdlo", exfoliace, hydratace, chvilku počkat a dát krém a to samé ráno, tedy bez odličování), ale opravdu to stojí za to. Jednou jsme se nechala v Clinique slyšet, že mi nezbyde na kosmetičku a paní mi jen řekla, že ji nebudu potřebovat... měla pravdu.
Odpovědět
Profilova fotka
díky za radu. určitě vyzkouším.. :-)
Odpovědět
Holky, máte některá zkušenosti se salonem Valentýn v Uherském Hradišti? Je fajn, že je vše na jednom místě, ale jaká je kvalita? Děkuju.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky,mě bude na svatbu líčit paní Jana Mimochodková z UH,byla jsem na zkoušce a fakt ze mě udělala princeznu!!! :-) Takže na základě vlastní zkušenosti jí můžu jen doporučit,pokud budete chtít,pošlu vám do IP odkaz na její web.stránky :-)
Odpovědět
Děkuju, za info. Taktéž jsem o ní uvažovala. Vyzkouším Valentýn i ji a uvidíme.
Odpovědět
Ahojky, já mám dobré zkušenosti s Kamilou Vrbíkovou. Má salon v Kyjově, ale pracuje některé dny i doma (tuším, že je to někde blízko UH). Líčila mě na svatbu, takže se klidně podívejte do mého alba, jak to dopadlo ;-) Chodím k ní už delší dobu a vážně líčí výborně!
Odpovědět
Článek se načítá
A co Studio Profi :-) u Moravního mostu nad Princess. Stejně tak jako u Valentýna se mi líbí, že je vše na jednom místě. Máte některá zkušenost?
Odpovědět
Profilova fotka
Já se byla líčit i česat ve Studiu M v Šafaříkově ulici v UH.Je to na jednom místě a při svatební dni,naprosto ideální.Ke kadeřnici tam už chodím léta,ale do kosmetiky tam jsem začala chodit až cca 3 měs.před svatbou,ale velká spokojenost a ceny příjemné.Líčení i účes vydržel po celý den:-)
Odpovědět
Super, vyzkouším i to. Jsem objednaná do Valentýna a pokud to nedopadne budu hledat dál dle vašich rad :-)
Odpovědět
Tak děvčata. Salon Valentýn mohu jen doporučit a nebudu už hledat dál. Kadeřnice: měla jsem několik návrhů účesů (lehčí a těžší) a sama zvolila ten těžší. Zkouška dopadla perfektně. Jednalo se o zkoušku, tak to nebylo úplně dotažené, ale naprostá spokojenost. Vizážistka: dokonalé. Chtěla jsem výrazné oči a měla je :-) Zkusila jsem to a výrazné oči nejsou to pravé ořechové, tak půjdu do něčeho jemnějšího, ale už bez zkoušky. Paní 100% důvěřuju. Líčení vydrželo celý den bez problémů a to mi u ní neustále plakalo oko :-)
Odpovědět
Zdravím. Potřebovala bych doporučit kadeřnici nebo kadeřníka v UH. Moje jde na mateřskou a nechci experimentovat. Mám velmi jemné vlasy, takže potřebuji perfektní střih. Všechny tipy prosím sem :-D předem Vám dámy děkuji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj holky, máte prosím některá zkušenost se salonem RMS (radikální sekce Monica)? jsem ze severní Moravy, takže bohužel nemůžu běhat po celém Hradišti a zkoušet, kde je to lepší, takže budu moc ráda za jakoukoli radu, doporučení či zkušenost místních nevěst :-)
Odpovědět
Profilova fotka
aha, takže salon RMS v UH neexistuje. a co Salon krásy na Havlíčkově ulici v centru? znáte to tam některá? :-N
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 11 měsících
Ahoj holky, ráda bych obnovila diskuzi :) Máte někdo zkušenost se salonem Centrum krásy v Havlíčkově ulici? Případně jiný aktuální tip na šikovnou kadeřnici/kadeřníka? Někoho, kdo poradí a opravdu se snaží vytvořit účes, který vám typově sedí. Děkuju.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Ahoj chtěla bych obnovit diskuzi holky potřebuju tip na kvalitní kadeřnic z UH.
Odpovědět
Profilova fotka
@rya Já chodím od mala do Starého Města kadeřnictví Taťána, takže mě bude česat samozřejmě i na svatbu ;-)
Odpovědět
@misulka88 a nemá na netu nějaké foto svých výtvorů?? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@rya Bohužel nemá, ale můžu ti poslat fotku, jak česala ségru na svatbu ;-)
Odpovědět
Profilova fotka

Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Ahoj, ráda bych obnovila diskuzi, nemáte nějaký novější tip, kde se v okolí UH nechat učesat a nalíčit? Děkuji :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?