Svatební make-up,účes. Co jako první ve svatební den?

Ahoj holky, bohužel mi nemůže kosmetička přijít domů, tudíž já budu muset na líčení k ní do salonu. Tak jsem se chtěla zeptat, jak to udělat. Nejdřív se nechat učesat a pak nalíčit nebo obráceně? A kolik času tak může nalíčení zabrat? Na zkoušku půjdu, ale abych věděla, na kolik se potom mám s kosmetičkou domluvit...díky moc
Odpovědět
1
2
lilium: já bych se možná nechala první nalíčit..Dneska jsem byla na zkoušku líčení i účesu a kdybych měla v účesu být někde opřená, aby mě namalovala..No nevím. Pokud bude vědět po zkoušce, jak přesně chceš být nalíčená, tak si myslím, že by mělo tak 20 minut stačit.. Nejlepší ale bude, když se domluvíš přímo s nima..
Odpovědět
Profilova fotka
Prví ce češe, pak líčí, to je stará vesta ;-) ele: Proč by sis při líčení musela opírat hlavu? Naopak, pokud ti bude mýt hlavu, vlhčit jí, nebo používat různé laky na vlasy, tak se to odrazí i na make-upu. Janka, já byla na zkoušče líčení a zabralo to hodinu. Asi záleží na kosmetičce a hlavně kvalitě líčení.
Odpovědět
ahojky, tak ja jsem mela nejdrive udelany vlasy a apk az make up ;-) asi se to tak vetsinou dela :) souhlas jessika ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
No já nevím,ale určitě nejdříve česat a pak líčit,makeupu totiž vadí laky na vlasy,foukání fénem zase rozpíjí líčení,navíc se můžou vlasy přilepit při foukání na obličej a pohroma je na světě.Určitě česat a pak líčit,alespoň to tak i všude říkají..
Odpovědět
Profilova fotka
Jj, taky bych řekla, že nejdřv učesat a pak nalíčit ;-)
Odpovědět
tak mě bylo řečeno, že pokud mi nebude kadeřnice mýt hlavu, že je jedno zda se bude nejdříve líčit nebo česat. Líčení prý trvá asi 0,5 hodiny.
Odpovědět
no prave...když se nemyje hlava, tak si taky myslím, že je to jedno..Prostě jak si to kdo udělá, tak to bude :-)
Odpovědět
Mně bylo řečeno, že mi nejdřív natočí vlasy na natáčky, mezitím nalíčí a pak "dorazí" účes :-) Ale pokud je to úplně tvlášť, taky bych byla nejdřív pro účes, i doma to tak dělám. A moje zkouška líčení trvala taky skoro hodinu, dohromady s účesem to prej budou plus minus dvě. Hlavu jsem si neopírala, spíš naopak - aby ke mně slečna líp mohla.
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem to měla zvlášť, vlasy mi nemyla, ale měli jste vidět ten obličej při fénování vlasů (už tak bylo vedro) a i lakování a taky mě trochu přistřihovala ofinku, takže bylo dobře, že jsem namalovaná nebyla. Pak jsem jela ke kosmetičce a fakt jsem se tam neopírala. Trvalo to max. 30 minut. Dohromady s česáním to byly taky tak 2 hodinky.
Odpovědět
Profilova fotka
Vlásky - makeup ;-)
Odpovědět
No a mně dnes zase říkala kadeřnice, že to chce nejdřív nalíčit a pak účes, že je pak problém s make-upem, když už je tam pořádně přes čelo nalakovaná ofina, tak já nevím.....
Odpovědět
Profilova fotka
Spíš bych řekla, jestli se tou péčí o ofinu nepoškodí ten makeup. =-)
Odpovědět
Článek se načítá
Ja se teda taky vzdycky doma licim a pak az si napr. zehlim ofinu... ale zase bych rekla,ze pritom cesani muze makeup utrpet. Neni to prezehleni ofiny na 2 minuty ale svatebni uces. Ale ty profesionalky by to mohly vedet, ne?
Odpovědět
Profilova fotka
Když jsem se nechávala líčit a česat na maturiťák, tam mě vyzážistka chtěla nejdříve nalíčit a až pak jsem šla k česání. Při líčení jsem ležela- tím by se poškodil účes. Ale myslím, že to bude jak kde a jak u koho.
Odpovědět
já se doma taky nejprve líčím a viděla jsem i svateb.video kamarádky, kterou nejprve líčili a pak česali. myslím, že je i jednodušší pro samotnou nevěstu si něco upravit, co se týká líčení. každá s tím máme nějaké zkušenosti. ale co se týká účestu, to už by bylo horší.
Odpovědět
Profilova fotka
Já se nechala nejdřív učesat, pak jsme se doma malovala. Hlavu jsme si umyla sama doma, pak jsme jen česali. Kdyby holička měla hlau umývat a nevěsta už byla nalíčená, tak myslím, že by jí ten make-up zbytečně poničila, umyla.
Odpovědět
Profilova fotka
Nejdřív vlasy, potom make-up... a vlasy se pak dají doupravit... Vzhledem k tomu, že líčení trvá tak hodinu, a na česání potřebují být vlasy mokré... tak to snad ani jinak udělat nejde? =-)
Odpovědět
Páni to jsou protichudný názory....A teď babo raď! ;-) Já se budu prvně objednávat ke kadeřníkovy a pak ke kosmetičce-ke kadeřníkovy musím zajet kdežto kosmetička přijde k nám a bude i fotit obřad. Je skvělá. Ona i češe (je vizážistka) ale objevila jsem ji až když jsem si domluvila kadeřníka :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Tak kadeřníka zruš! A nech si jenom ji :-) Vždyť máš svatbu až v červnu... to snad nebude problém :-D
Odpovědět
Profilova fotka
taky bych kadernika zrusila, oni to obracene taky nekdy resi bez rozpaku (me vybouchla kosmeticka i kadernice dva tydny pred svatbou...). ale nova kadernice mi rikala, ze by bylo dobre, abych bud uz byla nalicena, nebo mela aspon make-up .... ale taky mam ofinku.
Odpovědět
Kadeřnice mi řekla, že nejprve česat, pak líčit, a pokud by se účes náhodou porušil (ale on se neporušil), poopravila by mi ho ještě po nalíčení - měla jsem se jí přijík ukázat (obě dělaly v jednom centru).
Odpovědět
no ja se rozhodla , ze se namaluju sama, prece jen mam mnoha letou praxi, tak si radsi koupim malovatka, takze se asi trochu nalicim pred kadernici pac uz tam bude pan fotograf , tak aby ty fotky za neco staly a pak to uz dodelam az se vratime od kadernice.
Odpovědět
Tak já mám naštěstí 2v1 :-D a řešit to nemusím. Ale bavila jsem se s ní o tom a nejdřív mne učese a pak nalíčí. ;-)
Odpovědět
ja je mam obe v jednom salonu a rekly mi, ze nejdriv se vlasy natoci, pak se dela make-up a pak se uces dokonci a tvrdily, ze naliceni tak 0,5 -1 hodiny a uces tak 1 - 1,5 hodiny
Odpovědět
Profilova fotka
Prvně vlasy,pak make-up...
Odpovědět
urcite prvni vlasy pak make-up. potvrdily mi to vsechny oslovene vizazistky...
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
no myslim ze taky trochu zalezi jakej bude mit nevesta uces...vzhledem k tomu ze napr.ja mam ofinu tak kdyz nekam jdu tak si nejdriv umyju vlasy, pak se maluju a pak nakonec dosusim a dodelam vlasy protoze by me to jinak lezlo do obliceje ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
nejdriv ucesat a pak nalicit
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?