Svatební make-up od Táňi Havlíčkové z Neratovic. Jaký je?

Ahojky, nemáte někdo zkušenosti s vizážistkou Táňou Havlíčkovou? Díky :-)
Odpovědět
ahoj, můžu doporučit...je to profík :o)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
drew84 • Dnes ve 20:01 Máte některá zkušenost s touto vizážistkou z Neratovic? tana.havlickova Na netu jsem našla jen toto, podle fotek super, ale zajímala by mne Vaše zkušenost a i třeba svatební fotky.
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj drew, ja jsem u ni byla na zkousce a mam ji zamluvenou na svatbu na uces i make up. Make up byl pekny, jen mi zapomela rict, ze na zkousce nepouziva tu profi kosmetiku kterou pouzije na svatbe, tak jsem 4 hodiny po zkousce byla zklamana protoze my zmizeli linky. Tak jsem ji to zavolala a teprve pak mi rekla ze na svatebni den pouzije jina licidla a fixaci.. Jsem taky zvedava na fotky nevest, ktere ji mely na svatbu a popripade nejake recenze :-)
Odpovědět
Profilova fotka
uupps omlouvam se za sileny hrubky! =-) :-.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak jsem se ted dozvedela od jedne nevesty, ktera mela pi Havlickovou, ze s ni byla spokojena a hlavne fotografka si chvalila ten foto make up (Kryolan) ktery pouziva, protoze ji to usetrilo spoustu retusovani. Je to nejaky special make up, ktery odrazi svetelne paprsky a vyborne kryje. :-)
Odpovědět
Zkoušela jsem pí Havlíčkovou a nemůžu říct, že bych byla nějak nadšená, make up - strašná vrstva, nebylo to vůbec přirozené, sice vydržel dlouho, ale ve skutečnosti jsem byla bílá jak mrtvola, fotila mě a ukazovala mi fotky, na kterých to vypadalo dobře, ale přeci chci bát krásná i pro lidi co mě uvidí, ne jen na fotkách. :-| A účes byl takovej nemastnej, neslanej, přišlo mi, že chvátá, tudíž to bylo odfláknuté... ]-(
Odpovědět
Profilova fotka
drew : s tim ucesem jsem mela taky pocit ze chvata a asi se ji nechtelo se s tim parat,kdyz to byla jen zkouska..Mam pocit,ze ona je spis lepsi na make up nez vlasy a ucesy.. No ja ji uz mam zamluvenou na svatbu,tak uvidime,snad to dobre dopadne.
Odpovědět
Tak já Havlíčkovou zavrhla, druhá zkouška snad horší jak ta první... :-S Make up použila jinej, protože jsem řekla, že poprvé mi to přišlo nepřirozený. Takže ten ze mě asi po 2hodinách úplně zmizel, oči si namaluju sama líp... prostě za mě NE!!! A účes mi furt nutí clip-iny, asi z normálních vlasů česat neumí... ]-( Nejen, že mě neposadí ani k zrcadlu, když češe, to bych pukla vzteky... ]-( Přijde mi, že o všem umí jen povídat, hned by mi prodlužovala řasy za X tisíc, dělala chemický peeling, vyhlazující masku...atd. :-| bluejay- ať Ti to dobře dopadne. Vím, že jsi byla taky navážkách.
Odpovědět
100 lidí/100 názorů... Já například s Táňou byla moc spokojená... účes jsme nakonec změnily v den svatby a myslím, že k lepšímu... :-) I mě nabízela prodloužení řas, ale na tom nevidím nic špatného... ;-) blue: myslím, že se nemáš čeho obávat... ;-)
Odpovědět
dendavenda... - Vaše fotky jsem viděla a už je obdivovala... x-) Jenže krásná žena to má jednodušší... ;-) My obyčejné, které bychom v den svatby chtěly být nejkrásnější hledáme někoho kdo nám zvedne sebevědomí a pro mě to paní Havlíčková prostě není... dala bych cokoliv, abych při pohledu do zrcadla byla spokojená, po její práci jsem byla spíš v rozpacích a sama sobě se nelíbila... :-( Při čemž ona mi tvrdila, že je to BOMBA! |-|
Odpovědět
drew: pokud já byla myšlena tou krásnou ženou, tak je to milé, ale i já se řadím do řad obyčejných holek. ;-) Pokud jsi se sama sobě nelíbila, není co řešit a zkoušej dál... určitě natrefíš na nějakou vizážistku, která Ti sebevědomí zvedne... ;-) Hodně chválí Nikolu Miláčkovou, Romanu Beitlovou... a hodně slýchám, že je nejlepší jít na účes ke kadeřnici a na líčení k vizážistce... :-) Tak mnoho štěstí s výběrem... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
drew: naprosto te chapu, taky jsem byla po zkousce v rozpacich a make up mi do 2 hod zmizel, tak jsem ji to volala a rekla mi, ze nepouzila profi make up, ktery pouzije na svatbe, ze to na zkouskach nedela.. Tak snad to pak bude ok, nevim jak ostatni spokojene nevesty,ale ja chci opravdu hodne zvyraznit oci, tak to bude muset byt dobre make up aby to drzelo..pro jistotu jsem si sama koupila fixatory ocnich stinu a fixacni sprej.. Pokud jde o vlasy, tak se mi uces od ni nelibil (i kdyz ji ano) tak jsem vyzkousela u kadernice jiny a ten budu chtit na svatbu ucesat. Tana mi rekla, ze je spis profik na make up, neni vyucena kadernice..A jen pro zajimavost, asi ma rada ty clip-in taky mi rikala,ze bych si je mela poridit :-D drew: ja mam svatbu za 10dni a uz nemam cas hledat jinde, tak to risknu a budu se modlit, ze to dobre dopadne..ale jsem taky nervozni.. Dende to moc sluselo, ale ji to jiste slusi porad, v tom maji krasny holky vyhodu :-) ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
dendavenda...- zkoušet budu a doufám, že né moc dlouho, stojí to peníze... :-N
Odpovědět
bluejay: není vyučená kadeřnice a ani vyučená kosmetička/vizážistka. Na všechno má kurzy a pokud nabízí kadeřnické služby, tak se z toho nemá takhle vymlouvat... člověk je z ní pak nervózní, jestli to zvládne nebo nezvládne. ]-( To je hrozný, viď? Modlit se za to jestli se jí to povede, nevěsty se většinou modlí za pěkné počasí. :-D Nechápu hlášku typu: Že na zkoušce nepoužila profi kosmetiku, že to při zkouškách nedělá. Mě tvrdila jak používá drahé fixátory a profi make up. ]-(
Odpovědět
Profilova fotka
Holky jsem taky kousek od Mělníka, ale nepíšu sem, protože je tu trochu uzavřená společnost. Jen chci doporučit Pavlínu Plíhalovou. Nalíčí, učeše, dojede domů se vším mundůrem. Chtěla poslat všechny fotky včetně šatů, náušnic, závoje, řetízků aby měla čas doporučit na zkoušku účes a vše ostatní. Email mohu poslat.
Odpovědět
makyska: uzavřená společnost? :-D koukej se k nám přidat, Mělník a okolí čekááá... :-D
Odpovědět
makyska- prosím o kontakt do IP :-)
Odpovědět
Profilova fotka
maky: presne tak, koukej se k nam pridat na melnickem tematu ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
Profilova fotka
Kdyby naaaaahodou někdo hledal recenzi na tuto vizážistku...já dnes byla na zkoušce účesu i líčení.Jsem asi hodně náročná zákaznice neboť sama na svatby češu a líčím...ještě ke všemu mi měsíc před svatbou vybouchla kadeřnice i kosmetička a Táňa mě zachránila!!!Účes byl přesně podle mých představ a na to,že to byla jen zkouška,tak účes byl propracovaný a vydržel celý den...nalíčila mě i na zkoušku profi kosmetikou a i když nepoužila žádný fixátor,make up mi vydržel i v tomhle šíleným vedru až do večera.mám normálně hodně mastnou pleť a po chvilce se začnu lesknout a stačí letmý dotek a makeup se mi smaže,...od Táni to bylo ale tak dokonalé,že stačilo jen pot vysát ubrouskem a vypadala jsem jak čerstvě přepudrovaná!!!Takže já vřele doporučuju...možná že neni vyučená kadeřnice,ale česat umí a to velmi dobře!!!kam se hrabou některé vyučené kadeřnice!!!O líčení ani nemluvím,je to prostě profík!!!!Už se těším na svatbu,protože s tím,jak mě upravila dnes,bych se z fleku vdávala :-D
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 letech
Táňa je skvělá, profík a kreativní člověk. Líčila a česala všechny aktéry ilustračního focení mých fantasy knih a na mou svatbu jsem s ní už samozřejmě domluvená :) Album k prohlédnutí zde https://www.facebook.com/pg/erilian.t... a taky zde https://www.facebook.com/pg/erilian.t...
Odpovědět
Profilova fotka
dobrý den, sice Vám neporadím ohledně zkušenosti s Táňou, protože ji znám z dávných dob minulých, co jsem jí líčila ještě já coby modelku :), ale pokud sháníte líčení, nebo účes, jsem ze stejné lokality (Mělnicko) a ráda Vám nabídnu své služby :) Zakládám si na profesionální kosmetice Makeup for Ever a Inglot a i na zkoušce Vás líčím těmito produkty, jelikož zkoušku mám pojmutou od toho, že se zkouší výdrž líčení i účesu, aby nevěsta v den D byla v klidu, že vše drží jak má ;) Nějaké ukázky práce mám zde, více ukázek a referencí pak najdete na mém facebookovém profilu, odkaz nemohu dát sem do konverzace, ale najdete ho zde na mém profilu :). Jen Vám nemohu zaručit, že Váš termín budu mít volný, jelikož už nyní mám hodně rezervací na sezónu 2018, pokud to je ale v mých a nevěstiných časových možnostech, je možné stihnout v jeden den nevěsty dvě :). Budu se těšit na případnou spolupráci a přeji hezký den:) Alice LA DEKOR
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?