Svatební líčení v parfumeriích Douglas

Profilova fotka
Ahoj holky, od 1.6.2014 mají v parfumériích Douglas novou službu - svatební líčení. Velmi nad tím uvažuji, cena je 990 a je v tom zahrnuta i zkouška. Jediný co může být pro někoho problém je že pravděpodobně si tam musí člověk dojít. Má už s tím někdo zkušenosti?
Odpovědět
S touto službou přímo ne, ale s jejich líčením ano. Než jsem došla domů, tak mi steklo. Možná to bylo nešikovnou vizážistkou. Zkuste dojít na zkoušku ráno a uvidíte jak bude celý den držet.
Odpovědět
Profilova fotka
@lidka3 děkuji za tip...jdu to zkusit co nejdřív, ať mám ještě nějakou rezervu, kdyby to bylo špatný...no ono asi dost závisí od toho, jakou kosmetiku použijí, v katalogu píšou, že líčí Armani, s tím teda zkušenosti nemám, tak jsem zvědavá na výsledek
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem také jednou na líčení v Douglasu (ne svatebním) byla a drželo krásně, paní byla šikovná a milá (byla jsem v Praze na Černém Mostě), ale určitě to chce vyzkoušet... aby člověk nebyl zklamaný.
Odpovědět
Já byla párkrát na běžném líčení a vždy ok. Někdy bych udělala něco jinak, ale ztěžovat jsem si nemohla.
Odpovědět
Asi záleží na konkrétní vizážistce. Já jsem se nechala nalíčit asi před půl rokem. Původně jsem si chtěla jen koupit make-up (Estee Lauder Double Wear - na zkoušce ho použila moje vizážistka a byla jsem nadšená, tak jsem ho chtěla mít i doma). Slečny mně ale překecaly, že mně nalíčí a že tenhle make-up je pro mojí ještě celkem mladě vyhlížející pleť zbytečně moc krycí bla bla bla, nakonec jsem odešla s make-upem jiným, kterým mně i nalíčily. Nebylo to špatné, ALE - s tím Double Wear se nedal absolutně rovnat, takže ten jsem si nakonec koupila taky a jiný už nepoužívám.
Odpovědět
@aaggyy Není to až tak o použité kosmetice, i když to je základ úspěchu. Je to o vizážistce, zda tomu líčení dá to co to potřebuje. I kvalitní kosmetika steče, když se s ní nezachází tak jak má.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?