Svatební líčení. Sama nebo navštívit kosmetičku?

Profilova fotka
Ahojte, :-) svatbu máme v srpnu a já pořád nevím, jestli se mám nalíčit sama a nebo mám navštívit kosmetičku. Osobně si myslím, že budu v den D dost nervózní a nalíčení nezvládnu. Můžete mi, prosím, někdo poradit?
Odpovědět
Profilova fotka
Zkus se podivat na tuto diskuzi,treba tam najdes inspiraci http://www.beremese.cz/forum/show.php... ja se licim skoro denne,ale na svatbu me bude licit vizazistka.Kdyby se mi to nahodou nelibilo,tak to smeju a namaluju se sama :-)
Odpovědět
aHOJKY RADUŠ.nO JÁ OSOBNĚ BYCH SE NECHALA NAMALOVAT.a JAKO TAKY ŽE SE NECHÁM MALOVAT OD KOSMETIČKY.jSEM SICE KOSMETIČKA MALUJU NEVĚSTY,ALE SEBE SVĚŘÍM KAMARÁDCE KOSMETIČCE.cHCI SE TEN DEN NECHAT JÁ ROZMAZLOVAT A UŽÍT SI HO!!!!
Odpovědět
Profilova fotka
;-) http://www.mojasvadba.sk/forum/index....
Odpovědět
tak ja som sa malovala sama. Mala som svoje sminky, malovala soms a, kedy som ja chcela, ako dlho som chcela a v podstate ma to nic nestalo. Okrem toho, to malo aj dalsiu vyhodu, ze som vyzerala tak, ako zvyknem na plesoch a pod.
Odpovědět
Ahoj, já se maluju denně už devět let a myslím, že kdyby mě najednou měla namalovat cizí paní, asi bych nebyla spokojená. Jsem zvyklá na svůj styl a ráno budou takové stresy kolem všeho možného, že spíš přivítám, že se na hodinu zavřu sama do pokoje a namaluju se tak, abych se v klidu na sebe podívala do zrcadla. Věřím tomu, že kdyby mě namalovala kosmetička, stejně bych si to přelíčila, nebo minimálně upravila :-). Asi záleží, jak často se dotyčná líčí sama - když to umíš, asi je to nejschůdnější varianta.
Odpovědět
Profilova fotka
Ja sa tiez malujem sama...ale predsa len vizazistka mi namalovala oci krajsie ;-)
Odpovědět
Já se taky maluju normálně sama, ale jen oči a tváře, na make-up si netroufnu, a navíc vizážistka dá i takový make-up, který se nebude na fotkách lesknout. Přiznávám, že se určitě nenalíčím tak hezky a svěže jako by mě nalíčila vizážistka a abych si kvůli tomu kupovala make-up, tužku na obočí, světlé stíny, rozjasňovač a blá blá blá, tak to ty peníze dám rovnou do vizážistky a budu to mít bez práce ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky , můžu se taky zapojit do debaty?
Odpovědět
salopa - neptej se a debatuj. Já všechna ta líčidla mám, protože je pořád doplňuju - prostě je používám denně. A přiznávám, že kupovat to všechno naráz, to vyjde návštěva vizážistky levněji. Jsou to drahé srandy.
Odpovědět
Profilova fotka
s tím s tebou soihlasím...já taky uvažovala,že bych se nechala nalíčit,ale mám už jednu zkušenost s vizážistkou a musím říct, že jsem po jejím líčení byla jako lehká holka...fakt hrůza, hned jsem se musela odlíčit a nalíčit sama.TAky se líčím každý den a mám už takový svůj styl. Ale kdo to neumí a nebo se tak často nelíčí, tak je lepší zajít za vizážistkou a nebo za kamarádkou. já jsem domluvená s mojí ségrou.máme stejný styl a tak mě bude líčit sestra.
Odpovědět
Ahojky, tak já se taky líčím sama, ale ve svatební den jsem chtěla být jiná. Svěřila jsem se do rukou odbornice a nelituju, mooooc se ji dílko povedlo a v tom steresu bych se na líčení asi soustředit nemohla. Tam jsem se trošinku odreagovala.
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky, tak ja se moc nelicim a prave si taky rikam, ze bych chtela vypadat hezky a trochu jinak ...ja sama bych urcite nebyla v liceni odvazna, takze se budu sverovat do rukou vizazistce. ....30. kvetna jdu na zkousku, takze uz ted jsem zvedava a na druhou stranu nervozni,jak to vlastne dopadne. ...a jak se budu citit. ...ale rozhodne to chci zkusit. :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
hanik: a jakou mas vizazistku smim-li se zeptat?
Odpovědět
Profilova fotka
olina: pujdu vyzkouset image studio. ...jsem objednana primo k majitelce Bitrusove. Je to kousek od toho kde bydlim. ....sice licej trochu vic, ale na fotkach, co jsem tu zatim videla, to prave vypada hezky. :-) ...no jsem zvedava co udela se mnou, protoze ja mam blbou plet. ..tak uvidime. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
hanik: tak to bud uplne v klidu, videla jsem jejich ukazky na svatebnim veletrhu, fakt parada a s problematickou pleti si poradili uplne v pohode. Jen jsou trochu drazsi,no.
Odpovědět
Já počítám s tím, že se nechám nalíčit od odborníka. Běžné líčení je úplně jiné než to slavnostní. A hlavně, na fotkách vypadá spousta věcí úplně jinak. Jenom jsem zvědavá, kolik to bude stát :-| Vzhledem k tomu, že jsem alergik, tak to bude asi hodně zajímavá záležitost. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
olina: jojoo, ja jsem je videla taky na veletrhu ...kvuli nim jsem se tam sla podivat. :-N ...ale cesat se necham nejspis u me kadernice. ...no bude to jeste hezky, protoze nejdriv ten den jdu na zkousku ucesu k me kadernici a pak rovnou od ni k nim. ...takze jsem zvedava jestli mi zpesknout ten uces. :-D ...tak jednou za zivot si priplatim. ..zvlast, kdyz jde o plet ...protoze jsem alergik. ...a cokoli spatnyho se mi na ni projevi. :-S
Odpovědět
Tak na kadeřníka se těším úplně nejvíc. Mám vlasy do pasu, tak počítám, že úprava účesu včetně zastřižení bude tak kolem 3 tisíc :-|
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já se nechám učesat i nalíčit na jednom místě. Chci mít drdol a to sama nezvládnu a chtěla bych aby mě kamarádka kosmetička nalíčilila nějak zvláštně. Ne jen stíny, řasenku, jak jsem zvyklá já i můj brouček. Máme domluvené tréninkové líčení a česání tak bude dopředu vědět do čeho jdu. Budu mít vanilkové šaty, čelenku ze štrasových kamínků asi vanilkové nebo čajové růže a přemýšlela jsem o líčení do stříbrna v kombvinaci s vanilkovou, jen se bojím abych nebyla moc celá stříbrná jako E.T. Řekla jsem si , že si to užiju, budu asi tak nervozní, že bych si byla schopna vypíchnout oko nebo něco podobného, i když se líčím asi 10 let každý den. A navíc kdy jindy se nechat nalíčit když né svatbu
Odpovědět
U nás v ulici je naštěstí kadeřnice, kosmetička i manikérka. S manikérkou mám výborné zkušenosti. Svou práci dělá perfektně, je příjemná a její parafínové zábaly a masáže rukou nemají konkurenci.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já se právě po zkušenosti s namalováním od vizážistky radši namaluju sama, protože jsem měla stejně několik výhrad, jak bych si to od ní změnila a co bych udělala jinak..., ale na účes jdu samo ke kadeřnici, mám taky vlasy až do pasu, navíc ještě hodně hustý a už jsem byla na zkoušce (za 300,-) a v den svatby mě kadeřnice učeše doma se vším všudy za 600,-, tak myslím sasino, že jsi asi z drahýho kraje, když počítáš s 3 tisíci za účes :-N :-o :-p
Odpovědět
Podle mě, když tý vizážistce řeknete svojí představu, a né: "nechám to na Vás" tak by to měla zvládnout....nebo když se vám to pak nebude líbit, tak si říct, co je špatně, co se vám nelíbí a co udělat příště jinak a líp ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
No jo, jenže to jsem zkoušela a ani napodruhý to prostě nebylo tak, jak jsem si to přesně představovala já :-S . Takže jsem si nakoupila kvalitní šminky a udělala jsem si zkoušku sama, ještě po půl dni jsem to měla pořád stejný a ani jsem se neleskla a navíc podle zhodnocení od rodiny to bylo prý i mnohem hezčí 8-) Ale tím samozřejmě nikoho nechci odradit od profesionálního nalíčení, tohle je jen moje rozhodnutí ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Určitě záleží na vizážistce...některé jsou dobré,ale já nemám zkušenost s dobrou.Vždy to byla hrůza:o))))
Odpovědět
já si dneska koupila stíny, které se mi budou hodit k šatům a do svatby si je budu zkoušet dávat - na různé způsoby, make up bez podkladu, s podkladem, bez pudru i s ním, řasenku jednu vrstvu, více vrstev atd. Takže zjistím, jak to nejlépe vypadá a nejdéle vydrží. A ve svatební den už půjdu najisto. Seděla jsem dneska u kadeřnice a hned vedle je kosmetika. Uvažovala jsem si to nechat zkusit, ale já bych nebyla spokojená s prací někoho jiného. Je to fakt hrozně individuální. V mém případě si ale myslím, že nervozita mě neovlivní - pojedeme se fotit den předem, takže už to budu mít nazkoušené :-D. A když se člověk maluje denně (i před zkouškama a jinýma stresákama), asi bych si oko vypíchnout neměla.
Odpovědět
babule, nie som ziadna vizazistka, ani sa denne nemalujem. (ale na akcie sa upravit viem.) Vysoky rozpocet rozhodol, ze som sa malaovala sama. Dostala som dobre rady od kolegyn, od babuliek tu na fore a stihla som si spravit len jednu rychlo-skusku asi dva dni pred svadbou. Myslim si, ze som to zvladla. Takze ak mate trosku casu, a odvahu, kludne sa skuste par krat svadobne nalicit same, a potom uvidite, ci vobec potrebujete ruky vizazistky ;-) Ale ak mate dostatok financii a mate radi, ked sa o vas niekto stara, tak pokojne k vizazistke zajdite.
Odpovědět
Profilova fotka
Dendisa: úplně s tebou souhlasím.Já se taky maluju každý den a mám to už i zvládnuté v rekordních časech:o))) někdy je třeba trošku zrychlit a tak už i ten čas není tak dlouhý na tu přípravu. a hlavně.....nemusím nikam letět.....určitě při mém štestí bych si zlomila nohu:o)))
Odpovědět
salopa: no právě, jsem děsné tele, já se bojím i dát si umělé nehty jenom proto, že je určitě uvalím už při odemykání při cestě domů od nehtařky! Ale na druhou stranu, o nehty se nestarám a ani nebudu, takže si je musíme nechat vytvořit. Ale namaluju se sama, tím jsem si jistá. Chci být tak, jak je na mě přítel zvyklý. A teď navíc letí "neviditelné" líčení. To snad musíme zvládnout všechny :-D
Odpovědět
Profilova fotka
dendisa: s těma nehtíkama taky řeším dylema..:o)) Vůbec nevím jaký jsou nejlepší.. Chci nějaký zkusit dřív než bude svatba. Já jsem nikdy nehty mít nemohla kvůli hraní a taky praxi s děckama , ale na svatbu bych je moc ráda měla...snad by to bylo lepší a hezčí. Líčení zvládnu sama a nebo ta moje ségra...mám už svůj odstín na kterej jsem zvyklá a přítel taky.Dokonce jsem se zřekla i nějakého spejšl účesu...Nemám moc dlouhé vlasy a drdoly...to není moje.Tak jsem teĎ dostala od přítele žehličku na vlasy a musím říct,že se dají vykouzlit super účesy...tak to nechám na kamarádce,která je holička a jen mi ud+ělá nějkej rozcuch. Jen s tím neviditelným líčením to nesmíme přehnat, aby nás bylo vidět:o)))aby jsme se neztratily :-D :-D
Odpovědět
Holky, omlouvám se že obnovuji toto téma, ale m¨nemám čas sedět na netu a hledat, ale potřebuji radu.Prosím kolik jste dali za svatební nalíčení? A kolik za zkoušku? Když se vám to nelíbilo nechali jste si na zkoušce udělat několik různých líčení? Potřebovala bych rady co nejdřív. V pondělí jdu na zkoušku a na maulu jsem naposled dnes kolem poledního DĚKUJI
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?