Svatební líčení, Ostrava a okolí. Máte zkušenost?

Ahoj, máte někdo zkušenosti s vizážistkou Šárkou Pitl´ovou? Nebo je ještě nějaká lepší vizážistka než ona?? děkuji za radu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
taky by mě zajímalo :-) dívala jsem se na její stránky a není ani moc drahá :-)
Odpovědět
no právě a má tam i slavné osobnosti
Odpovědět
Profilova fotka
znám ještě jednu vizážistku- teda oslovila jsem ji na mou svatbu, taky má hezké fotky a líčí dost slečen, ale nevím jak to vypadá ve skutečnosti, jmenuje se Lucie Konečná, má i hezké stránky.
Odpovědět
a jaké má ceny?
Odpovědět
Profilova fotka
@rafulka pokud myslíš Lucii Konečnou tak za svatební líčení má 800,-- včetně zkoušky (dá se s ní domluvit, že přijede za nevěstou a u Šárky Pitľové to je stejně 800,-- (500,-- účes, 300 zkouška)- akorát, u ní musíš zajistit dopravu, odvést ji na místo a zase přivést - ale jak říkám, neznám jejich práce na živo :-| takže, taky budu ráda, pokud se někdo najde kdo má zkušenost ;-) :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
@zmaldik taky zvažuju Lucii Konečnou. Už jsi u ní byla na zkušební líčení? Písni :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ted jsem ti pisla do jine diskuze :) ne jeste jsem u ni nebyla, uvazuju kdy jit abych mela cas na zmenu kdyby nahodou a ty? Kdy mas termin?
Odpovědět
@zmaldik objednám se k ní na únor, ať vím, jestli mi bude vyhovovat... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@mendy_ oki uvažuju taky, že tak nějak ke konci února se objednám rovnou i s kadeřnicí, abych věděla jak to sedí :-) zajímá mě jestli přijede k tobě domů nebo ty k ní? páč se mi zdá, že nemá salon jako takový, že pracuje v něčem jiném a toto má jako koníček :-) takže když jí se třeba objednám, u kadeřnice v ově, tak bude v tom salonu s kadeřnicí, ale samozřejmě na svatbu budu chtít aby ke mě dojela domů do havířova...:-) a kadeřnici už máš?
Odpovědět
Já sice zkušenosti nemám s líčením a také jsem si nechala poradit mám kočenku kterou si moc chválí z mary kay a bere si 800 i ze zkouškou.Vlasy mě vyjdou na 1 800 také ze zkouškou.Myslím,že by jsi neměla možná koukat zda je ta či tamta levnější já si klidně připlatím za službu,alespon vím,že je profík a hlavně mají hodně kladných ohlasů.V případě zájmu písni ráda dám kontakty.Jinak jsou z Havru ;-)
Odpovědět
@zmaldik já jsem také z Havru a mám o vše naplanované v jeden den všechny zkoušky at vím jak budu vypadat ve svatební den.Myslím si,že je to lepší ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@nwa ahojky, tak jasné, nejlepší volba a ještě k tomu kdyby šaty šli vyzkoušet..ale na to nevím jak by se tvářili v půjčovně..asi se zeptám :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@nwa určitě, já se na peníze nedívám, jde mi o to jestli odhadne co mi sluší a co se mi bude líbit, to určitě :-) a kontakt určitě poslat můžeš :-)
Odpovědět
Já si půjčila tady v havru a hned mi doporučila líčení i účes a vše je hned vedle sebe takže spokojenost.Šaty už máš?
Odpovědět
@zmaldik Odhadne od toho je zkouška já se na to ptala a je fajn,že i sama si do toho budeš zasahovatkde přidat či naopak ubrat ;-)
Odpovědět
@zmaldik A na koho na vlasy?Či na kosmetičku co tě nalíčí? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
kosmeticku :-) vlasy si myslim, že budu spokojená :-)
Odpovědět
@zmaldik Takže je to paní Nalevajková z Mary Kay
Odpovědět
Profilova fotka
@nwa děkuji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ted jsem ti pisla do jine diskuze :) ne jeste jsem u ni nebyla, uvazuju kdy jit abych mela cas na zmemwu kdyby nahodou a ty? Kdy mas termin?
Odpovědět
@zmaldik pani Konečnou navštívím příští sobotu, nabídla mi, že za mnou přijede na zkušební líčení do Havířova. Sídlí poblíž bazenu Sareza v Mor. Ostravě. Mám cestu do Ovy, tak to spojím při jednom. Jsem pozvaná na narozeninovou oslavu, tak to prubnu:) Pak písnu. :-)
Odpovědět
@mendy_ Termín svatby mám 23.6. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@mendy_ ahojky, tak byla si vyzkouset tu p. Lucii Konecnou? Byla si spokojena? Popr. Co se ti treba nelibilo nebo naopak, diky moc za info :-)
Odpovědět
@zmaldik Ahojky, já tam neodjela, neboť jsem měla střevní chřipku :( Žádala jsem náhradní termín, ale už se mi neozvala. Tak nevím? Ještě jsem našla dobré reference na vizážistku Hanku Mitterovou, tak zkusím ji. Je z Havířova.
Odpovědět
@nwa Ahojky, jakou kadeřnici máš? Mohla bys mi dát tip? Díky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mam uzasnou kadernici z Karvine, za melir, strih, a foukani platim 500Kc, a to mam dlouhe vlasy. tak doufam ze na svatbu to bude taky supr cena. Vizazistku mam profi, kamaradka byla tydem pred svatbou u more, kde ji vyskakalo vsechno akne, ona to dokonale zamaskovala a nic neslo videt, taky nalici zbytek rodinky jako jsou maminky svedkyne atd,Super je, ze obe dojedou domu.
Odpovědět
@terdis Ahojky, jak se jmenuje tvoje vizážistka? :)
Odpovědět
Profilova fotka
@mendy_ jmenuje se Alenka Smolova, kdyby si chtela kontakt poslu do IP.
Odpovědět
;-) @mendy_ Markéta Šolcová
Odpovědět
ahoj,myslíte,že je moc dát 1000kč za učes i se zkouškou? ;-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?