Svatební líčení od Simony Bártové z Prahy. Jaké je?

Profilova fotka
Prosím, máte někdo zkušenosti s touto vizážistkou ?
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Ahoj, ja jsem k ni objednana na zkousku v kvetnu, tak budu moct poreferovat az pak, ale verim, ze bude fajn! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky se na zkoušku teprve chystám, tak uvidíme.....
Odpovědět
Profilova fotka
Holky a jaky ma ceny??
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 12 měsících
Profilova fotka
Trochu oprasim tohle tema...Mate nekdo osobni zkusenost? Prosim, napiste ;-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
kacko, jestli muzes, tak mi to prosim pisni :-) Podle fotek se mi jeji liceni libilo, tak jsem chtela jeste slyset osobni dojmy. A druhy kontakt beru taky :-) Treba se mi to bude hodit ;-)
Odpovědět
Muzu poprosit taky o kontakt na druhou vizazistku? Pani Bartova ma super fotky, ale s domluvenou zkouskou byl problem, cekala jsem dlouho a porad byl nejaky problem - protahlo se jine liceni apod. Tak uz jsem nervozni a radsi bych se domluvila jinde! Dekuju!
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj mam zamluvenou pani Bartovu a muzu rict, ze jsem si nemohla vybrat lepe, jeji liceni mi prislo uzasne, mam fotky v albu. Zkouska probehla naprosto v klidku a pani je moc ochotna. Takze ja muzu urcite doporucit.
Odpovědět
Profilova fotka
měla jsem Simonu teď v sobotu na svatbě jako vizážistku - jen na líčení. Výsledek byl naprosto, ale naprosto senzační. Simona je příjemná, každé líčení je jiné, přizpůsobí se představám, je důkladná. Manžel byl ze mě paf :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 9 měsících
Profilova fotka
Ahoj holky, chtela jsme se zeptat - mam zamluvenou Simonu, ale zajimalo by me, jak probiha zkouska liceni. Pocitam, ze budu mit zkousku tak dva az tri tydny pred svatbou. Jak to Simona dela, aby si pamatovala, jak me nalicila na zkousce? Pise si jaka pouzila licidla, nebo si to vsechno pamatuje? =-) Me prijde nemozny, aby si to pamatovala jen z hlavy :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Fakt se nenajde nikdo, kdo by mi to osvetlil? :-N :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Jo tak to nevím, nedělá si fotku? Já mám taky zamluvenou Simonu, ale tohle jsem s ní neřešila.
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Včera jsem měla zkoušku líčení se Simonou a musím říct, že z toho mám skvělý pocit! Nejenom že jsem ani nemohla uvěřit tomu, že ten člověk v zrcadle jsem fakt já :-D ale hlavně Simona na mě působí moc sympatickým a příjemným dojmem, a je to opravdová profesionálka :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak i po dni D muzu Simonu jedine vsemi deseti doporucit!!! :-) Liceni bylo snad jeste krasnejsi nez na zkousce, melo obrovsky uspech a ja si poprve v zivote pripadala opravdu krasna. Vydrzelo naprosto perfektne, vsichni peli chvalu. Navic je Simona uzasne sympaticky clovek, ktery umi cloveka uklidnit a siri kolem sebe super atmosferu ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj.Taky mám Simonu zarezervovanou a v lednu se domluvíme co a jak dál.Nuuno,strašně ti to slušelo.Ráda si prohlížím tvoje svatební fotky.Nádhera.Zuzka umí. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
porodnibabka: velka gratulace k vyberu, uvidis, ze budes nadsena ;-) A moc diky, ono Simona i Zuzka umi vazne zazraky! x-)
Odpovědět
Profilova fotka
Nuuno,díky. ;-) Těšim se na ní.Je šikovná a příjemná,teda zatim jen podle meilu,ale všichni si jí chválí.Jen se chci zeptat,jak probíhala ta zkouška líčení.Bylo to u tebe doma?
Odpovědět
Profilova fotka
porodnibabka: já mám taky Simonu, zkouška byla super (přijela k nám domů i s kadeřnicí Helenou), zkusila několik variant, byla hrozně příjemná, už se hrozně těším :) Myslím, že z každé holky udělá krásnou nevěstu :) Nechávala jsem si líčeí ze zkoušky a šla večer na rozlučku a ještě ve 4 ráno to vypadalo úplně stejně :) Cena je možná vyšší oproti průměru, ale rozhodně za to stojí. Když vidím něketeré "líčení" za péťo, tak mi to přijde škoda peněz, ale u Simony to rozhodně škoda není :)
Odpovědět
Profilova fotka
porodnibabka: jj, Simona prijede kam si reknes ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj ifoun ;-) Zítra ti držím palce,at vše klapne a nemáš nervy.Užívej. ;-) Do líčení fakt investuju,ona dělá opravdu skvěle.akorát kadeřnici budu mít svojí.Je šikovná a rychlá.A na SImču se fakt těšim.Maluju se úplně lehounce nebo vůbec,ale třeba mi vůbec nejde make-up.Takže jsem zvědavá,co se mnou udělá.Miluju i kouřový efekt očí.A to ona opravdu umí. ;-)
Odpovědět
Ahoj, můžete napsat, kolik stojí líčení od Simony Bártové? Se zkouškou i bez zkoušky? Díky.
Odpovědět
Profilova fotka
Se zkouškou 2500 - zkouška i samotné finální líčení probíhá u nevěsty. Mrkni na její web, ceny tam má ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, líčení od Simony se mi moc líbí, ale nevím, jak moc předem bych si ji měla zamluvit, aby neměla ještě plno? Jak moc dopředu jste si ji zamlouvaly vy?
Odpovědět
Profilova fotka
Ja ji zamlouvala asi trictvrte roku predem...a mela jeste relativne prazdno. Ale urcite bych neotalela ;-)
Odpovědět
Ahoj,my máme svatbu v dubnu a včera mi potvrdila termín :-) původně jsme měli mít svatbu v červnu,tak to bych jí volala už tak v říjnu.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
Ahoj holky, Simoně jsem psala ted a svatbu mám v sprnu, ještě měla volno. Chci se jen zeptat co používá za kosmetiku nevíte? Vydrží líčení opravdu až do rána? Už dvakrát jsem se někde nechávala líčit a pokaždě mě to zklamalo a ještě to opadalo :(
Odpovědět
Profilova fotka
@veru_m kosmetiku používá různých značek, hodně má MAC. A vydrží to až do rána, alespoň mně to vydrželo, nemusela jsem ani přepudrovat ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
No, mne zarazilo to, ze jsme byly domluvene na liceni nevesty a dvou maminek a predbezne jsem nahlasila obrad odpoledne, s tim, ze hodina obradu se nejspise zmeni, coz potvrdim blize datumu. Kdyz prislo na konkretnejsi domluvu cca mesic pred svatbou, tak najednou pani Simona mela jiz na odpoledne dalsi klientku (nekontaktovala mne predtim bohuzel, aby se ujistila kdy je svatebni obrad a jestli byla nejaka zmena) a tedy bych mela byt nalicena jiz 3 hodiny pred samotnym svatebnim obradem a hlavne pred obedem... Moc se mi to nelibi, protoze liceni samozrejme bude za 3 hodiny a po obede vypadat jinak. Take muj uces v tu dobu nebude pred zacatkem liceni hotovy, z cehoz nejsem zrovna nadsena. Idealne se nejprve delaji vlasy a pak teprve make-up, tot alespon z me zkusenosti z profesionalniho fotografovani. Mel nekdo jiny mel s pani Simonou podobnou zkusenost?
Odpovědět
Ahoj :-) já měla Simonu miunlý týden a spokojenost :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@princezna_kp Rada bych dodala, ze pani Simona toto nase nedorozumeni vyresila naprosto profesionalne. Kontaktovala svoji kolegyni, ktera v terminu nasi svatby mela volno. Prijela nas nalicit misto pani Simony a velmi se nam to vsem libilo! :-) Ja tedy pani Simonu Bartovou doporucuji, protoze nase dorozumeni vyresila zcela profesionalne a k nasi veskere spokojenosti. Vse probehlo na jednicku. Z me zkusenosti musim rici, ze je dobre na svatbe spolupracovat s profesionaly, protoze chybicky a problemy se vloudi vzdy, a kazdy profesional vi jak si v teto situaci poradit, ci jak danou zalezitost vyresit. Rekla bych, ze u nas volba pani Simony byla ta nejlepsi, i kdyz nas nakonec nelicila. ;-)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?