Svatební líčení. Líčit se sama, nebo od kosmetičky?

Profilova fotka
Ahojte, nechavate se vsechny nevesty licit kosmetickou? nebo se nektera malujete sama? Myslim si, ze bych to mela zvladnout sama. Ale kdyz ctu jak se nechavate licit, trosku me to nahlodava, zda bych to nemela zkusit... Ale mam strach, ze me nejak divne namaluje, ikdyz na zkousce budu treba vypadat kouzelne.. Make up nepouzivam, plet mam docela peknou, takze akorat stiny..rasy a na rty lesk. Jake mate zkusenosti vy? Nalicila vas kosmeticka vzdycky podle vasich predstav? nebo byste na sebe nenechali sahnout??? Díky!
Odpovědět
Profilova fotka
Já na sebe sáhnout nenechám :-D Ale vážně, mám v plánu se líčit sama, taky doufám, že to zvládnu.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Ilci, a budeme nejkrasnejsi :-D ..diky za reakci!
Odpovědět
Profilova fotka
O tom nepochybuj!!! 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj,nikdy jsem se ještě od nikoho líčit nenechala,akorát od kámošky a byl to děs.Moc se nemaluju, tak chci na svatbu zkusit profesionálku.Těším se,že mi poradí.Přijede mě nalíčit domů,před tím samozřejmě absolvuji zkoušku.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, co jsem slyšela od mých známých, tak většina s kosmetičkou spokojena nebyla a doma se nakonec nalíčily samy :-( . Já se kosmetičce svěřovat nebudu, zkusím to sama tak, jak to bude vyhovovat mě. Myslím, že bysme to měli zvládnout :-D , ne?
Odpovědět
Ahoj holky, je super že jste nahodily téma pod touhle hlavičkou, včera se líčení probíralo v jiný diskusi, ale takhle je to přehlednější. Včera jsem tam psala, že taky využiju služeb profesionálky - vizážistky Lindy z pořadu Vypadáš skvěle! a moc se na to těším. Mám kamarádku, která používá drahou značkovou dekorativní kosmetiku, dává si na líčení záležet, ale když ji nalíčila Linda, vypadala svěží, mnohem přirozenější a mladší. Já už taky nejsem žádná mladice (26) a nejde mi o to vypadat na svatbě mladší, ale profesionálové používají různá "kouzla", kterými podrthnou klady a potlačí zápory. Linda mi vysvětlila, že tak jak mě nalíčí na zkoušce a bude se mi to samozřejmě líbit, namaluje si mapu obličeje, do kterého si zakreslí vše, co na mě použila tzn. konkrétní odstín a místo, kam líčila. Zkoušku mám týden před svatbou a v den svatby ji na nalíčení stačí 35 min., zvládne ještě obě maminky, svědkyni a mou kamarádku (ty na zkoušku nejdou, ale věří jí :-) ). Já osobně volím líčení profesionálky i z toho důvodu, že se líčím každý den sama a vcelku dost a každý mě tak zná, nechci na svatbě vypadat jako kterýkoli den.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, i já využiju službe vizážistky, už jsem se od ní i nechávala několikrát líčit na plesy a vždycky to bylo fakt super, tak doufám, že i na svatbu se to povede. Už se nemůžu dočkat zkoušky, ale na to je ještě dost času. Určitě to raději nechám na nějaké profesionálce, protože i když se maluju každý den doma a myslím, že dobře a ne jen do jednoho stylu, tak stejně kouzla s makeupem nedokážu tak, jako ona.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, koukam jak se nam to tu rozbehlo...vcera jsem se naschval koukala na "vypadas skvele" abych pripadne neco pochytila :-) ...Konecny efekt obou premenovanych byl moc hezky. Jen nevim jestli jste si vsimly, jaky odstin make upu na obe pouzili. Myslela jsem, ze padnu! :-o Odstin make upu byl uplne jiny nez barva jejich pleti. Spis nez by je nalicili, udelali z nich poradne masky. Nic prirozeneho. Prestavte si mit na sobe takove tuny make upu v lete...Mame to 25.6. a myslim, ze zima nebude...
Odpovědět
Ahojky holky, já jsem byla na zkoušce u kosmetičky, musím říct že jsem si připadala dost zmalovaná, ale všichni mi tvrdili že je to jen můj dojem, protože nejsem zvyklá moc se malovat. Jde mi o to aby mi nalíčení vydrželo celý den! Protože máme svatbu v červnu a kdyby bylo teplo tak bych se roztekla jak zmrzka :-) Mám dost suchou pleť takže si sama nemůžu dávat make-up aniž bych se celá neloupala, kosmetička mi make-up prokládala krémem a myslím že to bude dobrý! Sice se ta holka co mě bude líčit na kosmetičku teprve učí, ale já myslím že to zvládne a jestli ne, tak mě trefí! Já bych se totiž sama v ten den nalíčit nedokázala, už teď mám šílený nervy a co teprve ten den!!!!
Odpovědět
Já si nedovolím se sama nalčit. Maluju se sice každý den do práce, ale to je tříminutová záležitost a ještě se to během dne smaže ;) Chtěla bych být nalíčená nejen hezky, ale i kvalitně, abych se nemusela bát, že po hostině už to nebude vidět.... a k tomu včerejšímu Vypadáš skvěle: oni je líčí na focení v ateliéru a pro televizi. Kdyby je nalíčili normálně, tak na obrazovce nebude nic vidět
Odpovědět
Profilova fotka
Je a ja myslela, ze jim ukazuji jak se maji upravovat :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Naprosto souhlasim s Petulou a Rybushkou! Maluji se kazdy den, ale je to svatba, ktera je jednou za zivot - preci to nemohu srovnavat :-) Take si myslim, ze se licim na jiny typ, nez bych mela, takze se tam jdu dneska mrknout, jak bude licit mamu a potom se uvidi. Kazdopadne se licit sama nebudu - potrebuji kvalitni makeup, ktery sama nezvladnu.
Odpovědět
Článek se načítá
Ahoj Petule, píšeš, že Tě bude líčit Linda z pořadu Vypadáš skvěle, což je samozřejmě super. Můžeš prozradit, kolik stojí péče takového profesionála? Máš výhodu, že jsi z Prahy a je tam více možností. Já jsem ze Zlína, ale svatbu budu mít kolem Olomouce, takže tam už vůbec nikoho neznám, kdo by mi mohl pomoc s líčením. Neznáte někdo nějakou kosmetičku v Olomouci, která pěkně líčí? Normálně se vůbec nemaluju a ve svatební den bych chtěla být namalovaná a krásná :-D . díky za odpověď.
Odpovědět
Ahoj, taky by mě zajímal kontakt na Lindu ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já doufám, že koncem léta budu pěkně opálená a vrstvy make upu nebudou moc třeba :-) Kamarádka se moc nelíčí a byla na svatbě od kosmetičky docela zmalovaná a zrovna moc se mi to nelíbilo. Ale je pravda, že profesionál si s obličejem může "pohrát" a pak se z ošklivého kačátka vyloupne krásná labuť ;-)
Odpovědět
Ahoj holky, taky podporuju názor Rybushky co se týče make-upu ve Vypadáš skvěle! skutečně je bohužel musí nalíčit jinak kvůli osvětlení ve studiu, Linda sama říkala, že tomu musí podřizovat i své vlastní líčení. Yamaho, asi budeš překvapená, ale z Prahy nejsem, jsem z malého města na Pardubicku. Linda bydlí kousek odsud, tak proto mě bude líčit. Líčení stojí 400 Kč a můžu se "zastat" její práce - zrovna minulý týden jsem viděla jí nalíčenou jednu mladou paní, kterou běžně znám a vážně vypadala skvěle! A žádné vrstvy make-upu vidět nebyly. Pavlindo, mám mobil na Lindu, dám Ti ho do interní pošty, ju? Jo a taky jsem od Lindy dostala pár "kázání" :-) - že do solárka naposledy týden před svatbou a v žádným případě nepoužívat samoopálováky. Já do solárka chodit budu, začínám příští pondělí, budu chodit 4 týdny, nechci ale být jako čoko, stačí jen přirozený hnědý nádech.
Odpovědět
Ja jdu taky k vizazistce a kadernici v jedne osobe, na zkousku pujdu asi pristi nebo prespristi tyden, tak to doufam, bude ok. Jinak jsem slysela doporuceni, tak tri dny pred svatbou zajit na kosmetiku, aby vam kosmeticka udelala masku a celkovou vyzivu obliceje, aby byl svezi a pripraveny na make up. Do solarka se taky chystam, i kdyz uz mam pernamentku, tak jsem se tam teda jeste nedokopala, ale budu se snazit, nechci byt uplne bila.
Odpovědět
No, tu kosmetiku radši týden před svatbou, já potom vypadala hrozně nejmíň 4 dny,ale na svatbě jsem měla pleť už pěknou.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak jsem dneska byla na zkousce liceni na svatbu a musim rict, ze teda nic moc :-( Lici urcite pekne, urcite to dlouho vydrzi (dam vedet, az se vratim z prace), ale ve vysledku jsem nalicena uplne stejne jako se licim sama. Fialove stiny na svatbu se mi nezdaji jako dobre reseni :-/ Bohuzel asi nebudu mit fotku, jak to vypada, ale neni o co stat. Chtela jsem neco decentnejsiho, ale pritom zvyraznit oci. Vubec nevim co zvolit za barvu stinu, kdyz mam na satech oranzovou a oranzova mi neslusi. Kdyz mi delala make-up na dekoltu, tak konstatovala, ze mam na evropanku nezvykle svetlou plet, ze neco takoveho jeste nevidela. (Take jsem dostala tmavsi make-up, protoze to byl ten nejsvetlejsi, co mela.) No jeste se na ni budu muset jit nekolikrat podivat :-( Rovnou jsem se objednala na kosmetiku, to jsem zvedava, jak me v patek zridi!
Odpovědět
Ene a kdo Tě líčil?!
Odpovědět
Mě líčila má kosmetička.Chtěla jsem něco jemného a romantického :-) Týden před svatbou jsme udělaly čištění a při té příležitosti jsme si vyzkoušely i líčení.barvy líčidel jsem si víceméně vybrala sama, ale diskutovaly jsme o tom vzájemně.A když se mi něco nelíbilo hned jsem jí to řekla.A bylo to dobrý, alespoň jsem neodcházela ze špatným pocitem.O svatebním dnu přišla k nám, podívala se na šaty, které už jsem měla na svatbě, trochu jsme to změnily.Protože před tím neviděla šaty a nakonec to bylo v poho.Bylo to takové jemné.Ene myslím, že by si si make-up měla dát, jen takový jemný a lehce to přepudrovat.Aby jsi se pak neleskla na fotkách a tu pleť to barevně zcelilo.Zkus to, třeba Ti nějaký bude vyhovovat.
Odpovědět
:-) já už ty jména mám pomotané.Ene promiň to bylo pro Haninku s tím make-upem
Odpovědět
Profilova fotka
Umelkyne z Varnsdorfu :-) Vy jste za vodou, vas se to netyka :-) Nemam vubec predstavu o barvach, mam pocit, ze mi zadna nesedi a kdyby mi udelala treba blede modre vicka, tak by se to zase nehodilo ke kytce nebo k satum..
Odpovědět
Pro Ene: kdybych věděla, poradila bych Ti .... ale nevím jak s barvama ... po mě vizážistka chtěla znát barvu a typ šatů, barvu kytice ... asi to pak sladí s barvou očí, no. Po zkoušce 12. 6. napíšu na co jsme přišly. Mám totiž modré oči, líčím se modro-zelenýma stínama a vím, že mi jistě nesluší hnědé, růžové, fialové odstíny a jsem sama zvědavá, co mi vymyslí ... A vlastně nejde jen o barvu stínů, ale i o to, jak Ti je nanese a pokud jsi psala, že si přijdeš jak namalovaná vlastní rukou, tak potom to asi není ta pravá kosmetička. A co zkusit jinou - máš ještě hafo času ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Namalovana vlastni rukou proto, ze zvolila stejne barvy, jen je zjemnila - normalni clovek nepozda, ze me licil nekdo jiny. Kdyz si to prohlednes zblizka, tak jde videt, ze je to preciznejsi prace, opravdu si s tim pohrala, ale ty barvy jsou na me proste okoukane, nehlede na to, ze si sama na svatbu preji neco jineho a jemnejsiho. Jinou tu nenajdu :-( Vim jeste o jedne, ale ta tu pracuje hlavne pro nemce, takze si to necha radne zaplatit :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, copak make up zajistuje aby se plet neleskla? to preci muze zajistit i krem. S pleti nemam problem, ovsem nevim, jesli mi z nervu nekde nevyskoci nejaky pupenec, zrouna 25. rano! :-o Tak snad akorat nejakou dobrou korekcni tycinku. Mate nejak tip? zkousela jsem tusim od miss sporty (jelikoz mi od teto firmy vyhovuje pudr..lepsi jsem nesehnala..) ale ta byla strasne sucha.. :-( Díky!
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, já jdu dneska na zkoušku k vizážistce, jsem naproto v klidu, protože ji znám a vím, že to bude super, už mě párkrát líčila na plesy, jen jsem zvědavá, co vymyslí na svatbu. Docela se těším, ale na druhou stranu si říkám, že když je tak krásně, tak já budu někde sedět zavřená. :-| Beru s sebou i svoji maminu, tak jsem zvědavá, co tomu řekne, ona je strašně konzervativní, tak uvidíme, jak to dopadne, chtěla bych aby byla taky hezky upravená (ne že by normálně nechodila), ale profik je profik. :-)
Odpovědět
Já teda teď nevím jak to mám udělat... Normálně se nelíčím vůbec, jen občas řasy a oči.. Když už si dám záležet a normálně se namaluju (velmi jemně, málokdo cizí to pozná), přítel se rozčiluje že jsem zmalovaná jak blázen... Prostě jemu to přijde nezvyklé. Tak nevím jestli se mám někomu svěřit, abych pak pro rodinu nevypadala jak zmalovaná do cirkusu :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Pajamo, pokud najdeš dobrou vizážistku, tak bych se na svatební den svěřila jí. Když já byla na zkoušce líčení, tak se mě kosmetička ptala, jestli jsem zvyklá se líčit a jak moc se líčím. Podle toho ti pak něco vyzkouší a ty pak uvidíš, jestli do toho půjdeš. ;-)
Odpovědět
Haninko, make-up pleť barevně zcelí a zakryje nějaké ty neduhy/jizvičky,žilky.pupínky apod/A pudrem to faxixuješ a aby jsi se neleskla.A já teď nevím, kdyby jsi použila jen krém a korekční tyčinku/já mám od "Menhetnu"-nějaká protialergenní/ a přes to pudr, aby jsi pak nebyla flekatá.Aby se ten pudr nevpil do toho krému.To nevím, já to nikdy nezkoušela.Já si rovnou dávám lehký make-up chvíli počkám až zaschne a pak to přepudruji.
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?