Svatební líčení a úprava vlasů. Za kolik?

Profilova fotka
Holky, možná už tady tohle téma někde je, ale já jsem ho nenašla. Můžete mi prozradit,kolik platíte za kadeřnici a kosmetičku-líčení? Vůbec nemám přehled!? :-( Díky :-D
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Jo, taky by mě to zajímalo. Jednou se tu už sice cena za účes probírala, ale psaly tam víceméně jen ty nevěsty, které se chtěly pochlubit, jak je to vyšlo levně, když se česaly a malovaly samy anebo je česala kamarádka max. za 2-3 stovky ;-) ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já nevím, ale předpokládám, že do litru by si se měla vejít, sakra někde jsem to četla, ale ted si nevzpomenu kde....:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak kadeřnice mě vyšla na 680,- melír s ostříháním týden před svatbou a účes cca 500,-(přesně neřeknu, protože se mnou byla babička a dohromady jsme platily 740,-) Líčila mě sestřenice a nechtěla nic :-)
Odpovědět
Profilova fotka
sv účes jsem platila 200 Kč sv líčení 150 Kč, zkoušky předtím velmi podobně ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ono se to liší od kraje. Za melír jsem platila 550 Kč, účes na svatbu dostala jako sv. dar (ale myslím, že bych se v pohodě vešla do 300 Kč) a za líčení 200 Kč, zk. líčení 100 Kč. Snad Ti to pomůže. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak já jsem měla paní Bukovskou, samozřejmě chválím :-D cena za svatební účes a líčení + zkouška mě vyšla na 1900,- někdo namítne, že je to dost, ale mě se nezdá. Prioritou pro mě byla skvěle odvedená práce a chválení všech svatebních hostů a hlavně chválení mého manžela :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Platí se i za zkoušku účesu nebo se to pak platí vše dohromady až se jede na ostro?
Odpovědět
Profilova fotka
sarkaa:Tak já jsem platila za zkoušku i za účes v den svatby!! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak já platila za kosmetičku 400 za zkoušku (vypadala jsem jak debilek) a kdybych to neodřekla, tak by si vzala další 400 ve svatební den :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem platila za obě líčení zvlášť.
Odpovědět
Profilova fotka
Asi jak kde no...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj,tak já jdu za pár dnu na zkoužku učesu a ta stojí 150,-Kč a ůčes na svatbu dle náročnosti,ale prej se vejdu max do 600,-Kč a mám vlas na lopatky.A za na líčení 300,-Kč jednou zkušební a jedno na svatbu.Což jsi myslim,že je docela slušná cena za obokí.Tak ahoj :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Ahoj, take já jsem dala a zkoušku líčení 80 Kč (stovku s dížkem), líčení ve svatební den 140 Kč (150 s dížkem + výslužka).. zkouška účesu 850,- Kč (je tam cena i za barvení a ve statební den vlasy za 500 Kč :-D to vše v Chrudimi...
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj holky, já měla platit za dvě zkoušky účesu a líčení + účes a líčení ve svatební den 1,000,- ale byla jsem tak hrozne moc spokojená, že jsem té holčině dala dva tisíce :-) strávila se mnou dva nekonečné večery a skoro celé svatební dopoledne.koneckonců měla na tom lví podíl, že sem si ve svůj den připadala nejkrásnější na světě. hlavně jsem všechno platila asi až týden po svatbě. chudák odjela ráno od nás když tam byl největší zmatek a bylo jí blbý říct si o peníze (ale znali jsme se máme na sebe čísla takže to nebyl problém), tak jsme jí platili až posléze. už i kvůli tomu jsme jí dali vlastně dvakrát tolik, byla hrozně slušná a víceméně jsme jí to narvali protože si to odmítala vzít. začaly jsme se kamarádit a zrovna dneska příjde ostříhat manžela a pak jdeme spolu na kafe:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Čauky, já za zkoušku líčení + líčení ve svatební den - 200, -Kč 3x zkouška účesu (z toho jedna z nich trvala 4 hodiny) + účes ve svatební den - 500,- ( + 100,- dýžko), byla jsem moooc spokojená. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
maja - v Praze a taková cena? úžasné, měla jsi štěstí a to i na dobrou hollku! pafi, já za zkoušku účesu 300 kč, za barvení a zkouška na ostro 700....a to můj účes byl dlouhé rozpuštěné vlasy a v nich korunka....asi jsem přeplatila, že?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj. já jsem za dvě zkoušky účesu + naostro ve svatební den dala 650.- 1x zkouška líčení + naostro 400.-
Odpovědět
Profilova fotka
2x zkouska liceni i ucesu + ve svatebni den- celkove 1000Kc (i kdyz zkouska a pak naostro bylo trosku jine). Ale vsichni mne to chvalili. :-)
Odpovědět
Kadeřnice - zkouška + ve svatební den (mytí, foukání, žehlení, styling) = 150 Kč Kosmetička - zkouška dvojího líčení + ve svatební den líčení = 100 Kč (paní kosmetička mi ještě ve svatební den půjčila tekutou rtěnku, abych si mohla na focení ještě pusu přemáznout) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ostruzinka...takovy ceny snad ani nejsou mozny!!! :-)
Odpovědět
kadernice- zkouska+svatebni den 350 kosmetika zkouska dvakrat liceni+svatebni den 300
Odpovědět
Talls...je to možný :-) ...ani jedna cena není ze známosti...prostě je to u nás levnější :-) Výsledek stál za to, vydrželo mi to celý den a byla jsem moc spokojená (a já se jen tak s něčím nespokojím) :-D
Odpovědět
já jsem dala 700,- za zkoušku líčení a účesu a ve svatební den 800,- i s dojížďkou k nám domu, což byla výhoda
Odpovědět
Profilova fotka
ahojte, tak vidím, že chodím nejspíš na špatné místa- kosmetička chce 600Kč bez zkoušky. Kadeřnice mi řekla, ať počítám tak 450-500Kč za účes. Zkouška je prý pro mě, takže se platí stejně :-( . Zdá se mi to celkem dost - chci jen hladký drdol. Asi se ještě poohlédnu! :-D v každém případě všem díky za info! :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Tak taky přidám svojí trošku. Svatební líčení: Yves Rocher Karlovy Vary - 400,- Kč včetně jedné zkoušky, byla jsem moc spokojená. Účes: Byla jsem dvakrát, jednou na zkoušce a pak na ostro, pokaždé 380,- Kč a i při zkoušce byl účes báječný a udělaný jak na ostro. Cena byla podle délky vlasů - dlouhé se musí víc mýt a déle sušit, žádný speciální poplatek za to že to je svatební účes nechtěla. Naprostá spokojenost. Na svatbě vydržel účes naprosto neporušený a make-up jsem akorát opravila po obědě, protože jsem si samozřejmě spapala i rtěnku s leskem, ale jinak držel jak přibitý :-)
Odpovědět
2x zkouska po 50 kc + svatebni uces 100 kc u nas je asi taky levno :-D holt, vesnice kamaradka v Olomouci platila 2x zkouska + uces = celkem 2.000
Odpovědět
Liceni 150,- a kadernice myslim 250,- taky sem z dědiny, takze je to levne. Nejlepsi je na to mit zname...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, Praha: já měla jenom kadeřnici - 1250 se zkouškou a přijetím domů ( ve všední den, o víkendu by to bylo asi o 500 dražší). Nabízejí taky česání i s líčením za 2500 ( o víkendu za 3500). Ceny jsou tady srovnatelné, ale dají se sehnat levněji - tady v diskuzích pár holek psalo o levnějších. Před svatbou jsem si u nich nechala dělat přeliv a stříhání a to mě vyšlo na 1900, to už je dost (ale mám hodně husté a dlouhé vlasy)
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky holky, uvazuju o profi liceni ve svatebni den, takze hlavne pro prazandy, kolik bych tak mela cekat cenu???? holky tu pisi za liceni tak max. kolem200 - ja se bojim,ze od super profika z prahy to bude podstatne vic, mate nekdo predstavu???
Odpovědět
Profilova fotka
Mě vyšla kadeřnice pře svatbou asi na 700 Kč.Nehcala jsem si komplet udělat vlasy- ostříhání,foukání,melír.Ve svatební den jsem platila u kadeřnice za účes+zkouški asi necelých 400 Kč a za líčení 150 Kč.Takže celkem mě to vyšlo i s manikúrou něco málo přes tisícovku.
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?