Svatební líčení a brýle

Ahoj holky, chci se zeptat hlavně téch, které nosí brýle, jak to vyřešily s líčením? Mám celkem výrazné tmavé brýle a nevím, zda je nějaké výrazné líčení dobrá volba. Dekuji všem za příspěvky.
Odpovědět
@nicoleh91 já brýle nosím a budu to řešit kontaktníma čočkama :-)
Odpovědět
Taky nosím brýle, ale na svatbu jsem si pořídila čočky 😊
Odpovědět
Profilova fotka
Taky si na obřad a na focení budu brát čočky.
Odpovědět
Fakt holky? Jako čočky nosím sem tam, jsem spíše zvykla na bryle, tak jsem chtěla bryle i na foceni.
Odpovědět
Já nosím brýle, protože mám čočky víceméně zakázané,ale na svatbu si je vezmu. Aspoň do večera.
Odpovědět
Profilova fotka
Mám také výrazné tmavé obroučky, ale chtěla jsem si brýle nechat, protože takhle mě lidé znají a jsem to prostě já :-) A bylo to na líčení i fotky myslím úplně v pohodě.
Odpovědět
Ja budu mit brýle. Nosim je cely zivot a nechci byt zrovna na sve svatbe nekym "jinym". Líčení v pohode, jen jsem mela na zkoušce ty bryle aby se to tomu prizpusobilo
Odpovědět
Já právě též chci zůstat taková, jaká ve skutěcnosti jsem. Proto chci nechat i bryle. Jdu se teda podívat do vašich alb holky, snad nezklamete :D
Odpovědět
Profilova fotka
@nicoleh91 Dobrý den. Souhlasím s většinou reakcí, že kontaktní čočky jsou dobré řešení. Každý je ale nesnese, nebo nechce. Pak jsou další možnosti. Pokud má nevěsta výrazné, tmavé či barevné brýle, úplně se k nim nehodí romantický účes a princeznovské šaty. V tomto případě bych zvolila šaty bez krajek a volánů. Když ale nevěsta chce být za princeznu, měla by zvolit brýle jemné, s tenkými obroučkami, nebo nejlépe bezobroučkové. Vím, že dotaz se týkal líčení. Pod brýle by mělo být lehce výraznější, ale to se týká brýlí na dálku, které oči zmenšují. Brýle na blízko naopak oči zvětšují a tam bych spíše na intenzitě ubrala. V každém případě je ale nejdůležitější, aby vše k sobě ladilo a dodržel se jednotný styl.
Odpovědět
Profilova fotka
@nicoleh91 Ahoj :) Mam 6 dioptrii, cocky nesnasim. A jak uz nekdo rekl vys, bryle mam cely zivot, muz si me s brylemi vybral, nechci byt na svatbe nekdo jiny. Navic si zcela otevrene myslim, ze mi slusej :-D Jestli jsi na bryle zvykla, nech si je. Cocky jsem mela v ocich jednou, pokud je neumis nandavat, budes mit akorat zarudly, uslzeny oci a navztekas se s tim. Navic budes kazdej pet vterin posouvat domnele padajici bryle zpatky na nos. To je neco jako fantomova bolest. Nerozptyluj se tim tedy. Bud sva a uzij si den bez nervozity. Proboha a jestli vhces krajkovy saty, porid si krajkovy saty a vubec se nenech pani Dufkovou rozhodit. Davam ti sem fotku mejch vyraznejch brejli. Jediny co, tak ja miluju cervenou, takze lazeni nebyl moc problem. Ale i s cernejma obrouckama bych to zvladla. @janadufkova To jsou rady :D Vite kolik stoji bryle? Sama je mate, tak byste mohla mit trochu rozum. Si bude holka kupovat asi kvuli svatbe novy. Jestli ma vic dioptrii, tak fakt rada, ze si ma poridit slaby nebo zadny obroucky je uplne skvostna. To uz by rovnou mohla mit dna od pulitru spojeny dratkama, vypadalo by to stejne.
Odpovědět
Holky,a vy fakt mate jen jedny brýle a musely jste k nim ladit šaty, líčení atd? Já jsem postupem let shromáždila sbírku asi 16 ks a každý den vybírám podle barvy a stylu oblečení. Brýle na svatbu jsem vybírala až po nalíčení a oblečení šatů, tmavě modré obroučky s bílým podkladem, který opticky rozsvítí obličej (šaty byly barevné s převládající modrou-viz moje album).Brýle jsou přece dost výrazný doplněk, který se nosí na obličeji, takže se nehodí stejné obroučky na ples, do posilovny, do kanceláře a se psem na vycházku. A měly by ladit barevně s tím, co mám aktuálně na sobě.
Odpovědět
Ja jsem si na svatbu ridila bryle novy, ale spis proto, ze ty, co jsem nosila pred tim uz jsem mela sedm let a byly oloupany a poskrabany, takže jsem si vybrala proste novy brejle na bezny noseni. Rozhodne jsem se chtela vdavat v nich, nosim je od 15 a neumela jsem si to predstavit bez nich.
Odpovědět
Článek se načítá
@carvcoolka Ano, mám jen jedny, druhé jsem si zničila. Nové kupuju až zničím i tyto - nesnáším vybírání brýlí, žádné se mi na sobě nelíbí a už vůbec se mi je nechce platit 8-) Určitě se můj svět netočí kolem toho, jestli se mi brýle hodí do posilovny :D:D Takové věci opravdu nehodlám řešit. A na svatbu jsem si je teda sundala úplně, mám jen kolem 1 dioptrie, tak jsem ženicha viděla :)
Odpovědět
Profilova fotka
@amazonkaaa Domnívám se, že toto fórum je od toho, aby si nevěsty vzájemně radily a podělily se o své zkušenosti a názory. Nikomu nic nevnucuji, napala jsem jen doporučení jako profesionál. Nikoho jsem se nechtěla dotknout a pokud jste to pochopila takto, je mi to líto. Napsala jsem jen, co se k čemu hodí a každá ať se zařídí podle sebe.
Odpovědět
Profilova fotka
Měla jsem na mysli něco takového.
Odpovědět
Ahoj, také jsem si ponechala brýle, mám větší, výraznější a bylo to naprosto v pohodě. Neměla jsem tedy vyloženě výrazně nalíčené oči, ale tak akorát a musím říct, že brýle vůbec nevadili, spíš naopak ;) Vizážistka by měla odhadnout, jak moc tě má nalíčit ;) Kdybys chtěla, můžu poslat foto ;)
Odpovědět
Já mám jen jedny bryle, jsou výrazný a ne ze bych neměla na další bryle, ale vzdy za jedny nechám aspoň 8 litru, takže.... Mám vybrány typ šatů a kvůli toho nové bryle pořizovat nebudu... asi přizpůsobím to líčení.
Odpovědět
Profilova fotka
@carvcoolka Tak to mas stesti, ze se ti vyrazne nemeni dioptrie. A taky mas stesti, ze se citis dobre ve vicero barvach. Ne kazdy to tak ma. Nekdo je navykly na svou barvu a svuj tvar a v jinem se proste neciti dobre. Mavic je tu ta dulezita malickost a tou je cena. Cim vic dioptrii, tim vic za skla. A obroucky taky nejsou zrovna zadarmo 😉
Odpovědět
@amazonkaaa Dioptrie se mi občas o kousek posunou, tak prostě nechám vyměnit skla. Barvy mi sluší snad všechny, nebo alespoň jsem nezaznamenala, že by některá barva vyloženě nešla. Řeším jen tvar, nemůžu mít velké obroučky,ale to se vždycky nějaké najdou, i když teď jsou v módě spíše ty větší. Obruby objednávám i z internetu, dokážu odhadnout,co mi bude sedět. A u optika pak uz jen nechám vsadit skla, takže mám klidně nové brýle do 2500,-. Nemusí to být osmitisícová bomba, jak tu někdo psal. A pak už vybírám podle toho, kam jdu co mám na sobě. Brýle krásně doladí celý outfit-když máte třeba červené tričko a nasadíte červené brýle, vypadá to úplně jinak než třeba se zelenými. Prostě třesnička na dortu, která to celé pozvedne a dotáhne k dokonalosti. 😎🤓
Odpovědět
Profilova fotka
@carvcoolka Mila zlata, kolik mas dioptrii? Jak jsem psala vyse, ja mam pres sest. A kdyz chci antireflexni, tvrda a pritom stihla skla, tak tech sest za ne s klidem vyplaznu. Onehda jsem za dvoje bryle nechala skorem 13 tisic a to me obroucky staly dohromady dvojku. Fakt nemam takovou vejplatu, abych mela doma vsechny barvy duhy.
Odpovědět
@amazonkaaa Já mám do dvou dioptrií a skla kupuju obyčejná, žádný antireflex nepotřebuju. Taky netvrdím, že jsem sbírku barev pořídila během týdne, trvalo to několik let, protože taky nemám královskou výplatu 😉. Tím, že brýle střídám a nenosím jen jediné až do zničení, mi vydrží opravdu dlouho. Nejstarší mám asi 16 let. Stačí vybírat nadčasové kousky a vědět, co mi pasuje k obličeji. 😉
Odpovědět
Ahoj. My nosíme s partnerem poměrně výrazné (černé obruby) brýle oba, takže by bylo zvláštní, kdyby je jeden z nás neměl. Nebyli bychom to my. Navíc je máme oba na dálku, takže nebudeme riskovat, aby jsme k sobě netrefili :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Já nosím brýle asi od 10 let, na události typu plesy jsem si brala jednodenní čočky a měla jsem je i na svatbě. Prostě jsem se jako nevěsta cítila líp bez brýlí a nemám pocit, že bych to nebyla já :) Teď přecházím na měsíční čočky a každodenní nošení.
Odpovědět
@lamave klidně pošli do soukromé zprávy :)
Odpovědět
Na kolik vás tak vyjde líčení a účes včetně 1 zkoušky? Nenašla jsem skoro nic pod 4 tisíce a to se mi zdá být šílené na to, že jsem z Ostravy.
Odpovědět
Na svatbu bych si vzala určitě čočky. Záleží jaký typ šatů budeš mít. Ale třeba ty tmavé obroučky, co frčely před pár lety, mi přijde že dělají lidi zbytečně starší a třeba k romantickým šatům se nehodí. Navíc přesně - komplikace s líčením. Když jsem nosila čočky a brýle, tak jsem brýlí měla taky několik, podle příležitosti, oblečení atd. Fakt je ale, že když jsem si spočetla náklady na brýle, čočky, tak jsem radši zainvestovala do laser operace, finančně se mi to za těch 10 let vrátilo, doporučuji :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?