Svatební kadeřník a vizážista - 21.6.2014, Lednice

Dobrý den, sháním kvalitního kadeřníka / kadeřnici a vizážistu / vizážistku na přípravu nevěsty (případně i rodičů a svědků) dne 21.6.2014 v Lednici. Ocením jakékoliv fotografii Vaší práce. Předem všem děkuji za nabídky.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, zrovna dnes mě kontaktovala kadeřnice-vizážistka Markéta Malíková Balůsková (najdete ji na FB, má tam i fotografie) s nabídkou spolupráce, nemohu doporučit, protože zatím osobní zkušenost nemám, je ale z regionu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer, tento termín mám zatím volný, podívejte se na mou práci, v případě zájmu jsem vám k dispozici.
Odpovědět
Dobrý den, tento termín mám na břeclavsku již domluvenou jednu svatbu, ale je mozne, ze bychom časové mohly zvládnout obe, podle toho, kdy potřebujete byt připravena, můžete mi nezávazné napsat a zkusime se domluvit..
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Za mě Markétu Malíkovou z Milovic doporučit rozhodně nemůžu. Zaplatila jsem zálohu 1500, jela jsem na zkoušku, kde mi za dvě hodiny na hlavě nevytvořila vůbec nic a s vlasy si nevěděla rady, kdy po dvou hodinách přišla další zákaznice a mě poslala zpět /60km/ ať přijdu ještě jednou na zkoušku. Za tuto ,,povedenou zkoušku,, si vzala další 500kč, s tím, že normálně si bere 1000 kč. Při zrušení termíny, kdy kadeřnice je absolutně neschopná a neumí nic učesat na dlouhé vlasy, samozřejmě zálohu nevrátí. Za mě rozhodně ne!!! Zpráva od kadeřnice: Markéta Malíková kadeřnice vizážistka Dobré ráno, kompletní svatební vizáž nevěsty je v ceně 3-3500,- Kč dle náročnosti účesu a včetně zkoušky, poradenství a dojezdu v den D, svatebčani jsou za 450,- / osobu - lehká úprava vlasů a líčení
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?