Svatební balíčky, kadeřnické služby+líčení - Ostrava

Dobrý den, zdravím všechny budoucí nevěsty a taky ty, co už to mají za sebou ( tím pádem počítám, že už mají třeba i více zkušeností) :-D Jsem zde nová, takže moc netuším, jak to tu probíhá, takže prostě rovnou zakládám novou diskusi. V červenci plánujeme svatbu a mimo jiné mě teď trápí otázka účesu a líčení. Vzhledem k tomu, že mám již 2 malé děti ( ta menší má teprve 5 měsíců), tak by mi velmi vyhovovalo, kdyby byla možnost, aby někdo přijel v den svatby ke mně domů a tam ze mne "vyrobil" krásnou nevěstu :-D, ale zase, aby nás to finančně nezruinovalo....kdyby to ale nešlo takto, tak bych samozřejmě někam dorazila, autem není problém....ale v tom případě bych potřebovala, aby to bylo nějak na jednom místě, at nemusím přejíždět od kadeřnice ke kosmetičce ( jistě chápete). Tak prosím ty z vás, co už máte zkušenosti, budu ráda, když mi je předáte a taky jakým způsobem to proběhlo, kolik času to zabralo, kde se to konalo a samozejmě, kolik to stálo a taky, zda by nebyla i fotečka, jak to nakonec vypadalo ( u těch, co už jsou teda šťastně vdané :-) Předem moc děkuji za všechny rady, připomínky, cenné podněty. Jo a abych nejela na konec světa, tak svatba bude v Ostravě- Heřmanicích, takže kdyby to bylo v rozumné vzdálenosti, tak by to bylo fajn, ale samozřejmě pokud máte s něčím dobrým zkušenost i co je dál (ale ne moc dál za Ostravu), tak sem s tím :-) ještě jednou děkuji za všechny odpovědi, snad teda nějaké budou :-)
Odpovědět
@jeanette26 Ahoj, sice nejsem z Ostravy a nemuzu doporucit nikoho konkretniho, ale nemusis se bat...v dnesni dobe uz je skoro samozrejmosti, ze za tebou dojedou domu a mnohdy jedna slecna zvladne oboji...ja sice budu mit na liceni a vlasy slecny zvlast, ale jenom proto, ze jsem netusila, ze kadernice by byla az tak sikovna...ted uz se mi to nechce rusit, tak to tak necham...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, tak tě tu vítám. Ještě sice nejsem vdaná, ale možná bych měla tip. Včera jsem si byla zkoušet šaty a v tom svatebním salonu mi nabídli, že pokud si u nich vyberu šaty, tak mi domluví, že bych tam ráno v den svatby přijela a oni dovedou kadeřnici a vizážistku... Jsou dokonce ochotní přijít kvůli tomu v sobotu v 6 ráno. :-D Zkus se na tohle zeptat, až si budeš vybírat šaty. Jinak vizážistky a kadeřnice domů k nevěstě jezdí celkem často, takže bys asi neměla mít problém někoho sehnat... ;-) Držím pěsti, aby vše dobře dopadlo a celé sis to užila!!!
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
@hadatko1 Ahoj ráda bych se zeptala ma nějaké bližší info k líčení i kadeřnici.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Za sebe mohu doporučit holky Veroniku Starou a Lucii Konečnou.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?